Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satılacak oyuncumu kalıyor yaza yav nereye bonserivisni alıyorlar. son kursunu bu dönem atıcaz işte

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina Seri*
Sekidika Quintero Onyekuru
Falcao

*Taylan (kim formdaysa)

Buna fitim. Teixera transferi Talisca, Allan ve Pato olayına döner... İhtimalı bıraktım atım. Quintero yu denemek lazım... Öyle bir kumaş var ki, o riske girilir.

Adamın ayak içi mükemmel. Teixiera olmazsa Quintero da olur ama bize kadar düştüğüne göre ya formsuzdur ya sakat.

Sekidika bir şekilde gelmeli.Onyekuru sakatlandı diyelim al sana ilk yarı.

Belhanda Feghouli Babel üçlüsünden ikisi gitmeden gün yüzü göremeyiz Babel kalsın derim bu arada skora etki ediyor en azından

Söyle baktigin zaman Arda ve Emre'nin arasinda 7 yas var ama buradan Arda daha genc anlami cikmasin. Arda 32, Emre 39 yasinda.

Emre ne kadar daha karaktersiz olsa da hic bir sakatliktan sonra futbolu birakma noktasina gelmedi.

Arda efendi 29 yasinda futboldan emekli oldu. Son 3 sezonda 623,973 ve 297(bu sezon) dakika forma giymis.

Fizik ve kondisyon olarak yerlerde sürünen Arda bu saatten sonra TFF 1.Lig'de bile forma giyemez.

3 senedir dogru dürüst idman bile yapmayan adami kim ne yapsin? Acun TV'de Evren Turhan'la salon turnuvasinda anca oynarsa oynar.

Arda isminin zikredilmesi bile rezalettir. Keza Semih Kaya.

anadolu takımları bile oyuncu satabiliyor biz satamıyoruz cidden şu durumun izahı yok

bunlar niye hep bizimle adi gecmis fussbalcilarin pesinde oluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt