Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chelsea'de forvet yok salak mi adamlar ellerindeki forveti sana 1,5m'a kiralasinlar :)

adami kiralamak isteyen 1-2 kulüp var. euro 2016da yer almak istiyorsa mecburen dogrudan ilk 11 oynayabilecegi ve goller atabilecegi bir takima gitmek isteyecektir.

478 dk oynatmislar toplamda 5.5 mac bile etmiyor. forvetleri olmamasina ragmen oynatmiyorlar. kesin birini alacaklar diyebiliriz.

besiktas bile almaya yaklasmisti ama gomez daha ucuz diye onu tercih ettiler. zeki bir yönetici satin alma opsiyonuyla 1.5 sene kiralar gelir bu adami.

Hıncal Uluç: "Burak Yılmaz'ı ıslıklayanlar mastürbasyoncudur!"

Bu kadro ile 2 sene sonra BankAsya da oluruz herhalde, transfer yasagi, beceriksiz yoneticiler, takim 2 sene daha yaslanmis olacak, zaten ortalama oyuncular 30 yasinda. Ohh ne guzel Samsunspor, Altinordu ile oynariz artik..

Benitez yatmış herhalde. Merak ediyorum Benitez'in alternatifi kim? Yine paslanmış pandev ayarı biri gelir...

Yeter ki adı duyulmuş olsun ama isterse değnek ile gezsin. Bizim taraftarın futbola bakışı

Neyse zaten benimkisi bir anlık tepkiydi.Zaten gereksiz bir adam bunu için can sıkmaya değmez.
Küçük çocuk tepkisi bunun yaptığı.
Hani senin bir topunu alırlar elinden küçükken sende kaka pis diye haykırış sergilersin bilinçsiz bir anlık kontrolsüz anlikda.
Hıncal Uluç o küçük çocuk işte.
Bir çoğumuz bu tür davranış sergileye biliyoruz hayatımızın içinde maalesef.
Bazılarımız ders alıp düzeltmeye çalışır bu karakter sayifligini diğerleri Uluç gibi o hataları ile bir olmayı kabulenmiş olup yaşamayı tercih ederler.

Benitez yatmış herhalde. Merak ediyorum Benitez'in alternatifi kim? Yine paslanmış pandev ayarı biri gelir...

Yeter ki adı duyulmuş olsun ama isterse değnek ile gezsin. Bizim taraftarın futbola bakışı
Zaten alternatiflerden biriydi Benitez, Sisto ve Ben Yedder i istediler olmadi. Onlari aslinda istiyordu galiba.. :oley::DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt