Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben son 5 senedir en çok gol atan adama saygı duyarım ve 2 kelime de olsa savunurum

sizi bilemem

ben geldiğinden beri takım içinde hizipçilik yapan

arkadaşlık ortamını bozan

kendisinden başkasını düşünmeyen

bencilliği ve egosu tavan yapmış

Maç içerisinde GS futbolcusuna yakışmayan sahtekarlıklar yapan bir pisliğin

kusura bakma da isterse 300 gol atsın

bırak saygı duymayı

sizin yaka ne yapar beni hiç bağlamaz

Çünkü benim tek gayem GS

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben geldiğinden beri takım içinde hizipçilik yapan

arkadaşlık ortamını bozan

kendisinden başkasını düşünmeyen

bencilliği ve egosu tavan yapmış

Maç içerisinde GS futbolcusuna yakışmayan sahtekarlıklar yapan bir pisliğin

kusura bakma da isterse 300 gol atsın

sizin yaka ne yapar beni hiç bağlamaz

Çünkü benim tek gayem GS

dünyadaki bütün kulüplerde gruplaşma olur

bu takım dışarıda eğlenmeye 30 kişi beraber gidecek değil

okulda yok mu gruplaşma

işyerinde gruplaşma yok mu

her yerde ve her kurumda var

bunlara takılmayın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben son 5 senedir en çok gol atan adama saygı duyarım ve 2 kelime de olsa savunurum

sizi bilemem
bu tamamiyle senin görüşün saygı duymak lazım ama hatırlatmak istediğim birşey var futbolda herşey gol atmak değil
şimdi diyeceksin ki bana golcü gol atar daha ne yapsın yapması gereken hiçbirşeyi yapmıyor
çapraz koşu yapıp arkadaşının önünü açar mı ? hayır
arkadaşlarına top servisi yapar mı ? hayır
Burak Yılmaz sadece kendine oynayan istatistik kasmaya çalışan bir futbolcu Allah aşkına kendisinden başkası gol attığında sevinmeyen bir adamdan bahsediyoruz
unutmadan ekleyeyim son 5 yılda en çok gol kaçıran ve en çok ofsayte yakalanan ki acaba? (cevabını gerçekten bilmiyorum ama BY17 olma olasılığı çok yüksek)

Sercan karaktersizini trabzon maçında gördünüz mü nasıl top oynamış bizde koşmaya hali yoktu

sercan şerefsizi geçen sene hazırlık maçlarında iyiydi.. hatırlarsan hamza kadroda tutacaktı.. burak'a destek teranesi ile milleti keklemeye çalışan ultramallar tribünde bol bol söverek gönderttiler.. ben sercan'a kızmıyorum..

bu tamamiyle senin görüşün saygı duymak lazım ama hatırlatmak istediğim birşey var futbolda herşey gol atmak değil
şimdi diyeceksin ki bana golcü gol atar daha ne yapsın yapması gereken hiçbirşeyi yapmıyor
çapraz koşu yapıp arkadaşının önünü açar mı ? hayır
arkadaşlarına top servisi yapar mı ? hayır
Burak Yılmaz sadece kendine oynayan istatistik kasmaya çalışan bir futbolcu Allah aşkına kendisinden başkası gol attığında sevinmeyen bir adamdan bahsediyoruz
unutmadan ekleyeyim son 5 yılda en çok gol kaçıran ve en çok ofsayte yakalanan ki acaba? (cevabını gerçekten bilmiyorum ama BY17 olma olasılığı çok yüksek)

emenike gibi deli dana gibi koşup yıl sonu 5 gol atmasının bence bir anlamı yok

Burak cok simarik bi tip.

Burak kusmesin diye ne yonetim ne hoca yaptirimda bulunmuyorlar, forvet transferi de yapmiyorlar. Yeryuzunde boyle bir sacmalik yoktur.

Shangai Shenhua başkanı: "Burak Yılmaz ile hiç görüşmedik. Hiç ilgilenmedik."
0 Retweets 0 Gefällt mir

paralı köpeklik yapan kimse yok orda

bekleriz tribünlere

Haa ayrıca 2de 1 tribüne gitmekten maça gitmekten bahsediyorsun. Bende yalan yok. Arenayı en son gördüğümde daha inşaat halindeydi. Sonra İstanbula gitmek kısmet olmadı bile. Konyada oturuyorum öğrenciyim buraya geldiğinde hiç kaçırmam hatta mecburen deplasman tribünü olarak tek yer açtıkları için ua ile girmek zorunda kalıyoruz. Taa ki bu seneye kadardı. Bu sene uaya aşırı tepkiliydim biliyordum orada olay çıkaracağımı gitmedim o yüzden maça en iyisiydi. Dediğim gibi Arenaya girmişliğim yok. Bu içimde çok büyük bir uktedir hani ölüm allahın emri bugünlerde falan ölürsem sırf o stada giremedim diye gözüm açık gider. İnşallah kısmet olur giderim. Ama senin bunu herkesin yüzüne vurman yanlış. Herkesin gitme imkanı yok çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt