Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15m€'dan fazla verirlerse yönetim satar Muslera'yı.

Futbol Arena@FutbolArenaTR 50 sn.51 saniye önce
Ahmet Çakar: Sneijder'in ciddi anlamda Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var
Sinan Engin: Benim balerin olmam daha kolay

CZhTgGzWEAEcSYm.jpg

Hiç bir Galatasaraylının bu şerefsizleri izleyip reyting kazandırmaması lazım
Bu kadar şerefsizlik olmaz

Fener ve beşiktaş kötü gittiği zaman hiç bu tarz şeylere girişmiyorlardı şerefsizler

beyler meloyu son dakika sırf para için satan herifin muslerayı 15 milyon euro üzeri bir teklife satmama ihtimalini nasıl düşünülebilir bu dursun yalancının düzenbazın önde gideni nasuhi sezginin sözleriyle ve bugünkü haberlerle herşey kafama oturdu muslerayı sattı bunlar

bende meloyu seviyordum yolladı adiler alışıcaz sanırım yokluklarına can karşim

Yok kanka ben bu adami bir baska seviyorum bana bayagi bir koyar gitmesi. En son Hagi'yi ve Hakan Sükür'ü bu kadar sevmistim bu kulüpte.

Canı sağ olsun tek başına 3 kupa aldırdı bize, 7-8 puanın lafını etmem.

Bak işte ya en uyuz olduğum mevzu şu

Tek başına aldırdı dimi

Sneijderi savunanlarda Sneijder tek başına aldırdı diyor

Futbol takımı oyunudur nasıl tek başına kazandırdı ? Neden bu sene kazandıramıyor ?

Melodan daha kaliteli bir oyuncuyu Meloyu sattığın fiyata alamazsın. Bu da transferin yanlış olduğunu gösterir.

Bilal geldi, şimdi de Donk geldi. Boşluk dolmadı. Yarın denizli Hamiti dener orada boşluk yine dolmaz. Doldurmak icin para lazım ve sende para yok. :)

Daha iyisini alamıyorsan, hadi saha iyisini de geçtim, ayni kalitede birini alamıyorsan göndermeyeceksin.

Melo dan gelen para + jpk ve Donk'a verilen para hepsini topla en kötu 1-2 M € katarsin alırsın daha iyi oyuncu. Melo kalsaydı faydasindan çok zararı olurdu.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizde su cahil Beyaz Futbol a ne bakiyorsunuz acaba adamlar bildim bileli Galatasaray dusmani ama hala orayi ciddiye aliyorsunuz. Birakin aralarinda konussunlar prim vermeyin hatta hic izlemeyin, bende onceden izlerdim ama 1.5 yildir izlemiyorum daha. Iyi yapmisim..

Reklam da aralarinda konusup ortaligi karistirmaya calisiyorlar. Baktilar Galatasaray taraftari durduk yere olay cikariyor bir maglubiyet sonrasinda palavra sIkmaya basladilar.

Birden reklam sonrasi Sneijder de gidiyor dediler Burak ve Muslera sonrasi. Birden bir banka hisseleri alacak dediler. Ulan bu kadar serefsizlik mi olur lan?

bende meloyu seviyordum yolladı adiler alışıcaz sanırım yokluklarına can karşim

Melo olayi da var tabi, Allahin gerizekalilari yerine adam almadan yolladi Melo'yu.

Iste bu yüzden de Muslera'yi da satar Sneijderi de satar bu beyinsizler..

Birşey yazmadım ki güzel kardeşim. Provoke edecek birşey de yazmadım. Ama sadece evladım lafına takıldıysan diyecek birşey yok tabi.
Bir yerlerini yırtma Evladım!Sakin ol? Yazdın bence o kadarda masum durmuyor biraz abartmış olabilirim ama yaşım küçük diye bu tarz konuşulmamalı gerçekten sevmiyorum.

Meloya hala üzülüyorum be kardeşim Riera eboue melo elmander lincoln keita kimi sevdiysem gitti bi tek elde sneijder ve muslera kaldı :(

bana en çok da keita koymuştu bir sabah uyandım ntvsporu açtım ve son dakika keita 8 milyon euro ya el sadd bilmem ne takımında şokdan yataktan düşmüştüm :(

Bunlara tepki koymayan taraftar grubuna da yönetimede yazıklar olsun. Adamlar bildiğin dalga geçiyorlar bizimle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek başına aldırdı dimi

Futbol takımı oyunudur nasıl tek başına kazandırdı ? Neden bu sene kazandıramıyor ?
Geçen yıl muslera 3-4 maç aldı (yalan yok, son haftalarda iyiydi)
Sneijder'de 10 gol attı ama adamlar Muslera tuttu, Sneijder attığı için şampiyon olduk diyorlar. :asd22:

Arkadaşlar Muslera'yı satan aptaldir bu konuda anlaşalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tek başına aldırdı dimi

Geçen sene en azından sol taraf işliyordu. Telles-Yasin-Sneijder iyi anlaşıyorlardı. Zaten başka atak yapamıyorduk. Bu yıl hiç atak yapamıyoruz ve çok daha fazla net pozisyonlar veriyoruz. Neuer gelse kurtaramaz takımı.

Geçen yine birisi uğur poturakdı herhalde öyle birşey demişti yine baya saydırmıştım cidden nefret ediyorum sırf yaşı büyük diye bu tarz konuşamaz,Adımı söylesin veya hiç bir şey demesin kafi.

Daha yaşın küçük o yüzden dediğimi yanlış algılama ben sana öneri de bulunuyorum

Bu internet ortamında yazılanları pek ciddiye alma boş yere kafanı ağrıtma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt