Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera giderse Cenk - Eray- Ismail üclüse kaleyi koruyacak :asd:

Ömer Karaman ve Aydın Aslan alıntılarınıza bakamıyorum o konudan banlandık haliyle

Ohh simdi Beyaz TV'nin niyeti belli oldu. Sinan Engin Sneijder'e de teklif var diyor. Adamlar ortaligi karistirmaya calisiyorlar.

2 milyon euro üzerinde alan kim varsa revize edilmeli özellikle semih,burak,umut,sabri gibi oyuncular alacaklarından yarı yarıya vazgeçmelidir yada birine kakalanmalılar.

Takımdaki her oyuncu üst düzeymiş'de üst düzeylerden biri gidiyomuş gibi davranıyosun.

Muslera , Sneijder bi de Podolski. Geri kalanı TSL'de forma olmasa maks 4.e oynar.
Ben takımın komple yenilenmesi taraftarıyım.
Bize iyi bir futbol aklı lazım. Futboldan ve futbolcudan iyi anlayan bir sportif direktör şart.
Yönetimler değişse bile sabit bir futbol aklımız olmalı bence.
Ve SD-Scout-TD uyumunu yakalayıp ona göre kadro mühendisliği yapmalıyız.

Kurulan takımın kadro mühendisliği berbat, yüksek maaş ödeniyor ama hala bir sürü eksik var.
O yüzden artık kadroyu yenilememiz şart.
Tabii Muslera'ya falan gelene kadar sabri hamit semih tarık vb adamlara çoktan kapıyı gösteriyor olmamız gerekir.
Bütün çöpleri gönderir ve üstüne de maaş bütçesine büyük yük getiren oyuncuları iyi paraya satarsak ben karşı çıkmam.
Hiç bir oyuncuya bağlanmıyorum bence bu kadar abartılmasına gerek yok.

Ayrıca sadece Muslera için demiyorum onu

Muslera satılırsa kan çıkar falan deniyor da ona istinaden yazdım

Muslera gider Diego Lopez gelirse ben bir süre izlemeyi bırakırım

nasuhi sezgin

2 oyuncu gidecek onlardan gelen parayla transfer yapacağız demişti bizde para getiricek kim var sneijder muslera ve burak ben bunların burak ve muslera olduğuna eminim melo da olduğu gibi muslerayı son dakika satıcaklar

Ne zaman demis bunu?

nasuhi sezgin

2 oyuncu gidecek onlardan gelen parayla transfer yapacağız demişti bizde para getiricek kim var sneijder muslera ve burak ben bunların burak ve muslera olduğuna eminim melo da olduğu gibi muslerayı son dakika satıcaklar
Burak + Koray bunlar.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın hisselerine bir banka çökecek, yazın bunları ya, yazın."

Biri şu salak Dursun'u uyarsın. Bu sene Avrupa'ya gidemezsek cezadan kurtulamıyoruz, katılma hakkı elde edeceğimiz sene ceza uygulanacak. Etrafta dolaşan söylentiler doğruysa bu kadro 10. falan olur en fazla. Dünyanın en beyinsiz adamına kulüp emanet ettik, Allah belamızı verdi.

Fener medyasinin gazina gelip Melo'yu gönderttiniz. Yok neymis gec katilmis kampa. Alin bir Melo gitti ne hale geldik.

Aynisi Muslera icin olmasin saf taraftar, uyan.

Melo'nun gitmesinden veya gönderilmesinden ziyade sıkıntı yönetimin yerine adam almamasıydı bence.

Eğer avrupa'dan men edileceğimiz kesinse Muslera'da satılabilir, yerini tabiki dolduramayız ama avrupa yoksa Muslera ve Sneijder lüks.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın hisselerine bir banka çökecek, yazın bunları ya, yazın."

keşke birileri çökse de liselilerden kurtulalım,nasıl olsa taraftar yönetmiyor kulübü

Muslera gitsin diyenler zamanında Onur'u isteyen kişiler.

Şurada bazı troller var bir tek kendilerini akıllı zannediyorlar valahi acıyorum üzülüyorum büyüyün artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt