Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter lan yeter! Sürekli her sayfada ‘mal Arda, kahpe Arda’ okumaktan sıkıldım.

Arda Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan gelen teklifleri her zaman geri çevirdi. Arda Galatasaray’lıdır ve bizim futbolcumuzdur. Moderatör arkadaşlardan ricam şudur ki: oyuncumuz hakkında hakaret yapan üyelere gereken cezalar verilsin!

Seni savunacağız K.K. 66!

Yeter lan yeter! Sürekli her sayfada ‘mal Arda, kahpe Arda’ okumaktan sıkıldım.

Arda Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan gelen teklifleri her zaman geri çevirdi. Arda Galatasaray’lıdır ve bizim futbolcumuzdur. Moderatör arkadaşlardan ricam şudur ki: oyuncumuz hakkında hakaret yapan üyelere gereken cezalar verilsin!

Seni savunacağız K.K. 66!
mal herif için sinirlendiğine değmez rtaş

Yaremchuk: "Sezon başında Galatasaray benimle ilgilendi. Beşiktaş kiralamak istedi. Roma ise bonservisimi almak istedi. Ancak kulübüm Gent, 20M€ isteyince Roma geri adım attı. Ancak ben 20M€ etmem."

Ben bu yönetime inanmiyorum hiç sekidika ve onyekuru için bile FB devreye girmiş mert hakan ve emre Kılınç için neler yapacak varın siz düşünün ? Muric serdar aziz ,rodrigez ve deniz turuc en az 12 puan getirdi bunlara biz şampiyon olmamıza rağmen avantajımız i kullanamadik adamlar şerefsiz ve açık açık biz buyuz diyorlar

Ben bu yönetime inanmiyorum hiç sekidika ve onyekuru için bile FB devreye girmiş mert hakan ve emre Kılınç için neler yapacak varın siz düşünün ? Muric serdar aziz ,rodrigez ve deniz turuc en az 12 puan getirdi bunlara biz şampiyon olmamıza rağmen avantajımız i kullanamadik adamlar şerefsiz ve açık açık biz buyuz diyorlar
Bu ne tuhaf yorum ya,ilginç.onyekurunun ve sekidikanin anca önünden yer fenerbahce.ikisi de alindi herkese göre.tolga ve rodriguez ha ahahha

Muric,serdar aziz,rodriguez ve tolga için sampiyonn olmamıza rağmen avantajımızı kullanamadık ne demek onu da anlamadım:d rodrigues ve tolga ne zaman puan kazandırdı bunlara lan?ha şu denizlide muriginin faulü vardı,tolganin golünden önce o golu diyo.deniz turuç de daha dun sahneye cikti,gökhan akkan sağolsun.Allahim ya :danyal:

bu rodrigezin arkasindan agladiginiz yeter yav genc bile degil. 29 olmus artik. hala genc diyenler var. trabzon'a attigi gol disinda bir tek vedatin bos kaleye yuvarlamasi icin servis ettigi topu gol yapabilmis. rodrigezden daha kaliteli oyuncu bulmak zor degil ama sen gidip babelleri belhandalari feghoulileri oynatirsan tabi fenerin bile gerisine düsersin.

O saydiklarinin hiçbiri bizim ilk 18e giremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt