Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İndependienteli yöneticiler: "Benitez için yöneticilerle anlaşılmıştı ancak Galatasaray yönetim kurulu anlaşmayı reddetti." (Garcia Grova)
Hakan Delikanli

Para eden herkes gitmeli diyorum

Adam Selçukta gitsin o zaman diyor nerenizden anlıyonuz lafı

Hamit daha bu kulupte niye kaliyor ya ?
Adam 3 milyon euro para aliyor ver 1.5 unu yuru git lan deyin su adama.

Rakitic almiyordur bu parayi ya.
ABV

Sneijder gitmesin

Birde su var Muslera'yi öyle 25-30 satamazsin, iyi kaleci ama kimse bu kaleciye i paraları vermez.

12-15 arası max. Verirler ve bizimkiler kabul eder.

Bence gitmesi çok büyük hata olur.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu ne ya muslera satilsin diyorsunuz bu adam her sene hayvani oynayamaz o da bi insan 3 tane hatali gol yedi diye muslerayi satmaya mi kalkicaz takim savunma yapmiyor adam napsin yuruyerek geciyorlar bizim savunmayi eger onune iyi bi savunma koyarsak muslera da hayvani gunlerine doner melo olsa yine bi nebze daha iyi olurduk ama hamza sayesinde melodanda olduk

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sene önce reale 1 gol daha atabilsek yarı finaldeydik hala snijder muslera diyen var ceza almadan yatayım ben en iyisi ... Selçuğun maaşı konuşan yok maşallah maşallah

Bos konusmayin, Muslera ve Sneijder gidemez. Aklinizi alir bu taraftar. Gitmesini destekleyenlerinde aklini alir.

Kim para ediyorsa gidebilir. Bunun baska turlusu yok.3 yılda 164 milyon euro zarar eden, 1 milyar TL borçlu kulüp için 3-5 mn euro maaşlı oyuncular lüks. Hele hele yaşları 30 civarinda ise fazlasıyla lüks.
Küçülürüz, sportif başarı gelmez diye hayıflanmayın.1-2 sene sportif başarıyı unutmaya mecburuz. Yoksa UEFA her yıl men eder bizi.3-5'e bakmadan maaş yükünü azaltmali ve oyuncu satışlarından para kazanmak gerek.
Sneijder, Muslera, Selçuk,Podolski; hepsi için geçerli bu durum.

Son düzenleme:
Birde su var Muslera'yi öyle 25-30 satamazsin, iyi kaleci ama kimse bu kaleciye i paraları vermez.

12-15 arası max. Verirler ve bizimkiler kabul eder.

Bence gitmesi çok büyük hata olur.

belki Liverpool verir :D

Meloda gidemezdi ama gitti burda futbolcu son sözü söyler biz burdan istediğimiz kadar bağıralım muslera ben lpoolla anlaştım en buyuk hayalim epl derse kimse tutamaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fener medyasinin gazina gelip Melo'yu gönderttiniz. Yok neymis gec katilmis kampa. Alin bir Melo gitti ne hale geldik.

Aynisi Muslera icin olmasin saf taraftar, uyan.

Neymis peki kaynak? Ona gore bakalim.

nasuhi sezgin

2 oyuncu gidecek onlardan gelen parayla transfer yapacağız demişti bizde para getiricek kim var sneijder muslera ve burak ben bunların burak ve muslera olduğuna eminim melo da olduğu gibi muslerayı son dakika satıcaklar

Bos konusmayin, Muslera ve Sneijder gidemez. Aklinizi alir bu taraftar. Gitmesini destekleyenlerinde aklini alir.

Valla Hakan teklif gelsin bizim çapsız yönetim 1 dk filan düşünmeden satar her ikisinide
. Taraftar da 1 hafta homurdanir sonra herşey eskisi gibi olur. Yerli çetecileride ultrsln tribüne çağırır ve tamamen takımın ağası olurlar maaleseg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt