Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam onun bunun cocukları ya :Asd:fb çocukları #ArdaTuranıÇokİstiyoruz diye tag açmış. Açtım baktım 1 tane yazan Galatasaraylı yok. Vay algıcı onun bunun çocukları vay
Bence mariano hucum gucunden birsey kaybetmedi takim olarak savunma yapmiyoruz takim olarak kotuyuz o hava mucadele gelirse ikiside normale doner benim fikrim bufeghoulinin sag tarafta marianoya en ufak savunma destegi vermedigini herkes görüyor. kendini sürekli iceri atip duruyor. mariano hep tek basina savunuyor orayi. ayrica bir kac penalti falan aldirdigi dogru ama marianonun hücum yönü epey zayifladi, ortalarin cogu rakibe takilip duruyor. velhasil kelam mariano-feghouli tarafi nagatomo-babel tarafi gibi rezalet oglu rezalet idi. feghouli ne calim atiyor ne orta kesiyor ne de dogru dürüst sut cekiyor.
Rodrigues'ten alabilecegimiz maksimum verimi alip yolladik. Yetenek, oyuncu profili ve CV olarak diger ikisinin gerisinde bir oyuncu. Bruma daha gösterisli futbol oynamaya calisiyor ve yetenekleri daha fazla ama Onyekuru daha cok takim oyuncusu, fazla sova kacmadan golünü atmaya calisiyor ve daha verimli oluyor bence.Bruma zaten Sporting'de ilk çıkış olarak sağ kanat oyuncusuydu u20 dünya kupası ile sol kanata geçti ama sağ kanatta da etkili olabilen bir oyuncu. Bruma'nın sıkıntısı tamamen mental sürekli topu ayağına alıp her şeyi kendi yapmak istiyor çalımı da ben atayım topla da ben mesafe kat edeyim golü de ben atayım topu alıp ben içeri gireyim diyor hep
Sağ kanatta topla buluştuğu zaman forvetini beslemeyi düşünse bek oyuncusuyla ikiye birlere girmeyi denese hızıyla sıfıra inmeye çalışsa gerçekten yetenekleriyle tutulacak zapt edilecek bir oyuncu değil Bruma çocuk Onyekuru'dan Rodrigues'den filan çok daha yetenekli
Aynen canım kardeşim,aynen. Ama maalesef başka alternatif bile üretemiyorsunuz. Size göre her sene full performans bir antrenör lazım. Peki potansiyelli bir antrenör bulduk diyelim,basarisiz olsa yine aynı şeyleri söyleyip yeni antrenor isteyeceksin. Adım kadar eminim. E sen ne istiyorsun? Klopp falan mı gelsin? Ki ona da aynısı olurdu yaevt lan
@Furkan Korkmaz kankan biliyor:
Foruma davet etsene kankanı.transfer haberlerinin adresi