Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.065
- 6.266
- 1.633
Konya'da alkol almak mı?26 ocak
konya gs maçına beklerim gönül dostları
alkol masrafları benden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya'da alkol almak mı?26 ocak
konya gs maçına beklerim gönül dostları
alkol masrafları benden
Babel eski babel degil ama. Eski Babel'in (BJK'daki) yarisi bile yok su an. Hala gol atiyor, o meziyetinden bir sey kaybetmemis ama su anki Babel agzima yuvarlayin ben gol atim kafasinda. Gereksiz yere surekli topu eveleyip gevelemesi de patlayicilik ozelligini baya yitirdiginin, fizik ve tempo olarak yerlerde oldugunun en net kaniti bence.dediklerin çok doğru ama pasör kanat olayına ben katılmıyorum
bu tamamen oyun şablonu ile alakalı.
babel mesela pasör ve top tutan kanat oyuncusu ama olmuyor işte.beh şahsen belhanda yerine seri gibi pas dağıtımı ve arkaya top atabilen bir orta saha + iki hızlı kanat kombinasyonunu tercih ederim.
iki kanat da hızlı olmalı , dribling ve golcü olmalılar bizim ligte.çünkü forvet oyuncuları boğuluyor kapalı defanslara karşı.
ayrıca kanatların mutlaka 2 oyuncuyu karşısına alıp adam eksiltme özelliği olmalı.
eğer pas oyunu ve set hücum yapacaksan kanat oyuncularının iyi orta açması gerekir.
ben şahsen ligimizde orta gol ile şampiyon olan görmedim.yetmiyor , 30 tane orta yapıyorsun ama nafile.bunu bjk ve fener bizim şampiyon olduğumuz senelerde çok denedi ama biz içe kat eden oyuncular ile şampiyon olduk hep.
kanat oyuncuların süratli , adam eksilten , içe kat ededen ve verkaç yapabilen oyuncular olursa hele bir de yardımcı forvet özellikleri de mevcutsa gol sıkıntısı yaşamazsın.
Öyle deniliyor ama bir gerçekliği yokmuş galiba efsaneymiş.Konya galiba en cok alkol tuketen yer.
aslında en önemlisi hep atladığımız bek ile kanat uyumu.Babel eski babel degil ama. Eski Babel'in (BJK'daki) yarisi bile yok su an. Hala gol atiyor, o meziyetinden bir sey kaybetmemis ama su anki Babel agzima yuvarlayin ben gol atim kafasinda. Gereksiz yere surekli topu eveleyip gevelemesi de patlayicilik ozelligini baya yitirdiginin, fizik ve tempo olarak yerlerde oldugunun en net kaniti bence.
Belhanda'nin zaten ligde 1 dk sure alamamasi lazim su durumda. Kupada olabilir. Elde Lemina, Seri, Taylan, Omer ve gelmesi muhtemel +1 orta saha var...
Devre arasında 10 tane adam alsak bile yazın bir 10 tane daha transfer isteriz, maalesef işlerin böyle yürümemesi gerekiyor. Bu iş böyle olduğu sürece devamlı bir başarıdan bahsetmek Avrupa da başarı kovalamak hep imkansız olacakDevre arası zaten 10 tane adam alınmaz,onyekuru şampiyonluk şansımızı arttırır.
Ya başka topçu kalmamış gibi şişirdikçe şişirdiler. Dediğin gibi ligue 2de bunun eline verecek fazlasıyla adam varLigue 2 de herhangi bir Winger > Sekidika
Lig 2'de oynayan ve biraz skor yapmis bi winger = direkt 5M. Bir de buna devre arasi oyuncularini istedigini dusun. Ne kadar isterler sence? Bizim paramiz yok. Sekidika belese yakin bi meblaya gelecek gelirse, sozlesmesi bitiyor. 23 yasinda, potansiyelli ve girilmesi gereken bi risk.Ligue 2 de herhangi bir Winger > Sekidika
Böyle yobaz düşüncelerden kaçınmanı isterim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 sene ust uste sampiyon olan adamin birakta her istedigini yapsinlar gecen senede puan farki vardi aldirdigi oyuncular ile cevirdik tamam takiplerimizde takildi ama 2. Yarinin son macina kadar yenilmedik.ilk yariyi 7. Bitirdi diye yok hocam sen bu isten anlamiyosun transfer yok sana mi desin adamlar gecen sene yaptigini tekrar yapar diye 1 dedigini 2 etmiyor adamlar eğer gene kotu giderse kendi istifa eder zatenFatih Hoca kadar destek gören bir başka Galatasaray hocası yoktur. Kimi istediyse yönetim almaya çalışıyor. Ligin en pahalı kadrosunu kurduk ilk devreyi 7. bitirdik. Yönetim işini yapıyor yapmasına da, biraz da hoca işini yapacak. Bu sene şampiyon olamazsa kredisi biter.
Cok dogru. Saracchi icin iyi orta kesiyor diyorlar. + zaten Leipzig bi adami aliyorsa tempolu biri demektir. Adamlar icin 1 numarali kriter gibi bir sey.aslında en önemlisi hep atladığımız bek ile kanat uyumu.
her iki kanatın da işlemesi için birbirine kademe yapan , verkaç yaparak birbirine alan açan hatta bek ileri çıktığında içeri kat ederek pozisyon arayan oyuncuların olması.yani kanat ve bek uyumu çok çok önemli.
Fegi napmak lzım rtaş. Arkasında carvajal olsa bile fark etmez o kanat yine en zayıp karnımız olur bu fegi ne yapıp edip satmak lzımBabel eski babel degil ama. Eski Babel'in (BJK'daki) yarisi bile yok su an. Hala gol atiyor, o meziyetinden bir sey kaybetmemis ama su anki Babel agzima yuvarlayin ben gol atim kafasinda. Gereksiz yere surekli topu eveleyip gevelemesi de patlayicilik ozelligini baya yitirdiginin, fizik ve tempo olarak yerlerde oldugunun en net kaniti bence.
Belhanda'nin zaten ligde 1 dk sure alamamasi lazim su durumda. Kupada olabilir. Elde Lemina, Seri, Taylan, Omer ve gelmesi muhtemel +1 orta saha var...
Takımın kanatları o kdr bitik ki, dinamik olan her adam fark yaratır gibi kmk. Bu sıdık da gordugum kadariyla dinamik bir arkadas
Takımın kanatları o kdr bitik ki, dinamik olan her adam fark yaratır gibi kmk. Bu sıdık da gordugum kadariyla dinamik bir arkadas