Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler size benden bikac tavsiye. Cok zorunda olmadiginiz surece disari cikmayin.
Disardan geldinizde mutlaka ellerinizi sabunla yikayin.
Disari cikiyorsaniz maske takin.

Mus'ta buyuk bi salgin var. Menanjitten 4 kisi ölmüs.
Millet iptal olmus durumda. Kime sorsak agir hasta. Hastaneler fullun da fullu.
1 sefer markete 2 sefer ekmek almaya gittim bogazimda enfesksiyon olmus. Kulagimda enfeksiyon ve akinti var. Sag kulagim kapanmis. İthihap kuruyunca mutlaka gel temizleyelim dedi doktor.
Millet maske filan takiyor. Soguk cok gec geldi bu yil ve durum ortada. Kulaklarim oyle agriyor ki 3 gundur 1 saat yatamadim desem belki inanmazsiniz.

Siz siz olun bu gecis mevsiminde pur dikkat olun. Vallahi saglik bi kere gidince her sey bos oluyor.
Geçmis olsun. Allah şifa versin

ASKERLİK hastalığı diye bir şey harbiden var ya.

Acemi bitti elçiye çıktım 2 gün evde ateşler içinde yattım. Döndüm, ustada 2 gün aynı şekilde. Sonra tan terhis olucam son 2 gün yine hasta. Eve geldim 2 gün de evde yattım.

Berbat bir durum gerçekten. Çünkü her yer pislik her yer bakteri yuvası. İyileşme gibi bir ihtimal yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dayı bunun transferle ne alakası var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Habere gelen trabzon taliscaya 6 aylık 1.1 önermiş talisca az bulmuş 1,5 önermişler :)

Bu paralara küçük taliscayı bile alamazlar haberin dandik olduğu ne kadar belli

Adam o paralara oynasa tinerciler bile alır geri

TS kıçına don alsın ya. Talisca parasıyla TS’u satın alır.

Çürük, çöp N’Diaye’yi kiralamaya benzemez bu.

ASKERLİK hastalığı diye bir şey harbiden var ya.

Acemi bitti elçiye çıktım 2 gün evde ateşler içinde yattım. Döndüm, ustada 2 gün aynı şekilde. Sonra tan terhis olucam son 2 gün yine hasta. Eve geldim 2 gün de evde yattım.

Berbat bir durum gerçekten. Çünkü her yer pislik her yer bakteri yuvası. İyileşme gibi bir ihtimal yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
temiz , saf , bebek yüzlü , ana kuzusu er kişilerin daha çok bu tarz hastalıklara yakalandığı söylenir.

2019'u 3 kupa ile kapatmak... İnsan gerçekten hayret ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt