Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ENCt3siWwAIvuPV.webp

Dorukhan Tokoz hangi takim ve ligden bjk'ye geldi?

Mert Cetin? Cengiz Under? Caglar Soyuncu? Zeki Celik? Umut Meras?

Mert çetin, cengiz ünder,Çağlar,dorukhan gibi oyuncular alt yapıdan çıkmış hiç bonservis görmemiş adamlardır..

Evet bu adamların türkiyenin en büyük takımı olarak yeteneklerini görememek bu işin başında olanlar için başlı başına istifa sebebidir.
Bu adamların hepsi genç yaşlarında keşfedildiler.

Bu konuda yöneticilere ve scout ekibinede kesinlikle güven olmayacağı için gayetde doğal bir şekilde jessede alınmasın diyebilirim.Adam sırbıstan liginden ellibin euroya gelmiş.Bu önemli bir göstergedir.
Adamdaki özellikler öyle bir sayılıyor ki ellibine bırakacaklar öyle mi...

zeki vermen gereken bir örnek.2,5 milyona aldılar.Bizimkilerde scoutum diye geziniyorlar ortalıkda.
Burada sorun ikinci ligden oyuncu alınır mı alınmaz mı değil.Tabikide alınır..

Alınmasın demiyorum ama ilk 11 için kesinlikle düşünülmemeli. Devre arasında acil ilk 11 ihtiyaçları varken daha net adamlar almalıyız.
Ne kadar yetersiz adam varsa gönderirisin o zaman alınır alternatif olarak eyvallah..Çokda güzel olur.Gelişimine bakarsın.

Genç olsunda nasıl olursa olsun, transfer olsunda nasıl olursa olsun mantığını anlamıyorum.
o zaman hocaya, yöneticilere bu işi yapanlara hiç kızmayalım.Transferde her türlü basit hatalar yapılıyor.Ama taraftara bakıyorum alınması düşünülen her oyuncu birden çok iyi oluyor.

Talisca, Alex Teixeira gibi adı bizimle geçen 2 futbolcunun ortak özelliği, biri Manutd diğeri de Chelsea yerine para için Çin'e gitmeyi seçtiler.Bu adamları daha düşük maaşa Tr ligine getiremeyiz.Ancak istedikleri kontratları alamazlarsa gelirler.Ama kulüpleri de oyunculardan memnun olduğuna göre(bknz: Ahmet Bulut'un açıklamaları) gündeme gelmeleri saçma.Kariyer gibi dertleri yok adamların.Bizimde 10-12 milyon maaş verecek lüksümüz yok.

Fernando Muslera
Okan Kocuk

XXXXXXXXX
Marcao Teixeira
Ryan Donk
Ahmet Çalık

Martin Linnes
Marcelo Saracchi
Şener Özbayraklı
Emre Taşdemir

Mario Lemina
XXXXXXXXXXX
Micheal Seri
Taylan Antalyalı
Ömer Bayram
Emre Akbaba

Sofiane Feghouli
Henry Onyekuru
Jesse Sekidika
Jimmy Durmaz

Radamel Falcao
Mbaye Diagne
Adem Büyük

İkinci yarıda kadromuz ho

Fernando Muslera
Okan Kocuk

XXXXXXXXX
Marcao Teixeira
Ryan Donk
Ahmet Çalık

Martin Linnes
Marcelo Saracchi
Şener Özbayraklı
Emre Taşdemir

Mario Lemina
XXXXXXXXXXX
Micheal Seri
Taylan Antalyalı
Ömer Bayram
Emre Akbaba

Sofiane Feghouli
Henry Onyekuru
Jesse Sekidika
Jimmy Durmaz

Radamel Falcao
Mbaye Diagne
Adem Büyük

İkinci yarıda kadromuz ho
Güzel kadro aslinda
Nando
Linnes xxx Marcao Saracchi
Lemina
Seri Taylan
Fegh Falcao Onyekuru

dinamik(sag tarafi Linnes yapar) bir de baya genclesti takim

Mert çetin, cengiz ünder,Çağlar,dorukhan gibi oyuncular alt yapıdan çıkmış hiç bonservis görmemiş adamlardır..

Evet bu adamların türkiyenin en büyük takımı olarak yeteneklerini görememek bu işin başında olanlar için başlı başına istifa sebebidir.
Bu adamların hepsi genç yaşlarında keşfedildiler.

Bu konuda yöneticilere ve scout ekibinede kesinlikle güven olmayacağı için gayetde doğal bir şekilde jessede alınmasın diyebilirim.Adam sırbıstan liginden ellibin euroya gelmiş.Bu önemli bir göstergedir.
Adamdaki özellikler öyle bir sayılıyor ki ellibine bırakacaklar öyle mi...

zeki vermen gereken bir örnek.2,5 milyona aldılar.Bizimkilerde scoutum diye geziniyorlar ortalıkda.
Burada sorun ikinci ligden oyuncu alınır mı alınmaz mı değil.Tabikide alınır..

Alınmasın demiyorum ama ilk 11 için kesinlikle düşünülmemeli. Devre arasında acil ilk 11 ihtiyaçları varken daha net adamlar almalıyız.
Ne kadar yetersiz adam varsa gönderirisin o zaman alınır alternatif olarak eyvallah..Çokda güzel olur.Gelişimine bakarsın.

Genç olsunda nasıl olursa olsun, transfer olsunda nasıl olursa olsun mantığını anlamıyorum.
o zaman hocaya, yöneticilere bu işi yapanlara hiç kızmayalım.Transferde her türlü basit hatalar yapılıyor.Ama taraftara bakıyorum alınması düşünülen her oyuncu birden çok iyi oluyor.
Badou 350 bin euroya alınmıştı.
Keza mert günok bedelsiz transfer edilmişti. Şimdi istesen 10a alamazsın.
Garry bize gelene kadar kim tanıyordu ki bizim 3.5 vermiş olmamız onun değerinin o olduğunu göstermez çok net komisyon transferiydi ve tuttu.
Danimarka liginde bir sürü oyuncu komik rakamlara satılıyor sonra bir patlama.
Bruma ve onyekuru bizim lige göre tutmuş ve güzel rakamlara bir sonraki takımlarına transfer olmuş adamlar piyasa değerleri de 15 milyon euro ama şu an ikisi de berbat performans veriyorlar.

Şuan sağ açık dediğimiz bölge zaten boş bizde, emre purplenin maaş ve kiralama parasının zekatına oynayacak herif, zaten ilk 11 için alınmıyor feghouli sene sonuna kadar bizde zaten.

Ozornwafor gibi geleceğe yatırım transferleri bunlar.
Bazen sadece şans vermek gerekir.

Güzel kadro aslinda
Nando
Linnes xxx Marcao Saracchi
Lemina
Seri Taylan
Fegh Falcao Onyekuru

dinamik(sag tarafi Linnes yapar) bir de baya genclesti takim
Güzel takımda orta saha soru işareti, Lemina ve Seri yerine şöyle daha güven verecek 2 oyuncumuz olsa direkt şampiyonuz derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt