Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basta aysalcıları lisecileri terimcileri hepsini tebrik ederim

Çağdaş Sevinç ‏@cagdassevinc 58 sn.58 saniye önce
Geçen sene Galatasaray'a benzer şekilde UEFA Yargı Komisyonu'na devredilen 6 takımdan 4'ü men cezası almış, 2'si para cezasıyla kurtarmış.

Gidişi yanlış oldu, Terim'i kovması diğer yanlışıydı. Hadi Terim'i gönderdin A.Albayrak ve Ali Dürüst'ü yollaması diğer yanlışı oldu. Fatih Terim gönderildikten sonra Aysal'ın doğru hamlesi olmadı malesef. Severdim kendisini ama bu haldeysek büyük suç onda yine de. Yaptıklarını tabiki inkar etmiyorum. Kulübe vizyon katmıştır. FM'de bile alamayacağımız Sneijder ve Drogbayı getirmiştir. Dünyadaki her futbolcunun istenirse Galatasaray'a getirilebileceğini göstermiştir. Ama çok yanlışları oldu. En büyük hatası ise kulübü yarıyolda bırakmak olmuştur. Halbuki tam onun istediği ortam oluşuyordu. Yabancı kuralı değiştiğinde çoğumuz Aysal olmalıydı demiştik. Ama şemsiye çoktan kaçtı içeri. Açılmaz artık.
ayrica arkadas futbol aysaldaki dönem gibi yönetilir illaki harcicaksin yükselmek icin ayni zamandada kazanacaksin denge (HAMZOYU demek istemedim:D) saglayacaksin. örnekmi real madrid hem yatirisi hemde kazanci oldu. transfer yasagi herkes icin gelebilir örnegin real madrid, barcelona bu cok normal yeterki kulüp altinda ezilmesin zeki yönetim ile herseyin üstesinden gelinir bizim capsizlari saymiyorum cis yaparken senin avatarindaki adam hakkinda transfer konusmasi yapan baskandan pek birsey beklemiyorum sahsen.

çok sükür seni Yasin Simsek anlamis, hadi sevgililer bal ayiniz kutlu olsun bye

Güzel bir laf var bilir misin ? Şöyle derler ;

Kişi kendinden bilir işi

Sürekli bir GAY imaları felan hayırdır sen ? Kuş iması felan tamam da abartma istersen ağzını yüzünü atmak zorunda bırakma beni

Bahsettiğin kadar adam olsaydın tavrını koyup özelden yollardın numarayı demek ki bir sıkıntı var

Para cezası aldıysak UEFA'da önemli bir lobimiz var olduğuna artık tamamen inanmaya başlarım.

Daha önce de Man Blue gibi takımlar 60 m € ceza alırken biz 300 bin € ile kurtulmuştuk.

Kişi kendinden bilir işi

Sürekli bir GAY imaları felan hayırdır sen ? Kuş iması felan tamam da abartma istersen ağzını yüzünü atmak zorunda bırakma beni

Bahsettiğin kadar adam olsaydın tavrını koyup özelden yollardın numarayı demek ki bir sıkıntı var

Tartismayi devam eden de sensin, Gay lafini agzina alan da sensin, Kus formasini giyen'de arkadasin Yasin Simsek.

GAME OVER.

Kişi kendinden bilir işi

Ben Sneijderciyim Aydin Selcukcu aramizda hicbir zaman kardeslik bozulmamistir senin gibi biri olunca insan hainlik bile yapar.

Tartismayi devam eden de sensin, Gay lafini agzina alan da sensin, Kus formasini giyen'de arkadasin Yasin Simsek.

GAME OVER.

la yeter be

susun

Bu saaten sonra transfer yapmak cok ama cok zor olur. Menejerlerinde haberi var Uefanin verecegi ceza'dan. 2-3 yil avrupadan men cezasi gelebilir. Bence Dursun özbeki daha fazla elestirmeninde bir anlami yok. Adam gercekten suçsuz çikti. Burda "Ünal basgani geri getirin" diyenler olmustu. Bu ceza Ünal Aysalin suçudur bunuda böyle bilelim.

Hepimizi kötü günler bekliyor ama düsüp kalkariz. Galatasaray yerde kalmaz!

GAME OVER.

Ben sana tartışmanın başlangıcında ne demiştim.Biraz düşünme kabiliyetin olsaydı çoktan ne demek istediğim anlayıp tartışmayı uzatmazdın.Tabi sen anlamak istediğin gibi yorumladın.Kuş ithamı yaptın.Birşey demedik

Herşey bir kenara Yasin'e babası üzerinden laf ettin.Kendine saygın yok dedim.Ayna karşısında seni düşünüyorum diye cevap verdin

EE ben seni bundan sonra nasıl ciddiye alayım ?

Bu saaten sonra transfer yapmak cok ama cok zor olur. Menejerlerinde haberi var Uefanin verecegi ceza'dan. 2-3 yil avrupadan men cezasi gelebilir. Bence Dursun özbeki daha fazla elestirmeninde bir anlami yok. Adam gercekten suçsuz çikti. Burda "Ünal basgani geri getirin" diyenler olmustu. Bu ceza Ünal Aysalin suçudur bunuda böyle bilelim.

Hepimizi kötü günler bekliyor ama düsüp kalkariz. Galatasaray yerde kalmaz!
Aziz Ozbek duy bunu herkes sövüyor sana Unali savunmaya devam edersen yem olursun forumda ha benden uyari.

şimdi beniteze 8m euro verip alıyoz mu?

Arjantinin basinina göre...sali veya carsamba'ya kadar süre istemissiz ( bizim basina göre'de biz onlara süre vermissiz).....Fiyat olarak da tam karma karisik gözüküyor 4,5,6,7,8 hepsini okudum nerdeyse. Hatta kiralik da gelebilrmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt