Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşılan bizimkiler Burak'ı küstürmemek için adam gibi bi santrafor almayacaklar. Yapacak birşey yok malesef.

Peki o zaman genç, hırslı bir elemanı alsalar da Umud'u izlemekten kurtulsak en azından. Burak'ı izlemek zulümden, bir de kenardan Umud'un girdiğini görmek kahrediyor insanı. Şöyle Norveç, Danimarka, İsveç gibi soğuk ülkelerden taş gibi bir topçu alabilsek güzel olur gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim gözümde her şekilde Umut>Burak. En azından karaktersiz sinsi herifin teki değil.

Gayet iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama adam işte yeteneksiz bir kazma. Burak hem yeteneksiz hem de karaktersiz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Benitez cok pas yapiyor, bir cok kez verkac yapiyor. Forvet'te Burak gibi odun olursa bu cocuk etkili olamaz, simdi sira forvette.

Adamlarin sportif direktörü/sekreteri radyoya konusuyor

Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Somos optimistas de que la venta de Benítez se va a hacer. Mandamos la contraoferta por mail".
Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Entre mañana y pasado el Galatasaray nos contesta. Van a resolverlo en una reunión de directorio".
Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Estamos felices porque creemos que se va a hacer. Y va a ser bueno para Martín y para nosotros".
Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Está la posibilidad de hacer más de un partido en Turquía, lo cual haría que se acepte la oferta".

transferi dogrulamis sanirim

Famara ne oldu lan ilk kez bir futbolcuya videolardan hayran kaldım kimi istediysek gelmiyor yav bokluk bizdemi acaba

arjantinli bir taraftar muazzam bir satış yaptık diyor

Nicolás Brusco
‏@nbrusco
Confirma Jorge Damiani en @InfiernoRojo Radio que lo de Benítez al @Galatasaray está próximo a cerrarse. Tremenda venta de @Independiente
Muazzam geçirdik diyor yani

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arjantinli bir taraftar muazzam bir satış yaptık diyor

Nicolás Brusco
‏@nbrusco
Confirma Jorge Damiani en @InfiernoRojo Radio que lo de Benítez al @Galatasaray está próximo a cerrarse. Tremenda venta de @Independiente
hayrını görsünler.benitez çok iyi yerlere gelecek...

CY9kF0vWwAEhvyj.jpg

kapak.

Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Somos optimistas de que la venta de Benítez se va a hacer. Mandamos la contraoferta por mail".
Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Entre mañana y pasado el Galatasaray nos contesta. Van a resolverlo en una reunión de directorio".
Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Estamos felices porque creemos que se va a hacer. Y va a ser bueno para Martín y para nosotros".
Damiani en @InfiernoRojo Radio: "Está la posibilidad de hacer más de un partido en Turquía, lo cual haría que se acepte la oferta".

Bitmiş bu iş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Radyo da alt yazı geçiyorsa bize hayırlı olsun demek düşer. :asd:

Merhaba renktaşlar son gelişmeler nedir benitez'i aldık mı öyle konuşuluyor kaynak nedir?

iyi bi forvet ucuza gelirse bu paralar unutulur.

bu adama güveniyorum inş 7,5 falan vermemişizdir

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 57 sn.58 saniye önce
Arjantin'de bir tutuşma söz konusu, yalan haber pompalanıyor. Rakamlara inanmayın, stres yapmayın.

Evet 7.5 milyon Euro çok ama böle adamlar tutmasa bile sırf potansiyeli sayesinde gelecekte satılabilir

4-3-3 kanat, yoksa fale 9 veya second striker
Ben de Beniteze karşı değildim ama 7 milyona değer mi emin değilim.
Fakat,eğer forvet alınmazsa bu transferin fazla bir anlamı kalmaz.Her zaman play offdaki sezonun özlemi içindeydim.Elmandr-Necati iklisinin uyumu harikaydı.O sezonun sonunda Necatinin daha iyisini alacağımıza maalesef Burak-Umut ikilisini almıştık.Şuanda Benitez transferine Necati gözüyle bakıyorum ama mutlaka Elmanderi veya ondan daha iyisini almak gerekiyor.
4-4-2 4-5-1 4-6-0 gibi oynayabilecek bir takım kurulmalı.Burak-Benitez ikilisini planlıyorlarsa geçmiş olsun.

mephobia dayaklik

https://www.youtube.com/watch?v=VDwNdJTv1_w 2012 ağustosunda bu videoda birlikte oynadıgı arkadaşı ocampos 13 milyon avroya monacoya gitti arkadaşlar.

Neleri var bir bu değilki örnek. Önemli olan bu transferleri gelenek haline getirmek. 5 taneden 3 ünü neredeyse aynı fiyata satarsın. 1 i çöp çıksın 1 i yıldız olsun deli gibi kara geçiyorsun.
Biz 20-30 verip alacak klüp değiliz. 1-2 verip gelişmesini bekleyecek klüpte değiliz. Tam ortadayız mecbur bizim takımda oynayacak ama geleceği olsun dediğin adam bu paralar ediyor yapacak birşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt