Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FORVET transferi istiyoruz ! Bu takima adam akilli bir FORVET lazim !

KOCA GALATASARAY'in forveti Burak ve Umet olmazzzzz O-LA-MAZZZZ

Belki de bu genç isimlerin olmaması hayırlı olur çünkü bu sefer kariyerli , iyi isimler menajerler tarafından önerilir.Bunlar da mecburen taraftar korkusu ile alır.Malum para da çok belli ki , her oyuncuya en az 3 veriyoruz.Bu sayede Remy vs. tarzı adamlar gelir umarım.Ama olursa Benitez de gelirse abartmayın çok kötü rezil diye, adamı bilmeden ne çok övün ne de çok yerin.

doğru ama baska da kimse yok bilen dün güya benitez bitmişti şimdi yattı
Ya Denizli'ye de bazen kızıyorum , sonra pişman oluyorum.Adama belli ki hafta sonu biter demişler ,al bitti maşallah.Çünkü yönetimde , yöneticilik yapacak vasıfta adam yok.

Belki de bu genç isimlerin olmaması hayırlı olur çünkü bu sefer kariyerli , iyi isimler menajerler tarafından önerilir.Bunlar da mecburen taraftar korkusu ile alır.Malum para da çok belli ki , her oyuncuya en az 3 veriyoruz.Bu sayede Remy vs. tarzı adamlar gelir umarım.Ama olursa Benitez de gelirse abartmayın çok kötü rezil diye, adamı bilmeden ne çok övün ne de çok yerin.

Yada acele ile ne önerilirse ona atlarlar. Çöp olan takımı dahada doldururlar bu korkuyla. Benim beklediğim bu şuan. Bu zamana kadar alınması lazımdı adamların.

Allahini seven bu takima forvet alsin. "Nefes alsin, kolu ayagi olsun kafi" moduna geldik yeter ki forvet alinsin.

Her mac izdirap cekiyoruz, ne yaptik da bunu hak ettik. Ulan 2006 da para sikintisi falan cekerken bile forvet de 4 tane tas gibi adam vardi Necati,Hakan Sükür, Ümit Karan ve Kabze. Bunlara bir de Sasa Ilic reis cok katki veriyordu gol yolunda.

Bir de simdiki halimize bak. Elimizdeki 2 kazmayi toplasan yarim forvet bile etmez.

ec53fdef7f60425928094cc304bca502.jpg

Hıncal Uluç: "Burak Yılmaz'ı ıslıklayanlar vatan hainidir !"

+

CZA9OmgWYAABv7Q.jpg

Yada acele ile ne önerilirse ona atlarlar. Çöp olan takımı dahada doldururlar bu korkuyla. Benim beklediğim bu şuan. Bu zamana kadar alınması lazımdı adamların.
Ya zaten olacak olan belli, 1 transfer belki 1 hafta içinde yaparız. Diğer 1 ya da 2'sini son güne yakın yaparız.

eskişehir shaktardan aldıgı forveti kadroya bile almamış.aldıkları ispanyol stoper yedek.bi pok olmaz bunlardan.

Andre Carrillo:
3.000.000 € Bonservis
2.000.000 € Garanti Ücret
3.5 + 1 kontrat
Mac basi 25.resmi mactan sonra (ZTK haric) 15.000 €

Loic Remy:
1.500.000 € Kiralama Ücreti
3.500.000 € Garanti Ücret
Mac basi yok
1.5 yil kiralama + 5.000.000 € satin alma opsiyonu

Transferi yapması gereken zihniyet budur işte.Helal olsun Murhan.

Bu genç olayı gerçekten yanlış anlaşılıyor.. Şart değil arkadaş 20li yaşlarda almak. Şöyle düşünün 11 oyuncunun 7-8 tanesi 30 civarı geri kalanı 20 ise de ortalaman 25 olur 11 oyuncunun 5 tanesi 30 civarı 2 tanesi 20 civarı geri kalanı da 25 civarıysa da aşağı yukarı 25 olur.

Rode'yi kiralasalar, Carillo ve Ben Yedder'i de alsalar zıpkın gibi takım oluruz.

Linnes 22
Denayer 21
Carole 23
Rode 25
Carillo 24
Ben Yedder 25

Muslera 29
Chedjou 30
Sneijder 30
Podolski 31
Selçuk 30

Daha ne olsun?

Denizli bu hafta istifa eder, ya da bunlar gönderir anlaşamadık transferde diye.

:dispirited::dispirited::dispirited:
Bakin simdi , bunlar bi halt beceremez. Denizli nin aciklamalarini hatirlayalim, adam daha 3-4 tane oyuncu istiyorum dedi bu transfer donemi icin. Donk ve Linnes i buna dahil etmiyor.
Muhtemel bir transfer yasagi alabiliriz onumuzdeki yaz doneminden baslamak uzere, bu da su demek; biz simdi yaptik yaptik transferi, yoksa Denizli zaten istifa eder adam salak degil ya bu kadro ile 2-3 yil calissin transfersiz, kadro bu sezonu zor goturur bu haliyle zaten.

Gelelim transfer listesine, Sisto yu istedi pahali buldular (veya adamlar satmadi), Ben Yedder i istediler pahali geldi, Braithwaite i yokladilar ama oncelik Benitez dedi Denizli. Diedhiou u takimlari vermiyor devre arasi oldugu icin, simdi Denizliyi dusunun, adam listesini sunmus ama bu beceriksizler kimseyi alamiyor. Gidip adama utanmadan yeni bir liste yapsana bile diyebilir cunku 1.2.3.4. tercihleri olmuyor. Artik adamcagiz daha kimi istesin..

5 gundur Arjantin de olan Isbecer de istifasini sunmali, sana butce verilmis, yetki verilmis, Denizli de demis al getir Benitez i. Simdi gercek rakamlari bilmiyorum ama eger bu transfer 1-2 milyon euro fark yuzunden olmuyorsa sen 5 gundur orada ne halt yersin? Madem okadar ugrastin adamla beraber Istanbul a donmeliydin. Baktin olmuyor veya gercekten cok zor bir transfer, bu ise derhal son verip baska adamlar ile gorusmeye baslamalilar. Cunku sen normal yaz donemi yapacagin transferleri 1 ay icinde yapmak istiyorsun, nedense bu gorusmeleri de Isbecer yapiyor onun da birsey yaptigi yok. Adnan Sezgin gibi ulke ulke dolasip eli bos geri donuyor. Simdi kimi alacaklar cok merak ediyorum, 2 haftadan az sure kaldi transfere.

Bana gore transfer kapandi, Denizli nin hic bir tercihi olmuyor cunku. Daha da bu saatten sonra elin adami sana iyi ve genc oyuncusunu vermez, verirse de iyi paraya verir. Oyle 2-3 milyon euro ya iyi ve genc oyuncu alma donemi bitmistir, artik iyi ve genc oyuncu 10 milyon euro dan basliyor. Bunu bizimkilerin once kafalarina sokmasi lazim.. Ancak Ligue 2 (adi ustunde, 2. lig) den bulursun Carole tarzi o paralara adam, yoksa unutun..

Son düzenleme:
Andre Carrillo:
3.000.000 € Bonservis
2.000.000 € Garanti Ücret
3.5 + 1 kontrat
Mac basi 25.resmi mactan sonra (ZTK haric) 15.000 €

Loic Remy:
1.500.000 € Kiralama Ücreti
3.500.000 € Garanti Ücret
Mac basi yok
1.5 yil kiralama + 5.000.000 € satin alma opsiyonu

chelsea'de forvet yok salak mi adamlar ellerindeki forveti sana 1,5m'a kiralasinlar :)

Burak ve umutu göndersen sırf 5 milyon maaştan karın oluyor burakın parasına al remyyi bize şimdilik yeter. Sinan ve poldi de alternatif forvet olur. Hiçbişi bilmiosanızbunu yapın lan.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu genç olayı gerçekten yanlış anlaşılıyor.. Şart değil arkadaş 20li yaşlarda almak. Şöyle düşünün 11 oyuncunun 7-8 tanesi 30 civarı geri kalanı 20 ise de ortalaman 25 olur 11 oyuncunun 5 tanesi 30 civarı 2 tanesi 20 civarı geri kalanı da 25 civarıysa da aşağı yukarı 25 olur.

Rode'yi kiralasalar, Carillo ve Ben Yedder'i de alsalar zıpkın gibi takım oluruz.

Linnes 22
Denayer 21
Carole 23
Rode 25
Carillo 24
Ben Yedder 25

Muslera 29
Chedjou 30
Sneijder 30
Podolski 31
Selçuk 30

Daha ne olsun?
Linnes'i az daha küçültsen 19 olacak :D 24 yaşında.

Ya zaten olacak olan belli, 1 transfer belki 1 hafta içinde yaparız. Diğer 1 ya da 2'sini son güne yakın yaparız.

Normalde 2. 3. alternatifle de gidip konuşur anlaşırsın. Biri olmadı diğerini hemen alırsın ama bunlar birini alamayınca diğeri ile konuşmaya gidiyor. Senelerdir aynı aptallık.Sonra son güne kalır tabi o kalanlarda kimsenin istemediği artıklar oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt