Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi transferi geçtim arkadaş gidende yok hani Denizli temizlik yapacaktı...

Van Persie yi babasının hayrına almadı Fener..bizim Hamza gibi düşünseydi kendi içimizden çözeriz derdi sadece Fernandao alırdı bizim Burak Fernandao bile etmiyo Forvetimiz baya zayıf ve bunu göremiyolar ne diyim ben size

HAYDAAAAAAAAA

GALATASARAY MARTIN BENITEZ'i TRANSFER ETMEK UZERE

Hugo Moyano (Indepediente baskani) " GALATASARAY'LA ANLASTIK ! Tek sorun Pellegrini (T.D), onu ikna etmeye calisiyoruz "

kaynak, suan ASPOR daha yeni canli verdi.

Son düzenleme:
Van Persie yi babasının hayrına almadı Fener..bizim Hamza gibi düşünseydi kendi içimizden çözeriz derdi sadece Fernandao alırdı bizim Burak Fernandao bile etmiyo Forvetimiz baya zayıf ve bunu göremiyolar ne diyim ben size
bu boyle degil bence. bir insan bu kadar salak olamaz yani, hayir ben buna cidden inanmiyorum. bunu senin benim bildigim kadar denizlide biliyor, dursunda biliyor kesin hamzada biliyordu, fakat baska faktorler var iste bizim bilmedigim... bunlar komisyonmu, babasinin cumhurbaskan ile arkadas oldugunu mu bilemiyorum.

HAYDAAAAAAAAA

Hugo Moyano (Indepediente baskani) " GALATASARAY'LA ANLASTIK ! Tek sorun Pellegrini (T.D), onu ikna etmeye calisiyoruz "

kaynak, suan ASPOR daha yeni canli verdi.

kac gundur ayni haber var, ve hala haber olarak bunu mu veriyorlar?
pellegrini azgina sictirma

Sözde remy'i takımı bırakmıyordu.Adamı spartak moskova almak üzere desenize biz hiç forvet transferine bulaşmadık bile yönetimin geçen dönem oldugu gibi bu dönemde ısmalarlama haberleri devam ediyor.Bizi umut burakla kanser etmeye devam edecekler.

Yahu zaten haftanın ilk günü sıkıcı, takımın durumu artı üstüne ülkemde hiç iyi bir haber olmaması tam can sıkıyor. off of. Bu kadar mı herşey kötü olur.

bu boyle degil bence. bir insan bu kadar salak olamaz yani, hayir ben buna cidden inanmiyorum. bunu senin benim bildigim kadar denizlide biliyor, dursunda biliyor kesin hamzada biliyordu, fakat baska faktorler var iste bizim bilmedigim... bunlar komisyonmu, babasinin cumhurbaskan ile arkadas oldugunu mu bilemiyorum.
geçen sene şampiyon olmuş takımın üzerine Linnes ve forvet alınsa yine şampiyonduk.. ama sen Bruma telles melo yu gönderdin bana göre büyük güç kaybettin üstüne bide forvet almadın Pandev bile rekabet yaratıyodu kendince şimdi burak ve umutla sezona başladın gerçekten bu sezonda yaşananları anlamakta zorluk çekiyorum ne haysiyet düşmanı çıktı bizim yönetim

Benitez hoca olayı neymiş?
Arda fatih terim olayına benzedi buda. Sonuç arda apar topar satıldı hoca moca dinlemeyerek

Olm bu Benitez bildiğin ontivero ya.Ona da gelmeden önce yeni agüero falan diyolardı.Onun da mevkisi aynı bu adam gibi belirsizdi %99 ihtimalle elde patlayacak bu eleman

geçen sene şampiyon olmuş takımın üzerine Linnes ve forvet alınsa yine şampiyonduk.. ama sen Bruma telles melo yu gönderdin bana göre büyük güç kaybettin üstüne bide forvet almadın Pandev bile rekabet yaratıyodu kendince şimdi burak ve umutla sezona başladın gerçekten bu sezonda yaşananları anlamakta zorluk çekiyorum ne haysiyet düşmanı çıktı bizim yönetim

kulubede bir tuhaflik var bunu ne oldugunu hala cozemedim

Benitezin forvetmi kanat mı olduğunu çözen zaten Nasa'da mühendislik yapıyor, o derece zor bir soru bende kaç gündür düşünüyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt