Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle ben Azerbaycandan yazıyorum. Yine geceleri uyumadan bu forumda acaba kimi alacağız diye nöbet tutuyorum. Universite bitirmiş askere gidip gelmiş ve ülkenin rezil bir döneminde iş bulamayan binlerle gençten biri gibi tüm merağım her zaman olduğu gibi Galatasarayda. Martin Benitez konusuna gelince benim kafama takılan şey şu. Madem bu elemanın alınması için 5-6 milyon euro gözardı etmişiz neden yazda Konoplyankayla sözleşme imzalamadık ? Tamam onun imza parası yılığı Benitezden çok daha fazla olacaktı ama Benitezin bonservisi ile zaten ikisinin maliyyeti zaten aynı. Bi kere Konoplyanka 30 yaşında da değil ne vereceği belli kendini isbatlamış biri.. Gerçekten bunları düşündüğümde kahr oluyorum. Neden GSdamızda bu transferle uğraşan insanlar biz taraftarların yaptığı hesabı yapamıyor gördüğünü göremiyor anlamıyorum

Bugün Manat bozdurma kuyrukları var deniliyordu.Ekonomik durumlar orada da mı kötü?

Arkadaşlar öncelikle ben Azerbaycandan yazıyorum. Yine geceleri uyumadan bu forumda acaba kimi alacağız diye nöbet tutuyorum. Universite bitirmiş askere gidip gelmiş ve ülkenin rezil bir döneminde iş bulamayan binlerle gençten biri gibi tüm merağım her zaman olduğu gibi Galatasarayda. Martin Benitez konusuna gelince benim kafama takılan şey şu. Madem bu elemanın alınması için 5-6 milyon euro gözardı etmişiz neden yazda Konoplyankayla sözleşme imzalamadık ? Tamam onun imza parası yılığı Benitezden çok daha fazla olacaktı ama Benitezin bonservisi ile zaten ikisinin maliyyeti zaten aynı. Bi kere Konoplyanka 30 yaşında da değil ne vereceği belli kendini isbatlamış biri.. Gerçekten bunları düşündüğümde kahr oluyorum. Neden GSdamızda bu transferle uğraşan insanlar biz taraftarların yaptığı hesabı yapamıyor gördüğünü göremiyor anlamıyorum

O transferde komisyon yoğudu. O yüzden pek sıcak bakmadılar ha bide başımızda Hanzo diye biri vardı istememiş diyolla.

olaya burak diye bakma

galatasaray arması taşıyan futbolcu diye bak

tekrar söylüyorum musleralı sneijderli tezahuratı ve yönetim uyuma tezahuratlarını unutma

bu sene yapıldı bunlar

Burası hayır kulübü degil. Bu kulübün standartlarında degilsen gideceksin kardesim.

Son 15 yılda Burak kadar takım oyununu baltalayan baska bir santrafor hatırlamıyorum.

Resmen arkasındaki 10 kisiyi felç ediyor.

Yönetimden ve hocalardan Burak'a sonsuz kredi gelince taraftarda küplere bindi artık. Taraftar ıslıklasak belki gururuna yediremez de ceker gider modunda, cünkü taraftar drogba'dan sonra kalite bir santrafor icin sabretmekten patladı..

Galatasaray'ın bu kadar vasat santraforu olamaz,

Burak'ın gtn kaldıran grubunda Galatasaray ile işe olmaz.

Bugün Manat bozdurma kuyrukları var deniliyordu.Ekonomik durumlar orada da mı kötü?

şöyle söyleyim bizim petrol piyasa 100 dolar olanda da sefasını aliyevler çekiyordu. azeri halkı da ehh işte idare ediyordu hayatını. şimdi pertolun bareli 30 dolara düştü manat değer kaybetti bunun cefasını da halk çekiyor. antatılır gibi değil. açıkcası konumuz burada GS ama eminim çok insan aslında sizler Azerbaycandaki gerçeklerden uzak bir algıdasınız

Beniteze 7-8 vermek Brumaya 8-10 vermekten daha buyuk bir risktir.... Bence kiralik alalim + satin alma opsuyonuyla

Burası hayır kulübü degil. Bu kulübün standartlarında degilsen gideceksin kardesim.

Son 15 yılda Burak kadar takım oyununu baltalayan baska bir santrafor hatırlamıyorum.

Resmen arkasındaki 10 kisiyi felç ediyor.

Yönetimden ve hocalardan Burak'a sonsuz kredi gelince taraftarda küplere bindi artık. Taraftar ıslıklasak belki gururuna yediremez de ceker gider modunda, cünkü taraftar drogba'dan sonra kalite bir santrafor icin sabretmekten patladı..

Galatasaray'ın bu kadar vasat santraforu olamaz,

Burak'ın gtn kaldıran grubunda Galatasaray ile işe olmaz.

adamın sözleşmesi var ben yetersizim diye niye çekip gitsin

son 3 yılda en çok gol atan oyuncu olmuş

dandik trabzonda onlarca gol atmış

sözleşmesi varken ben yetersizim diye ayrılır mı

dünyada bunun 1 tane örneğini ver :)

Metin şentürk'ün akrabası çıktı bugün ortaya sanırım geçen Umut'da olduğu gibi. Tabiki adam Burak'ın nasıl kötü olduğunu göremez. ;)

adamın sözleşmesi var ben yetersizim diye niye çekip gitsin

son 3 yılda en çok gol atan oyuncu olmuş

dandik trabzonda onlarca gol atmış

sözleşmesi varken ben yetersizim diye ayrılır mı

dünyada bunun 1 tane örneğini ver :)

sow'u nasıl yolladılar ? sende burak'ı öyle yollayacan.

burak'ın sözlesmesi karsılıklı fesh edilsin demiyorum. bu adamı çin'den istiyorlar mı ? istiyorlar. bizde kazandıgından daha fazlasını kazanacak mı ? kazanacak.

oyuncunun maddi olarak kaybı olmaz.

burası hayır kulübü degil diyorum, satacan burak'ı ondan gelen para ile daha iyisini alacan. aksi halde bu takım anadolu seviyesinden öteye gecemeyecek.

sanane

maça mı geleceksin sanki

Gec maci, sanki amaciniz maca gidip size bi kac numara büyük gelen GALATASARAYIMIZI desteklemek. Siz polar satin, baska da bi halts yaramaz bu ua'lilar.

Son fiyat söyle de bi polar da ben alayim. Belki o zaman tatmin olursunuz, bu forumu da daha fazla kirletmeyip susarsiniz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bjk ersanı 8 milyon euroya çine satıyormuş. Birtek biz satamıyoz kimseyi vay arkadaş adamlar çine mine almanya 2.ligine oyuncu satıyorlar biz elimizdekileri bedavaya bile yollayamıyoruz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şuraya bak haftasonu da bitti transfer falan yok şunu şurasında zaten kaldı 16 mac gelicekler ilk macta oynayamaz muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt