Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mübarek Cuma gününe de böyle gelişmeler yakışırdı.Arda defteri kapandı.Saracchi ve Onyekuru aciklandi. :love:

Jesse gelip babel yada feghouliden en az biri gitmeli hatta babel gitsin feghouli kalsın 10 numarada daha iyi oynar ön taraf daha hareketli olur

fenerin ne kadar haysiyetsiz bir kulüp oldugunu bizim eski topculara sulanmasindan anlayabilirsiniz. sirf bir takima giciklik olsun diye aldiklari adamlardan pek bir hayir görmediler. mehmet topuzu besiktasin elinden aldilar. alperi bizim elimizden aldilar (ARO). simdi serdar aziz ve tolga cigerci gibi bizim serbest biraktigimiz 2 haydutu aldilar, üste rodrigezi kiraladilar.

emre belesi zamaninda bizim eski topcu statüsündeyken alip kendi efsaneleri yaptilar. dürumcu tolgay icin beceke'ye ciddi bonservis ödediler. bizim alt yapidan cikan cöpdik ciftpinari aldilar baska stoper yokmus gibi. deniz türücü erol bedir zürriyetsizi sudan ucuza bunlara peskes cekti ve sonunda istifa etti. biz istedigimizde 10 milyondan baslayip 7,5 milyona düsmüstü. hasan kartal fenerlisi ne kadar istesek de vedat muriqiyi bize vermezdi, gitti fenere sudan ucuza satti.

attiklari transfer calimlari ve kadiköyde gs beraberlikleri ile sevinedursunlar bu omurgasizlarin ömrü gs sampiyonluklari ile gecti, gecmeye devam edecek INSCH

feghoulinin sag tarafta marianoya en ufak savunma destegi vermedigini herkes görüyor. kendini sürekli iceri atip duruyor. mariano hep tek basina savunuyor orayi. ayrica bir kac penalti falan aldirdigi dogru ama marianonun hücum yönü epey zayifladi, ortalarin cogu rakibe takilip duruyor. velhasil kelam mariano-feghouli tarafi nagatomo-babel tarafi gibi rezalet oglu rezalet idi. feghouli ne calim atiyor ne orta kesiyor ne de dogru dürüst sut cekiyor.
Bence mariano hucum gucunden birsey kaybetmedi takim olarak savunma yapmiyoruz takim olarak kotuyuz o hava mucadele gelirse ikiside normale doner benim fikrim bu

Bruma zaten Sporting'de ilk çıkış olarak sağ kanat oyuncusuydu u20 dünya kupası ile sol kanata geçti ama sağ kanatta da etkili olabilen bir oyuncu. Bruma'nın sıkıntısı tamamen mental sürekli topu ayağına alıp her şeyi kendi yapmak istiyor çalımı da ben atayım topla da ben mesafe kat edeyim golü de ben atayım topu alıp ben içeri gireyim diyor hep

Sağ kanatta topla buluştuğu zaman forvetini beslemeyi düşünse bek oyuncusuyla ikiye birlere girmeyi denese hızıyla sıfıra inmeye çalışsa gerçekten yetenekleriyle tutulacak zapt edilecek bir oyuncu değil Bruma çocuk Onyekuru'dan Rodrigues'den filan çok daha yetenekli
Rodrigues'ten alabilecegimiz maksimum verimi alip yolladik. Yetenek, oyuncu profili ve CV olarak diger ikisinin gerisinde bir oyuncu. Bruma daha gösterisli futbol oynamaya calisiyor ve yetenekleri daha fazla ama Onyekuru daha cok takim oyuncusu, fazla sova kacmadan golünü atmaya calisiyor ve daha verimli oluyor bence.

Jesse Sekidika'ya soğuk bakmıyoru, Juventus mesela kendi liginde biraz parlayan topçuları kapıyor. Önemli olan katkı vermesi.

Genç oyuncuların takıma katılması önemli. Umarım performansları iyi olur.

Seri’nin performans da kritik olacak. Lemina da artık istikrar sağlamalı sakatlık geçirmeden.

Sağ bek konusunda Linnes’e güvenmiyorum. Performansı düşmüştür.

Aynen canım kardeşim,aynen. Ama maalesef başka alternatif bile üretemiyorsunuz. Size göre her sene full performans bir antrenör lazım. Peki potansiyelli bir antrenör bulduk diyelim,basarisiz olsa yine aynı şeyleri söyleyip yeni antrenor isteyeceksin. Adım kadar eminim. E sen ne istiyorsun? Klopp falan mı gelsin? Ki ona da aynısı olurdu ya 😂

ENYPVOtXsAA2dyd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt