Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
interpendiente river ile kacta oynuyor tr saati ile?
River Plate Independiente - vs 03:10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
interpendiente river ile kacta oynuyor tr saati ile?
Benim anlamadığım bu beceriksizler nasıl oldu da Podolski ve Linnes'i transfer edebildiler?
izlerim belki, ama vazmi gecildi herifden yav?River Plate Independiente - vs 03:10
Valla bence 28 yaşında kariyeri düşüşte olan adamı almak günü kurtarmak değildir.Mesela Sneijder ile günü mü kurtardık 3 sene oldu bizle ve en az 3 sene daha oynar etti 6 sene.Bizim ülkede en nefret ettiğim laflardan biridir günü kurtarmak.Senin için demiyorum kardeşim yanlış anlama.Abi bizdeki anlayış, günü kurtarmayalım 23 yaşında adam alıp 3 sene oynatıp 20 ye satalım anlayış bu.Bir dön bak geçmişe , en basitinden Amrabat biz de olsa bu yaşında Watford belki 1 milyon zar zor verir alır ama Malaga'dan 8 'e alıyor .Neden çünkü marka farkı.Bizim ülkedeki takımların markaları genç oyuncu ya da yüksek fiyatlarla satan kulüp markaları değil.Mesela Emre Çolak Porto'da olsa inan 8 milyona gider en az.Yetenekten daha çok ismi yüzünden.O yüzden 27 28 bence günü değil en az 6 seneyi kurtarmaktır, gözümde.
Doğru aslında devre arası da ilgilenmiştik yoksa bizim beceriksizler hayatta alamazlardı Poldi'yi.Podolski ile zaten eskiden ilgileniyorduk hatta kap bildirimi bile yapmıştık kölnde oynarken. Podolski'yi ikna etme gibi bir durum olmadı adam kendisi bizde oynamak istediği için geldi.
Ben zaten bu yönetimden hiçbir şey beklemiyorum.bugüne kadar 2 iyi şey yaptı, Poldi transferi ve hamza'yı kovmak.Bunun dışında da zaten bir şey yapamazlar.Haldun Üstünel'den İşbecer'lere düştük.Beğenmediğimiz Bülent Tulun yeminle bunlardan bin kat daha iyi ve tecrübeli.Hatta Adnan Sezgin gibi yetersiz bir adam bile.Sneijder de çok fazla istisna var. Milyonda bir denk gelebilecek birşey oldu orda. Günü kurtarmak dediğim pandev dzemaili transferleri gibi transferler yoksa bulsunlar dediğin gibi bir adam gelsin başımın üstünde yeri var. Ama zamanın geçtiğini düşünüyorum. Devre arası zaten piyasada adam yok biz bide devre arasının son gününe kalırsak bulamayız 28 yaşında dediğin tarzda oyuncuyu.
Umrunda olmaz hiç bir eylem hata hoşlanır ve keyife gelir ön plana çıktım diye.Ayrıca bu Hıncal Uluç denen bunak kim oluyor da bize vatan haini diyor.Bu adama birilerinin haddini bildirmesi gerekiyor.Bu şerefsize karşı ya stadda pankart falan açılsın ya da bir açıklama,bir deklarasyon falan yayınlansın.Çıldırdım resmen bu sözleri görünce.
Ben zaten bu yönetimden hiçbir şey beklemiyorum.bugüne kadar 2 iyi şey yaptı, Poldi transferi ve hamza'yı kovmak.Bunun dışında da zaten bir şey yapamazlar.Haldun Üstünel'den İşbecer'lere düştük.Beğenmediğimiz Bülent Tulun yeminle bunlardan bin kat daha iyi ve tecrübeli.Hatta Adnan Sezgin gibi yetersiz bir adam bile.
carilloya 5 normal degilmi ?yedder için 8 istiyorlardı
carillo için 5 isterler
Zaten bu adam gündem olmak için böyle saçmalıyor.Daha geçenler de Podolski Umut'un tırnağı olamaz demiş bir adam.Normalde ben bu adamı kaale almam ama vatan haini kelimesine tepem attı.Umrunda olmaz hiç bir eylem hata hoşlanır ve keyife gelir ön plana çıktım diye.
Boşver kardeşim izleme, alamayacaklar.Sen en iyisi Burak ve Umut'u ,Youtube'den aç bol bol izle.Yine bunları izleyeceğiz çünkü.bu gece benitezin maçı var ama izlemeyeceğim sanırım transferi yattı diyorşlar ???
carilloya 5 normal degilmi ?
3.5 sezonda 12 gol
![]()
Boş ver ya. Burak kim ki onu eleştiren vatan haini oluyor insan? Komutan asker bilmem neymi burakda haberimiz yok?Zaten bu adam gündem olmak için böyle saçmalıyor.Daha geçenler de Podolski Umut'un tırnağı olamaz demiş bir adam.Normalde ben bu adamı kaale almam ama vatan haini kelimesine tepem attı.