Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama Traore olayını kim saçmaladı?

Bunu uydursa uydursa Ahmet Ercanlar uydurur. O herifi kimse alamaz. Bomboş herifleri burada paylaşmayın.

Fb Adama Traore'yi alıyormuş. Messi, Ronaldo ve Mbappe paketi de yapacaklarmış Ali kOç gözü karartmış..

AliNaciKucuk
: "Galatasaray yönetiminde Arda ile ilgili atılmış bir adım yok. Görüşler tamamen negatif yönde. Yönetim, 'Bizim gündemimizde Arda yok. Taylan gibi oyuncular var' diyor." (FutbolArenaTV / Hattrick)

AliNaciKucuk
: "Galatasaray yönetiminde Arda ile ilgili atılmış bir adım yok. Görüşler tamamen negatif yönde. Yönetim, 'Bizim gündemimizde Arda yok. Taylan gibi oyuncular var' diyor." (FutbolArenaTV / Hattrick)
taylan malatyalı gündemimizdeymiş renktaşlar ben bunu anladm xd

lineup (6).webp

AliNaciKucuk

galatasarayın bir yönetimi yok

tek adam idaresi var

o ne derse o

o da el öptürdüğüne göre

@AliNaciKucuk
: "Fatih Terim, Galatasaray'ın babası ve Arda'yı da evladı olarak görüyor. Bir babanın evladına sahip çıkması diyebiliriz. Saha içi katkısı değil. Arda, boş sözleşmeye imza atmak istediğini Galatasaray'a iletti." (FutbolArenaTV / Hattrick)

karar ver ulan

@AliNaciKucuk
: "Fatih Terim, Galatasaray'ın babası ve Arda'yı da evladı olarak görüyor. Bir babanın evladına sahip çıkması diyebiliriz. Saha içi katkısı değil. Arda, boş sözleşmeye imza atmak istediğini Galatasaray'a iletti." (FutbolArenaTV / Hattrick)

karar ver ulan

sinirli gordum seni kadir

Boyle olacak gibi gorunuyor

Gelecekler: Linnes, Diagne, Onye, Saracchi, Sekidika, Arda, Stoper

Gidecekler: Nzonzi, E.Mor, Naga, Belhanda, belki Babel, belki Mariano

Askiya alinacaklar: Luyindama, Andone

Muhtemel kadro:

Muslera-Okan
Mariano-Linnes-Sener
Stoper-Marcao-Ahmet-Emin
Saracchi-Emre T.
Lemina-Donk-Selcuk
Seri-Omer-Taylan
Fegh-Sekidika-Jimmy-Yunus
Onye-Babel-Arda
Falcao-Diagne-Adem-Erencan

Bu sefer zayif yerler:
1- on libero
Leminann olmayacagi maclar donk mecbur
2- Stoper: iyi bir stoper gelse bile rotasyon eksik kalacak, donkla olmuyor
3- Ortasahada Seri Omer Taylan birlikte oynayacaksa yedek dogru duzgun adam yok
4- Solbek: Saracchi’nin nasil performans gosterecegi muamma

Eğer ki böyle birşey yapacaklarsa hiç uğraşmasınlar..
Çünkü bu gelenlerle hiçbir değişiklik olmaz.

Başımızdakilerin doğru adamları gönderip ve doğru adamları alacakalrını hiç düşünmüyorum. Hiçbir şekilde güvenmiyorum.Eğerki bu işi bilenlere danışmazlarsa ve tüm bu transferleri başımıızdaki iş bilmez scout takımı ve Fatih hoca yaparsa geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt