- 1 Mayıs 2018
- 57.225
- 48.019
- 3.873
Sekidikadan umutluyum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en kötü ucuz maliyete backup olur. problem yaratmaz yani. eskisehirlilere göre en önemli oyunculariymis amaSekidika'ya benim gözüm tutmadı ya. Ptt 1. ligde iyi işler yapabilir ama bizim oynadığımız yer Süper Lig arkadaşlar. Süper Lig'deki Anadolu takımlarıyla bile aramızda fark varken siz gidip ptt 1. ligde oynayan adamı istiyonuz. Madem Sekidika çok iyi ondan mı Eskişehir alt ligde sonuncu sırada?
Ben bunlar oynasın mı dedim? Sekidika olmazsa illa bunlar mı oynayacak kardeşim? Fransa 2'de Avusturya 1'de ne kanatlar var git al.Ptt'de Umar Aminu, Sekidika'dan 5 yaş daha genç iken onun yaptıklarının 2 katını yapıyordu.Kontra atak topçusunu sırf ucuz diye yabancı sınırı varken almak saçmalık.
Bu saydığın oyuncuların birçoğu Altınordu altyapısı ki Altınordu Süper Lig'e yükselmek için çabalamayan sadece oyuncu yetiştirmeyi amaçlayan bir kulüp. Sekidika ptt'de bile fark yaratamamış. Takımı son sırada.Dorukhan Tokoz hangi takim ve ligden bjk'ye geldi?
Mert Cetin? Cengiz Under? Caglar Soyuncu? Zeki Celik? Umut Meras?
sevilla 1
monaco 2
cin kulüpleri 3
yeter lan
Nasil fark yaratamamis? Eskisehir'de 1.5 sezon 29 maca cikip 14 gol 3 assist yapmis, bu mu fark yaratamayan hali?Bu saydığın oyuncuların birçoğu Altınordu altyapısı ki Altınordu Süper Lig'e yükselmek için çabalamayan sadece oyuncu yetiştirmeyi amaçlayan bir kulüp. Sekidika ptt'de bile fark yaratamamış. Takımı son sırada.
sevilla 1
monaco 2
cin kulüpleri 3
yeter lan
yalan söylese bile inaniyor, inanmak istiyor insanYapma Musap Eyşan'a kanma.
nerde gördün rtas @Serkan G. Veren le gidip ikna edelimOkay yokuslu ve Yusuf Erdoğan şuan İzmir'de bir mekanda gördüm galiba okay evleniyor belki Türkiye'de kalmak isterler
Hocam kendin söylüyorsun 29 maçta 17 gol katkısı var diye. Emre Mor'u o lige koysan daha fazla katkı yapar. Süper Lig'le o lig arasında dağlar kadar fark var maalesef. Bizde tutunamaz. Ha cüzi bir miktara deneyebiliriz. Ama bizim israfçı yönetim kulübüne 1 milyon € bonservis, kendisine de bir o kadar maaş verir. İşin bu yönü de var.Nasil fark yaratamamis? Eskisehir'de 1.5 sezon 29 maca cikip 14 gol 3 assist yapmis, bu mu fark yaratamayan hali?
Takimi son sirada diyorsun, bu oyuncudan mi kaynaklaniyor yoksa baskan, yonetim, teknik heyet ve kadro kalitesinden mi?
1,5 sezon bile değil.toplamda 1 sezon.ve sadece 29 maçNasil fark yaratamamis? Eskisehir'de 1.5 sezon 29 maca cikip 14 gol 3 assist yapmis, bu mu fark yaratamayan hali?
Takimi son sirada diyorsun, bu oyuncudan mi kaynaklaniyor yoksa baskan, yonetim, teknik heyet ve kadro kalitesinden mi?