Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ney 7.5 M Euro mu ? Ben o paraya Uçak fabrikası kurarım lan..

Moderatör tarafında düzenlendi:
FAMARA DIEDHIOU

Kobra 1.92m ! Masallah!!!

Haydaaaa yeni tekli etmissiz !

alin getirin iste ! Hem forvet hemde zenci ! Daha ne istiyorsunuz ??

https://sporcope.com/yeni-drogba-icin-teklif-19840

famara_diedhiou.jpeg

Normalde 2. 3. alternatifle de gidip konuşur anlaşırsın. Biri olmadı diğerini hemen alırsın ama bunlar birini alamayınca diğeri ile konuşmaya gidiyor. Senelerdir aynı aptallık.Sonra son güne kalır tabi o kalanlarda kimsenin istemediği artıklar oluyor.
Ya en kötü git al Adebayor ve vasat üstü kanat. Ama yok bu sefer de Denizli genç genç diye tutturuyor.Yani anlayacağın yönetim anca bitmiş kariyerli adamlara yüksek para vererek alabilir, ama Denizli de genç fantazisi yüzünden onlar da birer birer bitecek.Sonda da artık ya alırız birilerini ya da alamadık para çoktu derler.

bu basin ya köküne Kadar Satilmis ya da köküne Kadar cahil. ümit karan haric hickimse cikip da "gs'ye forvet lazim" demiyor, diyemiyor.

GS yın başına ne zaman kendi şirketini sahiplenir gibi kulübüde sahiplenecek başkan gelir o zaman rayına oturur bazı şeyler, çünkü hiçbir yönetici şirketinde çalışmadığı(haketmediği)halde işcisine yattığı yerden para vermez. Nedense bize gelen yöneticiler kendi işyerlerindeki ticari zekasını yada gelir gider hesaplarını klübe gelince yapamıyorlar yada işlerine öyle geliyor(komisyon)

Ya en kötü git al Adebayor ve vasat üstü kanat. Ama yok bu sefer de Denizli genç genç diye tutturuyor.Yani anlayacağın yönetim anca bitmiş kariyerli adamlara yüksek para vererek alabilir, ama Denizli de genç fantazisi yüzünden onlar da birer birer bitecek.Sonda da artık ya alırız birilerini ya da alamadık para çoktu derler.

Bence iyi yapıyor genç diyerek bu sene zaten bitti. Günü kurtaracak transfer yapmasınlar boşuna bana kalsa bu saatten sonra hiç yapmasınlar . Ffp kapıda bari bir yerden yırtarız. Korkup saçma sapan adam alırlarsa hiç işin içinden çıkılmayacak.

Son düzenleme:
interpendiente river ile kacta oynuyor tr saati ile?

Bence iyi yapıyor genç diyerek bu sene zaten bitti. Günü kurtaracak transfer yapmasınlar boşuna bana kalsa bu saatten sonra hiç yapmasınlar zaten. Zaten ffp kapıda bari bir yerden yırtarız. Korkup saçma sapan adam alırlarsa hiç işin içinden çıkılmayacak.

CL'e gidemezsen para da kazanamazsin. seneye yine ayni terane. bu takim mutlaka ilk 2'ye girmeli. suanki kadro ile girmesinin mümkünati yok.

en zayif noktamiz da acik ara forvet.

bundan sonra sittin sene iki ayağımız bi pabuca girmez. mal mı bu adamlar? hala 20 yaşında topçular için koşuyolar. bize etki edecek,deneyimli,makul adamlar lazım.

Benim anlamadığım bu beceriksizler nasıl oldu da Podolski ve Linnes'i transfer edebildiler?

Bence iyi yapıyor genç diyerek bu sene zaten bitti. Günü kurtaracak transfer yapmasınlar boşuna bana kalsa bu saatten sonra hiç yapmasınlar zaten. Zaten ffp kapıda bari bir yerden yırtarız. Korkup saçma sapan adam alırlarsa hiç işin içinden çıkılmayacak.
Valla bence 28 yaşında kariyeri düşüşte olan adamı almak günü kurtarmak değildir.Mesela Sneijder ile günü mü kurtardık 3 sene oldu bizle ve en az 3 sene daha oynar etti 6 sene.Bizim ülkede en nefret ettiğim laflardan biridir günü kurtarmak.Senin için demiyorum kardeşim yanlış anlama.Abi bizdeki anlayış, günü kurtarmayalım 23 yaşında adam alıp 3 sene oynatıp 20 ye satalım anlayış bu.Bir dön bak geçmişe , en basitinden Amrabat bizde olsa bu yaşında Watford belki 1 milyon zar zor verir alır ama Malaga'dan 8 'e alıyor .Neden çünkü marka farkı.Bizim ülkedeki takımların markaları genç oyuncu ya da yüksek fiyatlarla satan kulüp markaları değil.Mesela Emre Çolak Porto'da olsa inan 8 milyona gider en az.Yetenekten daha çok ismi yüzünden.O yüzden 27 28 bence günü değil en az 6 seneyi kurtarmaktır, gözümde.

Son düzenleme:
O korku duvarı bir kere yıkıldı. Korkmayın Burak en geç sene sonu yollanır. Belki 1-2 maç ara verilir ardından tekrar Burak'a tepkiler başlar.

CL'e gidemezsen para da kazanamazsin. seneye yine ayni terane. bu takim mutlaka ilk 2'ye girmeli. suanki kadro ile girmesinin mümkünati yok.

en zayif noktamiz da acik ara forvet.

Tamamda bunu işte transfer döneminden önce oturup konuşacaklardı. Biz ilk ikiye girmeliyiz diye oturup liste yapacaklardı. Pazarlıklarıda yapacaklardı bekleyeceklerdi market açılsın diye. Transfer dönemi açıldı hadi toplanın transfer yapalım diye olmuyor bu iş. Bu saatten sonra kimi alacaklar ki bizi taşıyacak ben inanmıyorum bunu becerebileceklerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt