Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun haydı be artık sıktın ıyıce...adam bı transfer beceremıyor yahu

Beniteze hemen 6 7 milyon e vermektense satıl alma opsiyonu ile kiralık yolu denenmeli, birde forvet alakta bitirek Allah aşkına ne uzadı ya, yapacağınız 2 transfer hayır bu transferler sezon başından beri takımın ihtiyacı olan ve istenen transfer hadi diyelim hamza istemedi, denizli geldiğinden beri çalışmalara başlansaydı şimdi 4 transferde gelmişti. İlla transfer sezonu açılacak.Sonra güya kıran kırana pazarlık yapılacak sonra malum olmayacak.

AC Milan, 19 yaşında olduğunu iddia eden ancak 28 yaşında olduğu ortaya çıkan Yusupha Yaffa'yı mahkemeye verdi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın

Benitezin maçından sonra gelişmeler olabilir saygılar

Benitez in dün akşam maçı vardı galiba.nasıl oynadı renktaşlar izleyen var mı?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence son gün panik transferi yapacaklar. muhtemelen evraklari da yanlis yollarlar ve bu Transfer dönemi de fiyasko ile biter

Ya Allah Bismillah Martin Benitez! :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne benitez ne de linnes beni keser.

bana isimli ve kisilikli transferler yapin. takimi tasiyacak, atesleyecek isimler lazim. ne yazik ki bunlar bir bir satildilar bknz. drogba, melo, ujfalusi, eboue.

elde bir sniejder bir de muslera var. onlari da yerli cetesi (selcuk, burak, vs.) ve Dursun cökertmenin pesinde.

bence bizimkiler denizli'yi oyaliyorlar. onun yerinde olsam "ya 1 subat'a Kadar transferler yetisir ya da istifayi basarim" derdim.

Ulan deliricem transfer yok bunlar kesin bi benitezi alır transferi kapatır

ne benitez ne de linnes beni keser.

bana isimli ve kisilikli transferler yapin. takimi tasiyacak, atesleyecek isimler lazim. ne yazik ki bunlar bir bir satildilar bknz. drogba, melo, ujfalusi, eboue.

elde bir sniejder bir de muslera var. onlari da yerli cetesi (selcuk, burak, vs.) ve Dursun cökertmenin pesinde.

Komikmiş rdaş

Podolskiyi çok istemiştin sen hatırladım :D

TRANSFERLER nerde DURSUN DURSUN TRANSFER NERDE TURSUN ??!

content_hamza-hamzaoglu-gitti-capsler-costu_ILkZP8W0p5pI1zg.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt