Aslan News @Aslanews
Galatasaray'ın gündeminde olan Leandro Damiao Real Betis'le anlaştı.
Galatasaray'ın gündeminde olan Leandro Damiao Real Betis'le anlaştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın hisselerine bir banka çökecek, yazın bunları ya, yazın."
keşke birileri çökse de liselilerden kurtulalım,nasıl olsa taraftar yönetmiyor kulübü
Fener medyasinin gazina gelip Melo'yu gönderttiniz. Yok neymis gec katilmis kampa. Alin bir Melo gitti ne hale geldik.
Aynisi Muslera icin olmasin saf taraftar, uyan.
Bana saygı göstermeyene saygım hiç bir zaman olmaz,Durduk yere yapmıyorum,ayrıca şu trolleri kaynak gösteriyorsun millet galeyana geliyor kesinlikle yalan sıkıyorlar.Doğru düzgün konuş benimle. 7 yaş büyüğüm senden. Yaşıma saygı duy.
Denizbank olabilir. En çok borcumuz oraya galiba. Tam bilmiyorum gerçi ama.
Muslera gitsin diyenler zamanında Onur'u isteyen kişiler.
Kim para ediyorsa gidebilir. Bunun baska turlusu yok.3 yılda 164 milyon euro zarar eden, 1 milyar TL borçlu kulüp için 3-5 mn euro maaşlı oyuncular lüks. Hele hele yaşları 30 civarinda ise fazlasıyla lüks.
Küçülürüz, sportif başarı gelmez diye hayıflanmayın.1-2 sene sportif başarıyı unutmaya mecburuz. Yoksa UEFA her yıl men eder bizi.3-5'e bakmadan maaş yükünü azaltmali ve oyuncu satışlarından para kazanmak gerek.
Sneijder, Muslera, Selçuk,Podolski; hepsi için geçerli bu durum.
Bana saygı göstermeyene saygım hiç bir zaman olmaz,Durduk yere yapmıyorum,ayrıca şu trolleri kaynak gösteriyorsun millet galeyana geliyor kesinlikle yalan sıkıyorlar.
ROK nerde nicin orada ?uA ve kulübe yaziklar olsun lan. Adamlar TVde bizle dalga geciyor, sesini cikaran yok.
En sevmediğim kelimelerden biridir Evladım,birde biryerlerini yırtma fln demişti özür fln dilemem ceza verebilirler sorun değilGereksiz atar yapmışın
Gökhan efendi adamdır özür dile barışın
uA ve kulübe yaziklar olsun lan. Adamlar TVde bizle dalga geciyor, sesini cikaran yok.
Ben tam anlamadim ne demek istemis Cakar? Bizim icin iyi mi kötü mü?![]()
Eli kırılmadan önce müthiş idi katılır mısın
Aynen. Bu Veysel Giley ne ise yarar acaba. Yalaka yönetimden zaten birsey beklemiyorum.Aynen öle. Resmen adamlar bizi dalga konusu yaptılar 1 saattir. Ben yediremiyorum kafayı yicem artık burda
Sent from my iPhone using Tapatalk
En sevmediğim kelimelerden biridir Evladım,birde biryerlerini yırtma fln demişti özür fln dilemem ceza verebilirler sorun değil
Arkadaş nefret ediyorum şöyle tanımadığım birinin benimle böyle konuşmasına,Ben kimseye durduk yere bir saygısızlık yapmıyorum sen orda daha güzel anlatsan emin ol onları yazmazdım.Hayır bunları söyleyebilirsin. Lafın gelişi evladım dedim diye neden kızdın ki bu kadar? Kızılacak bir durum yok. Ayıp ettin cidden.