- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
15m€'dan fazla verirlerse yönetim satar Muslera'yı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende meloyu seviyordum yolladı adiler alışıcaz sanırım yokluklarına can karşim
Canı sağ olsun tek başına 3 kupa aldırdı bize, 7-8 puanın lafını etmem.
Melodan daha kaliteli bir oyuncuyu Meloyu sattığın fiyata alamazsın. Bu da transferin yanlış olduğunu gösterir.
Bilal geldi, şimdi de Donk geldi. Boşluk dolmadı. Yarın denizli Hamiti dener orada boşluk yine dolmaz. Doldurmak icin para lazım ve sende para yok.![]()
Daha iyisini alamıyorsan, hadi saha iyisini de geçtim, ayni kalitede birini alamıyorsan göndermeyeceksin.
bende meloyu seviyordum yolladı adiler alışıcaz sanırım yokluklarına can karşim
Bir yerlerini yırtma Evladım!Sakin ol? Yazdın bence o kadarda masum durmuyor biraz abartmış olabilirim ama yaşım küçük diye bu tarz konuşulmamalı gerçekten sevmiyorum.Birşey yazmadım ki güzel kardeşim. Provoke edecek birşey de yazmadım. Ama sadece evladım lafına takıldıysan diyecek birşey yok tabi.
Meloya hala üzülüyorum be kardeşim Riera eboue melo elmander lincoln keita kimi sevdiysem gitti bi tek elde sneijder ve muslera kaldı![]()
Geçen yıl muslera 3-4 maç aldı (yalan yok, son haftalarda iyiydi)Bak işte ya en uyuz olduğum mevzu şu
Tek başına aldırdı dimi
Sneijderi savunanlarda Sneijder tek başına aldırdı diyor
Futbol takımı oyunudur nasıl tek başına kazandırdı ? Neden bu sene kazandıramıyor ?
Duyum verin
Bak işte ya en uyuz olduğum mevzu şu
Tek başına aldırdı dimi
Sneijderi savunanlarda Sneijder tek başına aldırdı diyor
Futbol takımı oyunudur nasıl tek başına kazandırdı ? Neden bu sene kazandıramıyor ?
Geçen yine birisi uğur poturakdı herhalde öyle birşey demişti yine baya saydırmıştım cidden nefret ediyorum sırf yaşı büyük diye bu tarz konuşamaz,Adımı söylesin veya hiç bir şey demesin kafi.