Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekidika'ya benim gözüm tutmadı ya. Ptt 1. ligde iyi işler yapabilir ama bizim oynadığımız yer Süper Lig arkadaşlar. Süper Lig'deki Anadolu takımlarıyla bile aramızda fark varken siz gidip ptt 1. ligde oynayan adamı istiyonuz. Madem Sekidika çok iyi ondan mı Eskişehir alt ligde sonuncu sırada?
en kötü ucuz maliyete backup olur. problem yaratmaz yani. eskisehirlilere göre en önemli oyunculariymis ama

Ben bunlar oynasın mı dedim? Sekidika olmazsa illa bunlar mı oynayacak kardeşim? Fransa 2'de Avusturya 1'de ne kanatlar var git al.Ptt'de Umar Aminu, Sekidika'dan 5 yaş daha genç iken onun yaptıklarının 2 katını yapıyordu.Kontra atak topçusunu sırf ucuz diye yabancı sınırı varken almak saçmalık.

Adama 100.000 euro bonservis verecez, ve maasi makul olur. Tutarsa tutar, tutmazsa baska takima yollarsin

Dorukhan Tokoz hangi takim ve ligden bjk'ye geldi?

Mert Cetin? Cengiz Under? Caglar Soyuncu? Zeki Celik? Umut Meras?
Bu saydığın oyuncuların birçoğu Altınordu altyapısı ki Altınordu Süper Lig'e yükselmek için çabalamayan sadece oyuncu yetiştirmeyi amaçlayan bir kulüp. Sekidika ptt'de bile fark yaratamamış. Takımı son sırada.

Bu saydığın oyuncuların birçoğu Altınordu altyapısı ki Altınordu Süper Lig'e yükselmek için çabalamayan sadece oyuncu yetiştirmeyi amaçlayan bir kulüp. Sekidika ptt'de bile fark yaratamamış. Takımı son sırada.
Nasil fark yaratamamis? Eskisehir'de 1.5 sezon 29 maca cikip 14 gol 3 assist yapmis, bu mu fark yaratamayan hali?

Takimi son sirada diyorsun, bu oyuncudan mi kaynaklaniyor yoksa baskan, yonetim, teknik heyet ve kadro kalitesinden mi?

Transferi bı kenara bırakın takım fizik kondisyon olarak rezalet durumda 60dkda pil bitiyor eğer bunu duzeltmezsek kimin geldiğinin hiç önemi yok

Okay yokuslu ve Yusuf Erdoğan şuan İzmir'de bir mekanda gördüm galiba okay evleniyor belki Türkiye'de kalmak isterler

Arda TURAN'ı almışız. Başakşehir'den bir arkadaşım var. İsmini de vereyim. Şaban AYTEN kendisi Arda'nın vedalaştığını ve Galatasaray'la her şeyi halletim Şaban ağabey, ikinci yarı Galatasaray'dayım dediğini aktardı. Bu arada Şaban AYTEN Başakşehir futbol kulübünün ahçısı oluyor.

s-24ffef524d5ab908dc21bd5969103188b0769786.webp

Geldi mi bizim sıdıka

Nasil fark yaratamamis? Eskisehir'de 1.5 sezon 29 maca cikip 14 gol 3 assist yapmis, bu mu fark yaratamayan hali?

Takimi son sirada diyorsun, bu oyuncudan mi kaynaklaniyor yoksa baskan, yonetim, teknik heyet ve kadro kalitesinden mi?
Hocam kendin söylüyorsun 29 maçta 17 gol katkısı var diye. Emre Mor'u o lige koysan daha fazla katkı yapar. Süper Lig'le o lig arasında dağlar kadar fark var maalesef. Bizde tutunamaz. Ha cüzi bir miktara deneyebiliriz. Ama bizim israfçı yönetim kulübüne 1 milyon € bonservis, kendisine de bir o kadar maaş verir. İşin bu yönü de var.

1,5 sezon bile değil.toplamda 1 sezon.ve sadece 29 maç

Sedikika olurda 2-3 mac parlama yaparsa elde tutamazsin 14 yabancı kontenjanı bu tur transferler için var zaten. 10 as kalan 4'luyu de 18-23 yas arası ana özelliği dripling olan oyunculardan kuracaksin. En kötü zarar etmeden 1 milyona satarsin. Ufak patlamada en büyük ornek badou, İngiliz kulüpleri bayılıyor bu tur işlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt