Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar hep diyorum ultrolar toplumun düşük zekalı sınıfındandır bunlarla polemiğe girmenin bir manası yok çünkü hep o düşük zekalarının verdiği ölçüde anlayış gösterebilirler holigan topluluğundan başka birşey değiller alparslan abiden sonra iyice paranın uşağı olup raydan çıktılar çıkar odaklı bir kuruluş haline geldiler acıyorum bunlara sadece...

yok arkadaş bu Burak'ta kesin şeytan tüyü var Arda Turan'ı bile ıslıklayan adamlar Burak'a toz kondurmuyor. Fatih Terim,Mancini,Prandelli,Hamza,Denizli hepsi Burak'a sahip çıktı

GALATASARAY taraftari > ultracilar

NET, konu kilit, game over, fatality.

Zeki Şentürk

Kareografiler için teşekkür ederiz ama bunalrı yapması ultraslanı o tribünün sahibi yapmaz. Hele hele millete ayar verme hakkı, Burak'a yalakalık etme imkanı hiç sunmaz.

teşekkür edersiniz tabi :)

kimseye ayar verdiğimiz yok

tribün işi organizasyon işidir

uA bunu sağlamakla yükümlü

gerekli her tepki yönetime ve futbolculara bu sene de verildi zaten

siz ne anlatıyorsunuz

koreografileri sanki kendi ceplerinden yapıyolar yönetim ödüyor parasını

Transfer konusmlarini yürütecek böyle adamlar sart bize iyi veya kötü transfer yaparlar ama en azindan günlerce birilerin kapisinda durup eli bos dönmezler

nfcvk8rz.png

siz ne anlatıyorsunuz

Yaşı senden küçük liderler paraları cukkalasın sende burda uA'yı öv :D:D:D

Son düzenleme:

siz ne anlatıyorsunuz

Dİğer insanlar size mi soracak ne zaman tepki verileceğini? Siz Arda'ya ahlaksız beste yaparken, Hasan Şaş'a saldırırken, Emre Çolak'ı daha grubun ilk maçında 30. dakikada oyun aldırcak kadar ıslıklarken kimseye sordunuz mu?

FORVET isteremmmmmmmmm forvet isteremmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nedir bu son 2 gündür bu Ultraslanlilar dan cektigimiz burada.

Yav he he bir tek siz taraftarsiniz, en büyük taraftar sizsiniz cünkü stada gidiyorsunuz, takimi en cok sahipleniyorsunuz.

O kadar sahipleniyorsunuz ki sizden baskasi takimi bu kadar sevemez edalarinda dolasiyorsunuz.

alakası yok

çArşı > Ultrolar

aksi iddia dahi edilemez hadi uzayın şimdi onlar tiner çekip tezahürat yapıyor enazından sizde o bile yok yönetim parasıyla kareografi ancak vasıfsızlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt