- 3 Temmuz 2012
- 138.035
- 86.878
- 5.338
Oyuncumuza hakaret etmeyelimMALARDA imzalasin acacam konusunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncumuza hakaret etmeyelimMALARDA imzalasin acacam konusunu
Nerde o ufurukcuŞerif Aydın are u okay?
Yazmıyor bayadır galiba en son Falcao transferi tamam demişti diye hatırlıyorumNerde o ufurukcu
mal herif için sinirlendiğine değmez rtaşYeter lan yeter! Sürekli her sayfada ‘mal Arda, kahpe Arda’ okumaktan sıkıldım.
Arda Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan gelen teklifleri her zaman geri çevirdi. Arda Galatasaray’lıdır ve bizim futbolcumuzdur. Moderatör arkadaşlardan ricam şudur ki: oyuncumuz hakkında hakaret yapan üyelere gereken cezalar verilsin!
Seni savunacağız K.K. 66!
Bu ne tuhaf yorum ya,ilginç.onyekurunun ve sekidikanin anca önünden yer fenerbahce.ikisi de alindi herkese göre.tolga ve rodriguez ha ahahhaBen bu yönetime inanmiyorum hiç sekidika ve onyekuru için bile FB devreye girmiş mert hakan ve emre Kılınç için neler yapacak varın siz düşünün ? Muric serdar aziz ,rodrigez ve deniz turuc en az 12 puan getirdi bunlara biz şampiyon olmamıza rağmen avantajımız i kullanamadik adamlar şerefsiz ve açık açık biz buyuz diyorlar
Nerde o ufurukcu
Birde beni günah keçisi ilan ettiler allahın yalancısı yüzünden.

O saydiklarinin hiçbiri bizim ilk 18e giremezBen bu yönetime inanmiyorum hiç sekidika ve onyekuru için bile FB devreye girmiş mert hakan ve emre Kılınç için neler yapacak varın siz düşünün ? Muric serdar aziz ,rodrigez ve deniz turuc en az 12 puan getirdi bunlara biz şampiyon olmamıza rağmen avantajımız i kullanamadik adamlar şerefsiz ve açık açık biz buyuz diyorlar