Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 ocak
konya gs maçına beklerim gönül dostları
alkol masrafları benden
Konya'da alkol almak mı?

1578136821432.png

dediklerin çok doğru ama pasör kanat olayına ben katılmıyorum

bu tamamen oyun şablonu ile alakalı.

babel mesela pasör ve top tutan kanat oyuncusu ama olmuyor işte.beh şahsen belhanda yerine seri gibi pas dağıtımı ve arkaya top atabilen bir orta saha + iki hızlı kanat kombinasyonunu tercih ederim.

iki kanat da hızlı olmalı , dribling ve golcü olmalılar bizim ligte.çünkü forvet oyuncuları boğuluyor kapalı defanslara karşı.
ayrıca kanatların mutlaka 2 oyuncuyu karşısına alıp adam eksiltme özelliği olmalı.

eğer pas oyunu ve set hücum yapacaksan kanat oyuncularının iyi orta açması gerekir.

ben şahsen ligimizde orta gol ile şampiyon olan görmedim.yetmiyor , 30 tane orta yapıyorsun ama nafile.bunu bjk ve fener bizim şampiyon olduğumuz senelerde çok denedi ama biz içe kat eden oyuncular ile şampiyon olduk hep.

kanat oyuncuların süratli , adam eksilten , içe kat ededen ve verkaç yapabilen oyuncular olursa hele bir de yardımcı forvet özellikleri de mevcutsa gol sıkıntısı yaşamazsın.
Babel eski babel degil ama. Eski Babel'in (BJK'daki) yarisi bile yok su an. Hala gol atiyor, o meziyetinden bir sey kaybetmemis ama su anki Babel agzima yuvarlayin ben gol atim kafasinda. Gereksiz yere surekli topu eveleyip gevelemesi de patlayicilik ozelligini baya yitirdiginin, fizik ve tempo olarak yerlerde oldugunun en net kaniti bence.
Belhanda'nin zaten ligde 1 dk sure alamamasi lazim su durumda. Kupada olabilir. Elde Lemina, Seri, Taylan, Omer ve gelmesi muhtemel +1 orta saha var...

Onyekuru golcu bi kanat ve bencil asist yapmayi sevmeyen bi adam diger kanadi forvetini bol bol besleyen bi kanat ve 10 numara almaliyiz yoksa Falcao gibi bi golcuden yararlanamayiz

Ne sekidikamış be arkadaş. Başka topçu mu kalmadı bi yandan fb bi yandan biz almaya uğraşıyoruz. Başkanları açıklama yapıyor henüz anlaşma yok kimseye vermedik diye. Adama iyice messi muamelesi yapılıyo. Ben başarılı olacağını hiç sanmıyorum

Babel eski babel degil ama. Eski Babel'in (BJK'daki) yarisi bile yok su an. Hala gol atiyor, o meziyetinden bir sey kaybetmemis ama su anki Babel agzima yuvarlayin ben gol atim kafasinda. Gereksiz yere surekli topu eveleyip gevelemesi de patlayicilik ozelligini baya yitirdiginin, fizik ve tempo olarak yerlerde oldugunun en net kaniti bence.
Belhanda'nin zaten ligde 1 dk sure alamamasi lazim su durumda. Kupada olabilir. Elde Lemina, Seri, Taylan, Omer ve gelmesi muhtemel +1 orta saha var...
aslında en önemlisi hep atladığımız bek ile kanat uyumu.

her iki kanatın da işlemesi için birbirine kademe yapan , verkaç yaparak birbirine alan açan hatta bek ileri çıktığında içeri kat ederek pozisyon arayan oyuncuların olması.yani kanat ve bek uyumu çok çok önemli.

Devre arası zaten 10 tane adam alınmaz,onyekuru şampiyonluk şansımızı arttırır.
Devre arasında 10 tane adam alsak bile yazın bir 10 tane daha transfer isteriz, maalesef işlerin böyle yürümemesi gerekiyor. Bu iş böyle olduğu sürece devamlı bir başarıdan bahsetmek Avrupa da başarı kovalamak hep imkansız olacak

Şimdi 2 sol kanat oyuncusu getirdik stoper gerekecek, büyük ihtimalle sağ kanat da yolda,

Yazın orta sahamızdan Seri&Lemina&Nzonzi&Selçuk&Donk gidiyor sol kanatta Saracchi ve Onyekuru kiralık sağ kanatta Linnes&Mariano&Şener önlerinde Feghouli&Jimmy ve Emre Mor ile olmayacağı çok belli oraya da bir benze operasyon gerekecek

Takımda Falcao & Muslera hariç kesin diyebileceğimiz mevki yok

Ligue 2 de herhangi bir Winger > Sekidika
Lig 2'de oynayan ve biraz skor yapmis bi winger = direkt 5M. Bir de buna devre arasi oyuncularini istedigini dusun. Ne kadar isterler sence? Bizim paramiz yok. Sekidika belese yakin bi meblaya gelecek gelirse, sozlesmesi bitiyor. 23 yasinda, potansiyelli ve girilmesi gereken bi risk.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih Hoca kadar destek gören bir başka Galatasaray hocası yoktur. Kimi istediyse yönetim almaya çalışıyor. Ligin en pahalı kadrosunu kurduk ilk devreyi 7. bitirdik. Yönetim işini yapıyor yapmasına da, biraz da hoca işini yapacak. Bu sene şampiyon olamazsa kredisi biter.
2 sene ust uste sampiyon olan adamin birakta her istedigini yapsinlar gecen senede puan farki vardi aldirdigi oyuncular ile cevirdik tamam takiplerimizde takildi ama 2. Yarinin son macina kadar yenilmedik.ilk yariyi 7. Bitirdi diye yok hocam sen bu isten anlamiyosun transfer yok sana mi desin adamlar gecen sene yaptigini tekrar yapar diye 1 dedigini 2 etmiyor adamlar eğer gene kotu giderse kendi istifa eder zaten

aslında en önemlisi hep atladığımız bek ile kanat uyumu.

her iki kanatın da işlemesi için birbirine kademe yapan , verkaç yaparak birbirine alan açan hatta bek ileri çıktığında içeri kat ederek pozisyon arayan oyuncuların olması.yani kanat ve bek uyumu çok çok önemli.
Cok dogru. Saracchi icin iyi orta kesiyor diyorlar. + zaten Leipzig bi adami aliyorsa tempolu biri demektir. Adamlar icin 1 numarali kriter gibi bir sey.
Linnes de donuyor.

Tek sorun bu adamlar hic oynamadilar. Nasil bi performans verecekleri mechul. Ama dunyadaki herhangi bi bek > Mariano + Nagatomo. Burasi net.

Saracchi'nin orta acabilmesi bile baya baya fark yaratir.

Fegi napmak lzım rtaş. Arkasında carvajal olsa bile fark etmez o kanat yine en zayıp karnımız olur bu fegi ne yapıp edip satmak lzım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt