Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben takımın komple yenilenmesi taraftarıyım.Takımdaki her oyuncu üst düzeymiş'de üst düzeylerden biri gidiyomuş gibi davranıyosun.
Muslera , Sneijder bi de Podolski. Geri kalanı TSL'de forma olmasa maks 4.e oynar.
nasuhi sezgin
2 oyuncu gidecek onlardan gelen parayla transfer yapacağız demişti bizde para getiricek kim var sneijder muslera ve burak ben bunların burak ve muslera olduğuna eminim melo da olduğu gibi muslerayı son dakika satıcaklar
Burak + Koray bunlar.nasuhi sezgin
2 oyuncu gidecek onlardan gelen parayla transfer yapacağız demişti bizde para getiricek kim var sneijder muslera ve burak ben bunların burak ve muslera olduğuna eminim melo da olduğu gibi muslerayı son dakika satıcaklar
Ömer Karaman ve Aydın Aslan alıntılarınıza bakamıyorum o konudan banlandık haliyle
Fener medyasinin gazina gelip Melo'yu gönderttiniz. Yok neymis gec katilmis kampa. Alin bir Melo gitti ne hale geldik.
Aynisi Muslera icin olmasin saf taraftar, uyan.
O halde inandimHissikablelvuku.![]()
Ömer Karaman ve Aydın Aslan alıntılarınıza bakamıyorum o konudan banlandık haliyle
Burak + Koray bunlar.
Ne zaman demis bunu?
Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın hisselerine bir banka çökecek, yazın bunları ya, yazın."