Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey tamam da, Godin 5+1 kazanmıyor mu? Böyle ise, buraya gelmesi için sebep ne olabilir para dışında?

kalecisi altay, defansinin en iyi adami biziim yolladigimiz serdar ve kanatlari calismayan fenerden bile 4 puan fark yedik. adamlar uyduruk dirar ve zankali defans hattiyla oynuyor. sezon basindan beri bir vedat, bir orta sahasi calisiyor sadece.
gene paniğe bağlamıssın üstad gelişme mi var karsı kıyıda?

Tamam Falcao ve Muslera hariç +30 yaş adam alınmasın zaten bunu kesinlikle ben de istiyorum ama genç dinamik oyuncular beklere alınsın kanatlara alınsın orta sahaya alınsın da stoper için öyle inanılmaz genç inanılmaz dinamik olması bence ilk şart değil 33 yaşındaki Babel&Nagatomo&Mariano gibi adamlarla oynadık ligin ilk yarısını stoperin 33 yaşında olması bence takımı öldürmez

Diego Godin gibi bir adamın transferi için en ufak ihtimal varsa bence geri kalan tüm detaylar gereksiz diyebileceğimiz detaylar, bu lige Godin seviyesinde kaç tane stoper geldi ki ? son yıllarda bir Pepe vardı bu ayarda ligimize gelen hiç kimse yaşına takılmadı geldi takır takır oynadı

Bu ligi geçtim de son 10 yılın en iyi stoperlerini saysak Diego Godin ilk 5 içine girer kesinlikle, Godin'in 1-2 tık altı Acerbi-Benatia-Glik-Fazio gibi adamlar bile bu lig için fazla defans oyuncuları

Godin doğrudan takımın savunma çehresini değiştirecek bir oyuncu, ama dediğim gibi Inter kolay kolay bırakmaz Godin'i isterse 33 yaşında olsun hiç önemli değil
Ilk 11'e baktigin zaman yasli oyunculari kullanabilecegin 4 mevki var. Digerler bölgeler kesinlike olmaz.

Kale --> Muslera
Stoper --> Porto'da hala Pepe oynuyor mesela
Orta Saha --> 3 orta sahadan 2'si acayip tempolu olursa orada öyle birini kaldirabilirsin
Forvet -->Falcao

Orta sahada suan icin ben kagni görmek istemiyorum. Ha L.Dama saglam olsa stopere gerek yoktu, orta sahayi komple revize edip bir tane oraya tecrübeli adam alabilirdin ama suan icin Mariano, Nagatomo, Babel, Belhanda, Selcuk vs. bu cesetlerin hepsi yollanacaksa yasli stopere fitim.

Ulan su trcrübeli oyuncu olayini Nando Godin Falcao yapip gecistirsek. Kimse kizmaz hocaya niye yasli aldin diye

De vrij
skriniar
Bastoni
Biraghi
Ranocchia

godini birakabilirler aslinda cidden. Tabi cidden istiyorsak

Redetmis teklifi... hadi be Nando hadi be Saracchi bir de siz konusun

ersin düzen fenerli oldugunu gizlemedi zaten fakat kendisi feneri degil yıllarca avrupada galatasaray basarılarını anlattıgı icin

cok saglam bir eziktir tarafsız görünmeye calısan klasik bir fenerlidir

Godin transfer listemizde bile yoktur muhtemelen, bos bosuna hayal kurmayin o is olmaz.

ryan donk - ahmet çalık - nagatomo - emre taşdemir - mariano - şener özbayraklı - selçuk inan - belhanda - babel - jimmy durmaz

baya boşbeleş oyuncumuz var bunlara verdiğimiz yıllık ücretler boşuna ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt