Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
belhanda uzasın gerisini sonra düşünürüzBelhanda gitse yerine adam mi alinmali yoksa taylan ve emre akbabaya guvenebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda uzasın gerisini sonra düşünürüzBelhanda gitse yerine adam mi alinmali yoksa taylan ve emre akbabaya guvenebilir miyiz?
Onyekuru gelsin iyi hos ta sonra yine ilk mactan sonra Beyinsiz veya bencil ilan etmeyin
Onyekuru sprint ve kosu Yapma konusunda isimizi görür kesinlikle
Ayhanın yeğeni dimi dün Ali Ece bahsetmişti.Hamza akman çok büyük yetenek ya.guzel gol attı.. of of hamza şimdi de topu kaptı...sadece 2.yarida hamza 10 top kapmistir
yok abi o bursadaki bir çocuk.Bu değil hatta ilk 11 de de oynuyor bursadaAyhanın yeğeni dimi dün Ali Ece bahsetmişti.
Ali Ece baya övdü o çocuğu bence alıp takıma katalım.yok abi o bursadaki bir çocuk.Bu değil hatta ilk 11 de de oynuyor bursada
valla bursa çok şey bekliyor o çocuktan uzun süreli kontratta yaptı diye bilkiyorum.Çocuk için yaş katagorisinde milli takımda dahil ne kadar rekor gol rekoru varsa kırdı diyorlarAli Ece baya övdü o çocuğu bence alıp takıma katalım.
Ekli dosyayı görüntüle 68548Ekli dosyayı görüntüle 68546Ekli dosyayı görüntüle 68547
_____________________Ekli dosyayı görüntüle 68549
Resmen kendim hoşlanıyorum buna bakınca

adam sol bekte oynarken sol ayakla,sağ bekte oynarken sağ ayakla orta yapamıyor kardeşimMariano kalacağına Nagatomo kalmalı. Hem sağ beki, hem sol beki yedekler. Ayrıca defansı Mariano'dan daha iyi. Son zamanlarda hücumda da fena işler yapmıyor (Tuzla ve Ts deplasmanlarındaki goller) Japon kalsın yav.