Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın hisselerine bir banka çökecek, yazın bunları ya, yazın."

keşke birileri çökse de liselilerden kurtulalım,nasıl olsa taraftar yönetmiyor kulübü

Denizbank'ı diyor yahu, olmayacak öyle bir şey fantezi kuruyor.

Fener medyasinin gazina gelip Melo'yu gönderttiniz. Yok neymis gec katilmis kampa. Alin bir Melo gitti ne hale geldik.

Aynisi Muslera icin olmasin saf taraftar, uyan.

Sence Melo'nun gitmesi yanlismiydi Hakan?

Bence Melo'nun o paraya satılması başarı ama yerine daha kaliteli oyuncu alınmayıp coplerle doldurmak yanlıştı.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uA ve kulübe yaziklar olsun lan. Adamlar TVde bizle dalga geciyor, sesini cikaran yok.

Kim para ediyorsa gidebilir. Bunun baska turlusu yok.3 yılda 164 milyon euro zarar eden, 1 milyar TL borçlu kulüp için 3-5 mn euro maaşlı oyuncular lüks. Hele hele yaşları 30 civarinda ise fazlasıyla lüks.
Küçülürüz, sportif başarı gelmez diye hayıflanmayın.1-2 sene sportif başarıyı unutmaya mecburuz. Yoksa UEFA her yıl men eder bizi.3-5'e bakmadan maaş yükünü azaltmali ve oyuncu satışlarından para kazanmak gerek.
Sneijder, Muslera, Selçuk,Podolski; hepsi için geçerli bu durum.

1-2 yıl sportif başarıyı unutursan Bu yıl gelir olarak gösterdiğin ş.liginden gelen 25 m€'dan toplamda 3 sene mahrum kalırsın.

Bunun üzerine yıllık gider olarak gösterdiğin yıllık 20 m€ borç faiz giderini koyarsan 3 sene sonra uefa'nın karşısına 3 yılda toplam 30 milyon € kazandım ama zararım
3*(25+20) = 145 M € zarar ettim diye çıkarsın sora bir 2 yıl daha gitmeyi verelim nolcak.

Oyuncu satarak mevcut durumdan kurtulamazsın. Borçları sıfırlamadığın sürece her sene 20 milyon euro açık verirsin. Artık oyuncu kalmayınca stadı, floryayı falanda kiralarız başkasına

Son düzenleme:
Bana saygı göstermeyene saygım hiç bir zaman olmaz,Durduk yere yapmıyorum,ayrıca şu trolleri kaynak gösteriyorsun millet galeyana geliyor kesinlikle yalan sıkıyorlar.

Hayır bunları söyleyebilirsin. Lafın gelişi evladım dedim diye neden kızdın ki bu kadar? Kızılacak bir durum yok. Ayıp ettin cidden.

Damiao da gitmis.

Muslera'ya 25 veren olsa direk verilsin. Burakla beraber satarsak 3.5 yıl için 60 milyon euro gibi para kasada kalmış oluyor gelecek bonservislerle. Bunun maaşları dahil 25 30u ile 3-4 sağlam genç alırsın 20-21 yaşlarında, 2 sene avrupa yok madem gençleri oynatalım. Adriano donk vs.. hikaye.

Maaşı fazla olan yaşlı herkes yollansın wesley dışında 'ki ben wesleyin yerinde olsam dakika durmazdım bu takımda orası ayrı', olcan hamit umut yasin gibi isimlerin direk satılması lazim. Hatta teklif varsa podolski de satılsın, kanatları orta sahası genç dinamik, ısıran basan beyni de sneijder olan bir takım izlemek istiyorum artık.

Hayır bunları söyleyebilirsin. Lafın gelişi evladım dedim diye neden kızdın ki bu kadar? Kızılacak bir durum yok. Ayıp ettin cidden.
Arkadaş nefret ediyorum şöyle tanımadığım birinin benimle böyle konuşmasına,Ben kimseye durduk yere bir saygısızlık yapmıyorum sen orda daha güzel anlatsan emin ol onları yazmazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt