Denizli bu hafta istifa eder, ya da bunlar gönderir anlaşamadık transferde diye.
:dispirited::dispirited::dispirited:
Bakin simdi , bunlar bi halt beceremez. Denizli nin aciklamalarini hatirlayalim, adam daha 3-4 tane oyuncu istiyorum dedi bu transfer donemi icin. Donk ve Linnes i buna dahil etmiyor.
Muhtemel bir transfer yasagi alabiliriz onumuzdeki yaz doneminden baslamak uzere, bu da su demek; biz simdi yaptik yaptik transferi, yoksa Denizli zaten istifa eder adam salak degil ya bu kadro ile 2-3 yil calissin transfersiz, kadro bu sezonu zor goturur bu haliyle zaten.
Gelelim transfer listesine, Sisto yu istedi pahali buldular (veya adamlar satmadi), Ben Yedder i istediler pahali geldi, Braithwaite i yokladilar ama oncelik Benitez dedi Denizli. Diedhiou u takimlari vermiyor devre arasi oldugu icin, simdi Denizliyi dusunun, adam listesini sunmus ama bu beceriksizler kimseyi alamiyor. Gidip adama utanmadan yeni bir liste yapsana bile diyebilir cunku 1.2.3.4. tercihleri olmuyor. Artik adamcagiz daha kimi istesin..
5 gundur Arjantin de olan Isbecer de istifasini sunmali, sana butce verilmis, yetki verilmis, Denizli de demis al getir Benitez i. Simdi gercek rakamlari bilmiyorum ama eger bu transfer 1-2 milyon euro fark yuzunden olmuyorsa sen 5 gundur orada ne halt yersin? Madem okadar ugrastin adamla beraber Istanbul a donmeliydin. Baktin olmuyor veya gercekten cok zor bir transfer, bu ise derhal son verip baska adamlar ile gorusmeye baslamalilar. Cunku sen normal yaz donemi yapacagin transferleri 1 ay icinde yapmak istiyorsun, nedense bu gorusmeleri de Isbecer yapiyor onun da birsey yaptigi yok. Adnan Sezgin gibi ulke ulke dolasip eli bos geri donuyor. Simdi kimi alacaklar cok merak ediyorum, 2 haftadan az sure kaldi transfere.
Bana gore transfer kapandi, Denizli nin hic bir tercihi olmuyor cunku. Daha da bu saatten sonra elin adami sana iyi ve genc oyuncusunu vermez, verirse de iyi paraya verir. Oyle 2-3 milyon euro ya iyi ve genc oyuncu alma donemi bitmistir, artik iyi ve genc oyuncu 10 milyon euro dan basliyor. Bunu bizimkilerin once kafalarina sokmasi lazim.. Ancak Ligue 2 (adi ustunde, 2. lig) den bulursun Carole tarzi o paralara adam, yoksa unutun..