- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Puff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaaaa
iki kere yapmistim yaz nöbetinde. normal kap gelmisti (finans hkk. ) yapmadigim sey degil yaniSonra küfürü yerdin

seytanin bacagini sona dogru kirmistim yaw. falcaoyu s*** S*** getirdim felan. vasfi nöbetleri aciyor iyi tutuyor
Vasfi nin transferlerin alayı fos çıktı be yavrum.
Dane bol ama içleri kof
İyi para harcamis kulübümüz için dursun baskanHaram zıkkım olsun. Her yerinden çıksın o paralar. Yediğin içtiğin g.tunde patlasin prostat ol
Sen Fasülyesin daha yaw
Yangın tayfalık, şampiyonluğun garantilendiği öylesine oynanan son maçta bile ortama olumsuzluk dalgalarıyla girebilecek cesareti olanların hakkıdır
İyi para harcamis kulübümüz için dursun baskan
İyide 132 milyonun 132'si de kendi cebinden verdiği paralar mı buna bakıp eleştirmek lazım.Haram zıkkım olsun. Her yerinden çıksın o paralar. Yediğin içtiğin g.tunde patlasin prostat ol
![]()
bu adam ve 132 Milyon ha.
dünya çok garip 1 yer harbiden yaw
febeyi küçümsememek gerek renktaşım onlardaki içe doğru alış kuvveti kapasitesi bu ülkede hiçbir kurumda yokAdama Traore olayını kim saçmaladı?
Bunu uydursa uydursa Ahmet Ercanlar uydurur. O herifi kimse alamaz. Bomboş herifleri burada paylaşmayın.