Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godin ile ilgileniyorsak Muslera ve Falcao ikna eder.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uc tane transfer yap otur arkana yaslan onune geleni ez gec

Godin
Wanyama
Texeria

IMG_6392.webp

Yarın manşetler;
- arda godini ikna etti buzlar eridi..
-eski madridliler buluşuyor..
- şok şok şok!

ryan donk - ahmet çalık - nagatomo - emre taşdemir - mariano - şener özbayraklı - selçuk inan - belhanda - babel - jimmy durmaz

baya boşbeleş oyuncumuz var bunlara verdiğimiz yıllık ücretler boşuna ya
o kadar fazla ki emre mor'u unutmussun.

Sene başında ki transferlerden sonra gerçekten kimin geldiğini pek önemsemiyorum.Kağıt uzerinde ne konussak boş

Godinin Interde daha 2,5 sene 5+1 milyon net'den sözlesmesi var. O adami türkiyeye getirmeyi istiyorsan, direk 6 milyon ve rahat 3,5-4,5 senelik sözlesme vermelisin. Yoksa niye gelsinki? Birde yeteri kadar forma sansi buluyor orda.

Godin haberi ilk kimden çıktı? Sosyal medya rüzgarıyla yayılan bir yangına benziyor daha çok. Keşke imkan olsa da gelse o ayrı ama muhtemelen Inter'i yoklamamıştır bile kimse.

Godin haberi ilk kimden çıktı? Sosyal medya rüzgarıyla yayılan bir yangına benziyor daha çok. Keşke imkan olsa da gelse o ayrı ama muhtemelen Inter'i yoklamamıştır bile kimse.
GdS diye girmisti. inceledekice fake gibi durdu. inter fan sayfasi mi ne de godin teklifi redetmis gibi birsey yaziyordu

Ibrahimovic vakasına döner ya. Ortada girişim dahi yokken sırf haberi çıkıyor diye havaya girmiştik. Dursun godoşu da gerçi öyle düşünmemize sebep olmuştu :D
ibra olayi sadece dursun yüzünden olmustu. adam kendisi ortaya atti ibrayi. ondan sonra inkar felan da etmemisti
Falcao olayinda bari ilk olarak yalanlayip imkan olustu diye alindi

beyler Ragnar Sigurdson 1+1 yıllık nasıl olur? Şu an boşta. Ben kendisine sulanılacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt