- 2 Temmuz 2011
- 137.246
- 58.417
- 5.488
uefa kupasını da gazla aldık zaten,2013 cl finalisti dortmundu 3 gün önce yenen shalkeye karsıda deplasmanda 60-70 dk boyunca tek kale oynayan biz degildik zaten falan filan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik, taktik, organizasyon, sistem namına bir şey göstermezsen nasıl oynayacaklar. Kesin hoca maç öncesi Falcao'ya top atın o da golünü atsın diyordur. Nzonzi de bu ne lan nasıl taktik bu deyip kadro dışı kalmıştır.teknik heyetimiz, kadromuzda ki oyuncular malesef seri gibi nzonzi gibi oyuncuları oynatmaya müsait değil.. Falcao falan da buna dahil. Hadi oğlum, bas koçumla oynamaz bu adamlar
kesinlikle öyle. Ha şöyle de bir durum var nzonzi kafasını sağa çevirse mariano'yu, karşısına baksa belhanda'yi, sola dönse nagatomo'yu, geri dönse marcao'yu görüyor. Çok büyük bir sıkıntı bu, psikolojik sorunları da olabilir Seri, Nzonzi'nin falan. Normal değil çünkü, hayal et sadece empati kur adamlara, iğrenç ya. Veya kendini Falcao'nun yerine koy, bir maç hayal et... insan kafayı yer.. Harbiden helal olsun bu oyunculara jübile yapmadılar halen. İçlerinde tek profesyonel Lemina var o takmıyor kim ne kadar rezil, ne kadar leş, her şekilde oynuyor. O da olmasa halimiz içler acısı.Teknik, taktik, organizasyon, sistem namına bir şey göstermezsen nasıl oynayacaklar. Kesin hoca maç öncesi Falcao'ya top atın o da golünü atsın falan diyordur. Nzonzi de bu ne lan nasıl taktik bu deyip kadro dışı kalmıştır.
Monocospor diyen albayrak transfer isleriyle ilgileniyor :/ bu durum beni rahatsiz ediyor. Bakalim Liverpool idman yurdudan Yada barcelonspordan oyuncu alabilecekmi![]()
Lan monocoya Monocospor diyen adamin pazarlik masasinda fransizlarla transfer alis verisini cok merak ediyorum. Onyekuruyu istemeye giderken lokum kolanya goturdu deseler sasirmam
Werun su adami da fuzulu gonismayin basçanimla hojam bekleyyMonocospor diyen albayrak transfer isleriyle ilgileniyor :/ bu durum beni rahatsiz ediyor. Bakalim Liverpool idman yurdudan Yada barcelonspordan oyuncu alabilecekmi![]()
Lan monocoya Monocospor diyen adamin pazarlik masasinda fransizlarla transfer alis verisini cok merak ediyorum. Onyekuruyu istemeye giderken lokum kolanya goturdu deseler sasirmam
Ilk 6-7 mac baya iyi oynayip ileriye isabetli atan oyuncu olan (ligde) bir anda kesildi.Nzonzi olayında ne yaşandığını bilemem ama takımda kalmasını isteyeceğim bir adam Nzonzi eğer çok büyük yanlışlar yaşanmamışsa. Parasını verdiğimiz adamdan faydalanalım zaten 6 ay sonra gidecek ...
Halen zu hertha düsünüyorumAlmanlar son dakikaya girdiler götze yazinde bedava ayriliyormus. Simdi 2-3 milyona alabillirz aslinda
Halen zu hertha düsünüyorum
adamlarin sugar daddysi oldu. 28 mio xhakaya 13 mio ascacibara verdiler. 1. hedefleri olan draxler dan red yiyip Götzeya sulanacaklaryilligi kaldiramzlar gibi
10 milyon net kazaniyormus
Bvb 7 vermis redetmis
Italya yapabillir
sadece kanatlarin degismesi bile nzonzi ve serinin kalitelerini tam gösterecek. hele hele serinin.nzonzi de mi gitmiyomuş seri nzonzi orta sahada hatta ilerde de babel oynasın hiç bişey değiştirmeyelim
sadece kanatlarin degismesi bile nzonzi ve serinin kalitelerini tam gösterecek. hele hele serinin.