Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayatımın en mutlu günleri arasına kesinlikle girer,Beşiktaş maçından sonra böyle bir şey beklemiyor da değildim ama gerçekleştiği anı,Selçuk Dereli'nin o düdüğü çalıp Fener maçını bitirdiği anı anlatmaya kelimeler yetmez.2007-2008 şampiyonluğumuz da öyle,Fener ve Sivasspor maçları,Nonda'nın kobrayı saldığı maç falan.O iki şampiyonluk benim için çok özeldir Galatasaray tarihinde.Cidden tam bir bütünlükle takım ruhuyla şampiyon olmuştuk.Bu ligde Galatasaray'dan başkası başaramaz bunu.

Hatem-Ben-Arfa-009.jpg

Hayatımın en mutlu günleri arasına kesinlikle girer,Beşiktaş maçından sonra böyle bir şey beklemiyor da değildim ama gerçekleştiği anı,Selçuk Dereli'nin o düdüğü çalıp Fener maçını bitirdiği anı anlatmaya kelimeler yetmez.2007-2008 şampiyonluğumuz da öyle,Fener ve Sivasspor maçları,Nonda'nın kobrayı saldığı maç falan.O iki şampiyonluk benim için çok özeldir Galatasaray tarihinde.Cidden tam bir bütünlükle takım ruhuyla şampiyon olmuştuk.Bu ligde Galatasaray'dan başkası başaramaz bunu.
Filmler olur türden sampiyonluklar yaşadık gercekten unutulmaz hayal gibi ilahi adalet hiç sasmadi be.

Gsstore girebilen varmi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Transfermark değeri 750 bin e olan fm de wonderking gösterilmeyen videolarindan çok çelimsiz olan istatisik olarak bir sezon boyunca 6 gol 2 asist yapan adama 6.5 milyon e vermek salaklik değil mi?

Şunu diyorum tüm dünya mal ve bu çoçuğu sadece biz mi keşif ettik vallahi helal olsun:D

Son düzenleme:
Galatasaray, Independiente'nin 21 yaşındaki forvet oyuncusu Martin Benitez için kulübüne 6.5 milyon euro teklif etti. (Lig TV)

Benitezzzzzzzzzzzzzzzzz

Ulan Adnan bu saat kac muhabbetin bile Faruk Baskanimdan calinti!!

Feneri fitil ediyordu Faruk baskanim. Diyordu ki 20:45 te sampiyonuz diyordu. Mac sonu da saat kac deyip purosunu yellendirip o meshur joker kahkahasini atiyordu!!

Hey gidi gunler! :(

Simdi o koltukta kicina pantolon alamayan yalancinin beceriksizin vozyonsuzun capsizin onde gideni oturuyor !

ABV dursun!!

1997-1998'de Fener'in 9 puan gerisine düşmüşken,Fener'le maç yapmıştık puan farkı 1'e düştüğünde.O zaman 20.45'te lideriz demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt