- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
ne kanat ne forvet bizim emre gibi ofansif orta saha
ov
sinander > huventus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kanat ne forvet bizim emre gibi ofansif orta saha
Chedjou, Carole, Donk ve Martinezi koyabilirsin
dogruBu adamlarla arena bi 2 sene daha dolmaz...
Forvet -forvet arkası ve kanatda görev alabiliyor.bu ben martinezi anlamadim, forvet mi kanat mi lan bu herif
bu boyle degil bence. bir insan bu kadar salak olamaz yani, hayir ben buna cidden inanmiyorum. bunu senin benim bildigim kadar denizlide biliyor, dursunda biliyor kesin hamzada biliyordu, fakat baska faktorler var iste bizim bilmedigim... bunlar komisyonmu, babasinin cumhurbaskan ile arkadas oldugunu mu bilemiyorum.Van Persie yi babasının hayrına almadı Fener..bizim Hamza gibi düşünseydi kendi içimizden çözeriz derdi sadece Fernandao alırdı bizim Burak Fernandao bile etmiyo Forvetimiz baya zayıf ve bunu göremiyolar ne diyim ben size
HAYDAAAAAAAAA
Hugo Moyano (Indepediente baskani) " GALATASARAY'LA ANLASTIK ! Tek sorun Pellegrini (T.D), onu ikna etmeye calisiyoruz "
kaynak, suan ASPOR daha yeni canli verdi.
Muslera
Linnes ??? Denayer ???
Selcuk ???
??? Sneijder Podolski
???
geçen sene şampiyon olmuş takımın üzerine Linnes ve forvet alınsa yine şampiyonduk.. ama sen Bruma telles melo yu gönderdin bana göre büyük güç kaybettin üstüne bide forvet almadın Pandev bile rekabet yaratıyodu kendince şimdi burak ve umutla sezona başladın gerçekten bu sezonda yaşananları anlamakta zorluk çekiyorum ne haysiyet düşmanı çıktı bizim yönetimbu boyle degil bence. bir insan bu kadar salak olamaz yani, hayir ben buna cidden inanmiyorum. bunu senin benim bildigim kadar denizlide biliyor, dursunda biliyor kesin hamzada biliyordu, fakat baska faktorler var iste bizim bilmedigim... bunlar komisyonmu, babasinin cumhurbaskan ile arkadas oldugunu mu bilemiyorum.
geçen sene şampiyon olmuş takımın üzerine Linnes ve forvet alınsa yine şampiyonduk.. ama sen Bruma telles melo yu gönderdin bana göre büyük güç kaybettin üstüne bide forvet almadın Pandev bile rekabet yaratıyodu kendince şimdi burak ve umutla sezona başladın gerçekten bu sezonda yaşananları anlamakta zorluk çekiyorum ne haysiyet düşmanı çıktı bizim yönetim
Selçuk??