Deniz Göral
Cezalı
- 26 Ağustos 2014
- 3.830
- 3
- 608
Hamit come back Donk-Hamit-Selçuk-Bilal uf be ne kadar iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne guzeldi demi.
Filmler olur türden sampiyonluklar yaşadık gercekten unutulmaz hayal gibi ilahi adalet hiç sasmadi be.Hayatımın en mutlu günleri arasına kesinlikle girer,Beşiktaş maçından sonra böyle bir şey beklemiyor da değildim ama gerçekleştiği anı,Selçuk Dereli'nin o düdüğü çalıp Fener maçını bitirdiği anı anlatmaya kelimeler yetmez.2007-2008 şampiyonluğumuz da öyle,Fener ve Sivasspor maçları,Nonda'nın kobrayı saldığı maç falan.O iki şampiyonluk benim için çok özeldir Galatasaray tarihinde.Cidden tam bir bütünlükle takım ruhuyla şampiyon olmuştuk.Bu ligde Galatasaray'dan başkası başaramaz bunu.
cok güzel lan nerdeyse her şampiyonlugun bir hikayesi var![]()
Ulan Adnan bu saat kac muhabbetin bile Faruk Baskanimdan calinti!!
Feneri fitil ediyordu Faruk baskanim. Diyordu ki 20:45 te sampiyonuz diyordu. Mac sonu da saat kac deyip purosunu yellendirip o meshur joker kahkahasini atiyordu!!
Hey gidi gunler!
Simdi o koltukta kicina pantolon alamayan yalancinin beceriksizin vozyonsuzun capsizin onde gideni oturuyor !
ABV dursun!!
Çaktırma , az vitaminli yemlerden at..İmzan niye sarı lacivert r'daş,Fenerbahceli misin yoksa?
Andreas Böni @AndreasBoeni 21 sa.21 saat önceÇeviriyi görüntüle
Marseille und Galatasaray sind an Shkelzen Gashi (27) vom FC Basel interessiert #rotblaulive
bu kim oyuncuyu tanımıyorum