- 27 Ocak 2010
- 59.350
- 30.949
- 3.523
satılacak oyuncumu kalıyor yaza yav nereye bonserivisni alıyorlar. son kursunu bu dönem atıcaz işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu da al listeye rengim r yapmaya başladı
Feghouli belhanda kalacak işte ama satılırlar mı bilmem kene gibilersatılacak oyuncumu kalıyor yaza yav nereye bonserivisni alıyorlar. son kursunu bu dönem atıcaz işte
Ne diyon
gereksiz iki çöp kadro dışı kalmaları lazım ama olmayacağını biliyoruz maalesefFeghouli belhanda kalacak işte ama satılırlar mı bilmem kene gibiler
Arkadas kusmuhagi... madem bu kadar iyiydin niye şampiyon yapamadın 2001'de üstad
Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina Seri*
Sekidika Quintero Onyekuru
Falcao
*Taylan (kim formdaysa)
Buna fitim. Teixera transferi Talisca, Allan ve Pato olayına döner... İhtimalı bıraktım atım. Quintero yu denemek lazım... Öyle bir kumaş var ki, o riske girilir.
Tam bir bizdeki telles tarifi yaptın.yedikleri golde ağır kaldı ceza sahasının içinde, yanındaki adam vurdu gol oldu. Bir iki pozisyonda da pozisyonu takip etmedi
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
semih denen şahıs bu gözlerin gördüğü en leş stoperdir onu topçu sanmamızın nedeni ufa reisti semih kafa topuna çıkmaktan aciz ağır ve yavaş bir stoperdir Allah korusunSemih denen g.t lalesi haberleri dogruysa bu sene benim icin biter
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadas kusmu
Hayır yukarıdaki bir mesaja atfen yazdı.Arkadas kusmu