Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne burakmış arkadaş ya! lan adam herşeyi geçin selçuğun golleri dışında gollere sevinmiyor bile bunu göremeyen kim varsa malın önde gidenidir açın bakın wes in volkanı avladığı gollerde burak ne yapıyor ?bencilin teki bütün pasları kendine istiyor top sürmekten aciz pas yapmaktan aciz pres yok ofsayt bilgisi yok bi sürati var onuda mal mal faul yaprak yada kendini yerlere atarak kullanamıyor hala burak burak hay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmm

Ünal Başkan bence geri dönmek istiyo açıklamaları o yönde Dursun bizi geriye götürdü toparlamak ona kaldı.. sonuçta Biz bileği bükülmez bir takım olucaktık ilk önce terim gitti hocada dikiş tutmadı şimdi de Başkan çok kötü oyuncular zaten fiyasko.

Bunun çözümü herkesi yollamak. Baştan takım kurmak onada para yok. Birkaç sen biz cefa çekeriz görüntü onu gösteriyor.

burak'i 2-3 milyona cine katara okut

umut'u es-es'e ver 500bine

yapti mi sana 3,5.

benitez'e verecegin 7milyonu da al

yapti mi sana 10,5

sonra bu parayi al, 5m pesin remy'e ver, geriye kalan 5m'a da pesin bennasser'e ver

takim 10 cag birden atlar.

al sana mis gibi kadro:

muslera

linnes - chedjou - denayer - carole/balta

donk

selcuk - bennasser

sinan ------------ sneijder

remy

Son düzenleme:
Bu Gözde de ilk duyumu bildi , dedim tamam güvenilir falan ama bu kız bizim bildiğimiz kadar biliyor transferleri.Bir bu Linnes'i bildi, o da sanırım şans eseri oldu.Kızın twitlerine bakıyorum transfer haberi için, saçma sapan aşkım griud vs. saçma sapan şeyler.

Rode(kiralık)-Carillo-Ben Yedder kaç para ulan!

fft104mm3593513.jpg

Su dursun oyle bir gonderilmeli ki hayati boyunca unutamasin.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Andre Carrillo:
3.000.000 € Bonservis
2.000.000 € Garanti Ücret
3.5 + 1 kontrat
Mac basi 25.resmi mactan sonra (ZTK haric) 15.000 €

Loic Remy:
1.500.000 € Kiralama Ücreti
3.500.000 € Garanti Ücret
Mac basi yok
1.5 yil kiralama + 5.000.000 € satin alma opsiyonu

kafayi yememek elde degil

sezon öncesi Pereira, konoplyanka ve gignac'i alabilirdik belese

Bu Gözde de ilk duyumu bildi , dedim tamam güvenilir falan ama bu kız bizim bildiğimiz kadar biliyor transferleri.Bir bu Linnes'i bildi, o da sanırım şans eseri oldu.Kızın twitlerine bakıyorum transfer haberi için, saçma sapan aşkım griud vs. saçma sapan şeyler.

demek ki daha ortada bişey yok bugun milik olmadı dedi

Burak'ın bizde toplam kaç kafa golü attığını bilen var mı ?

Benim hatırladıklarım Braga,Cluj,Gaziantep ve Orduspor'a attığı goller başka hatırlamıyorum.

1.88 boy ile kafa vuruşu yapamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt