Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
bi forvet geliyo ama kimsede heycan yok.maaşallah
Famara Diedhiou ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi forvet geliyo ama kimsede heycan yok.maaşallah
bende 99 olmuşum boy 1.83 gerçi kortizon sonrası şiştim ama hareketsizlikte var tabi ama eski lisanslı sporcu olunca çok göze batmıyor tam spora başlayayım dedim ağır grip oldum evde yatıyorum ama başlayacağım sanırım diyetten nefret ediyorum,bir de Weider Cla kapsül aldım L-Carnitine ile birlikte sıkı gireceğim işe,yaş ta olmuş 38 işim zor20 gunluk bi programa basladim iste 80 altina inip spora abanacam
Gece kalkip yumurta pisir ekmekle gom.Benim de en az 5-7 kilo arası almam lazım. Ne yapsak?
r please m8
48gr alayım kalıyo sonra..Bu uçakta forvet olayı gerçekmi
Öncelikle tek maçını izlemedim. Daha önceden izlediğimiz bir futbolcu. Çalıştığım şirkette takip ettiğimiz oyuncular arasındaydı. Dikkat edersen yeteneksiz falanda demedim. O konuşmanın öncesinde iyi yaptığı şeyleri yazdım ardından gelişen konuşmada kötü özelliklerini yazdım. Şimdi benim kimseyi yönlendirme gibi bir niyetim yok hep yorumlarımda bana göre ifadesini kullanırım. Herkesin bir değerlendirmesi var futbolcu izlerken.
İstatistik pas durumu genel sezona vurunca kaç çıkıyor ona bakın sonra %83'lük pas isabetini konuşuruz.
İyi forumlar.
O da yasak protein diyeti![]()
Kadronun 30 milyon euro ile sinirlendirilmasi bu ceza degil mi zaten.
Degilse o zaman isimiz daha rahat kadro sinirlandirmave satmadan alamama cezasi gelecektir.
Gece kalkip yumurta pisir ekmekle gom.
1 ayda 81'den 85'e geldim kuzenim yuzunden. O da 3 kilo aldi gece yemek cok fena.
Şubat ayında UEFA ile bir kez daha görüşülecek , bu toplantıya kadar transfer askıya alındı.Arkadaşlar son duyumlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Arkadaşlar son duyumlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
w. zolid m8
_ _ _ _ ---_ _ _ _ R _ _ ---_ _ _ R _ _ _ R --- _ _ _ _ _ R
..'i azaltHayatım gece sucuk ekmek yemekle geçti. Ben de sorun var. Yemekle ilgili en ufak sorunum yok ama alamıyorum kilo
adam asmacamiza odaklanalim, cevaplar orada m8
_ _ _ _ ---_ _ _ _ R _ _ ---_ _ _ R _ _ _ R --- _ _ _ _ _ R
A harfi lütfen.
Kuveyke o zaman
arkadaslar asagidaki formu doldururmusunuz. fblileri ayiklamak icin kullanacagim da
---
Cabamizin adi _________ .
Bugun gunlerden _________ .