Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
şansına küs .Rodegalla'yı alacak , büyük yönetimimiz.Taktik belli arkadaşlar
Edmilson dedim ilgilendiler
Kuveyke dedim alacaklar
Saygı duyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şansına küs .Rodegalla'yı alacak , büyük yönetimimiz.Taktik belli arkadaşlar
Edmilson dedim ilgilendiler
Kuveyke dedim alacaklar
Saygı duyun
şansına küs .Rodegalla'yı alacak , büyük yönetimimiz.
Onunda videosunu yaptım np .d
Neyse zaten benimkisi bir anlık tepkiydi.Zaten gereksiz bir adam bunu için can sıkmaya değmez.Boş ver ya. Burak kim ki onu eleştiren vatan haini oluyor insan? Komutan asker bilmem neymi burakda haberimiz yok?
salla gelsin
chelsea'de forvet yok salak mi adamlar ellerindeki forveti sana 1,5m'a kiralasinlar![]()

Küçük çocuk tepkisi bunun yaptığı.Neyse zaten benimkisi bir anlık tepkiydi.Zaten gereksiz bir adam bunu için can sıkmaya değmez.
Gökay Akpınar @gokayakpinar
ÖZEL - Galatasaray, Muhammet Yeşilyurt (@muhammettt17) ve Doğuş Can İncedere (@Doguuus) ile 2.5 yıllık Profesyonel sözleşme imzaladı
transferrrrrrrrrr
Zaten alternatiflerden biriydi Benitez, Sisto ve Ben Yedder i istediler olmadi. Onlari aslinda istiyordu galiba..Benitez yatmış herhalde. Merak ediyorum Benitez'in alternatifi kim? Yine paslanmış pandev ayarı biri gelir...
Yeter ki adı duyulmuş olsun ama isterse değnek ile gezsin. Bizim taraftarın futbola bakışı![]()
Carillo için kampanya başlatsakolmadı kastillo
)
Zaten alternatiflerden biriydi Benitez, Sisto ve Ben Yedder i istediler olmadi. Onlari aslinda istiyordu galiba..ley:
D
Forvet alsak bile bunlar burakı oynatacak. O yüzden en mantıklısı kanat oyuncusu.bence santrafor için bir twitter calısması yapabiliriz 50-60 kişi olsak twitterı arkamıza alsak zaten yürür
Cope hazir olun derimİşte bende onu diyorum hocam. Benitez'i beğenmeyenler , Benitez'in alternatifi için ne diyecek?
Yani alternatifin , alternatifi...
bence santrafor için bir twitter calısması yapabiliriz 50-60 kişi olsak twitterı arkamıza alsak zaten yürür