Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
Ney 7.5 M Euro mu ? Ben o paraya Uçak fabrikası kurarım lan..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes'i az daha küçültsen 19 olacak24 yaşında.
Ya en kötü git al Adebayor ve vasat üstü kanat. Ama yok bu sefer de Denizli genç genç diye tutturuyor.Yani anlayacağın yönetim anca bitmiş kariyerli adamlara yüksek para vererek alabilir, ama Denizli de genç fantazisi yüzünden onlar da birer birer bitecek.Sonda da artık ya alırız birilerini ya da alamadık para çoktu derler.Normalde 2. 3. alternatifle de gidip konuşur anlaşırsın. Biri olmadı diğerini hemen alırsın ama bunlar birini alamayınca diğeri ile konuşmaya gidiyor. Senelerdir aynı aptallık.Sonra son güne kalır tabi o kalanlarda kimsenin istemediği artıklar oluyor.
Porto-Shaktar oyuncuları kaça alıyor zanlediyorsun
En çok Denayer için üzülüyorum , adam sene sonu gidecek.Yazmayın kadrolarınıza .Yanlış olmuş ama ne farkeder. Bence hem teknik, hem dinamik bir takım olur bu takım.
Ya en kötü git al Adebayor ve vasat üstü kanat. Ama yok bu sefer de Denizli genç genç diye tutturuyor.Yani anlayacağın yönetim anca bitmiş kariyerli adamlara yüksek para vererek alabilir, ama Denizli de genç fantazisi yüzünden onlar da birer birer bitecek.Sonda da artık ya alırız birilerini ya da alamadık para çoktu derler.
Bence iyi yapıyor genç diyerek bu sene zaten bitti. Günü kurtaracak transfer yapmasınlar boşuna bana kalsa bu saatten sonra hiç yapmasınlar zaten. Zaten ffp kapıda bari bir yerden yırtarız. Korkup saçma sapan adam alırlarsa hiç işin içinden çıkılmayacak.
Valla bence 28 yaşında kariyeri düşüşte olan adamı almak günü kurtarmak değildir.Mesela Sneijder ile günü mü kurtardık 3 sene oldu bizle ve en az 3 sene daha oynar etti 6 sene.Bizim ülkede en nefret ettiğim laflardan biridir günü kurtarmak.Senin için demiyorum kardeşim yanlış anlama.Abi bizdeki anlayış, günü kurtarmayalım 23 yaşında adam alıp 3 sene oynatıp 20 ye satalım anlayış bu.Bir dön bak geçmişe , en basitinden Amrabat bizde olsa bu yaşında Watford belki 1 milyon zar zor verir alır ama Malaga'dan 8 'e alıyor .Neden çünkü marka farkı.Bizim ülkedeki takımların markaları genç oyuncu ya da yüksek fiyatlarla satan kulüp markaları değil.Mesela Emre Çolak Porto'da olsa inan 8 milyona gider en az.Yetenekten daha çok ismi yüzünden.O yüzden 27 28 bence günü değil en az 6 seneyi kurtarmaktır, gözümde.Bence iyi yapıyor genç diyerek bu sene zaten bitti. Günü kurtaracak transfer yapmasınlar boşuna bana kalsa bu saatten sonra hiç yapmasınlar zaten. Zaten ffp kapıda bari bir yerden yırtarız. Korkup saçma sapan adam alırlarsa hiç işin içinden çıkılmayacak.
CL'e gidemezsen para da kazanamazsin. seneye yine ayni terane. bu takim mutlaka ilk 2'ye girmeli. suanki kadro ile girmesinin mümkünati yok.
en zayif noktamiz da acik ara forvet.
Poldiyi albayrak bağladı,linneste çok bilinen bir oyuncu değil zaten.Benim anlamadığım bu beceriksizler nasıl oldu da Podolski ve Linnes'i transfer edebildiler?