Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.058
- 33.507
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dorukhan Tokoz hangi takim ve ligden bjk'ye geldi?
Mert Cetin? Cengiz Under? Caglar Soyuncu? Zeki Celik? Umut Meras?
Batıya gitcem yeter artık diyoTalisca: "Daima ışığın yolundan gidin!"
![]()
bitmis
Pztesi ilk kap aciklanir bence (saracchi)Persembe Cuma'ya kadar Kimse gelmez
Güzel kadro aslindaFernando Muslera
Okan Kocuk
XXXXXXXXX
Marcao Teixeira
Ryan Donk
Ahmet Çalık
Martin Linnes
Marcelo Saracchi
Şener Özbayraklı
Emre Taşdemir
Mario Lemina
XXXXXXXXXXX
Micheal Seri
Taylan Antalyalı
Ömer Bayram
Emre Akbaba
Sofiane Feghouli
Henry Onyekuru
Jesse Sekidika
Jimmy Durmaz
Radamel Falcao
Mbaye Diagne
Adem Büyük
İkinci yarıda kadromuz ho
Badou 350 bin euroya alınmıştı.Mert çetin, cengiz ünder,Çağlar,dorukhan gibi oyuncular alt yapıdan çıkmış hiç bonservis görmemiş adamlardır..
Evet bu adamların türkiyenin en büyük takımı olarak yeteneklerini görememek bu işin başında olanlar için başlı başına istifa sebebidir.
Bu adamların hepsi genç yaşlarında keşfedildiler.
Bu konuda yöneticilere ve scout ekibinede kesinlikle güven olmayacağı için gayetde doğal bir şekilde jessede alınmasın diyebilirim.Adam sırbıstan liginden ellibin euroya gelmiş.Bu önemli bir göstergedir.
Adamdaki özellikler öyle bir sayılıyor ki ellibine bırakacaklar öyle mi...
zeki vermen gereken bir örnek.2,5 milyona aldılar.Bizimkilerde scoutum diye geziniyorlar ortalıkda.
Burada sorun ikinci ligden oyuncu alınır mı alınmaz mı değil.Tabikide alınır..
Alınmasın demiyorum ama ilk 11 için kesinlikle düşünülmemeli. Devre arasında acil ilk 11 ihtiyaçları varken daha net adamlar almalıyız.
Ne kadar yetersiz adam varsa gönderirisin o zaman alınır alternatif olarak eyvallah..Çokda güzel olur.Gelişimine bakarsın.
Genç olsunda nasıl olursa olsun, transfer olsunda nasıl olursa olsun mantığını anlamıyorum.
o zaman hocaya, yöneticilere bu işi yapanlara hiç kızmayalım.Transferde her türlü basit hatalar yapılıyor.Ama taraftara bakıyorum alınması düşünülen her oyuncu birden çok iyi oluyor.
Güzel takımda orta saha soru işareti, Lemina ve Seri yerine şöyle daha güven verecek 2 oyuncumuz olsa direkt şampiyonuz derim.Güzel kadro aslinda
Nando
Linnes xxx Marcao Saracchi
Lemina
Seri Taylan
Fegh Falcao Onyekuru
dinamik(sag tarafi Linnes yapar) bir de baya genclesti takim
Oyun kurulumu sıkıntı olur bence bu ortasaha ile.Güzel takımda orta saha soru işareti, Lemina ve Seri yerine şöyle daha güven verecek 2 oyuncumuz olsa direkt şampiyonuz derim.