- 30 Aralık 2010
- 1.646
- 4
- 998
Benim de en az 5-7 kilo arası almam lazım. Ne yapsak?
elinden geldiği kadar otur fazla hareket etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de en az 5-7 kilo arası almam lazım. Ne yapsak?
Ya ben 2 sene once yaptim bunu 92 seviyesindeydim boy 1.75 balon gibi duruyordum. 81kiloya dustum once sonra sporla duzene girip 73kiloya getirdim kendimi.
Ama hareketsizlik cok kotu etkiliyor. Nisan gibi 73 olurum yine pesine yaz gelecek zaten.
Birde senin ekürin var oda sen gibi. Dünde yazdım size hangi takımlı olduğunuz önemli değil. Yasin i kestirdiniz gözünüze attırmaya çalışıyorsunuz forumdan onuda biliyorum![]()
Benimse bi arkadas var ben tek lavas durum ile doyuyorum ve kilo alirken o en kotu cift lavas yiyip 15 dakika sonra ben aciktim ya diyen bir insan.Hayatım gece sucuk ekmek yemekle geçti. Ben de sorun var. Yemekle ilgili en ufak sorunum yok ama alamıyorum kilo

buldun i fink :-(
MEME ---_ _ _ AR _ M ---_ i _ Ri _ _ R --- _ E _ _ E R
Hayatım gece sucuk ekmek yemekle geçti. Ben de sorun var. Yemekle ilgili en ufak sorunum yok ama alamıyorum kilo
protein diyeti tansiyon düşürür ekmeksiz hayatSpor yapacaksın o zaman tek çaren odur.Bende 9 saat oturarak çalışıyorum.Eve gidiyorum yemek yiyip 1-2 saat sonra spor yapıyorum.Yoksa tekrardan kilo alırdım.Su içsem yarıyor![]()
protein diyeti tansiyon düşürür ekmeksiz hayat![]()
elinden geldiği kadar otur fazla hareket etme
Aynen birader
Çabamızın adı Fenerbahçe
last word is memelerbuldun i fink :-(
MEME ---_ _ _ AR _ M ---_ i _ Ri _ _ R --- _ E _ _ E R
What kind of boobs ?
haha işte bende onu yapamıyorum versem o 2kg ı iyi olacak ama 6 7 aydır kaldı![]()
hizlandirilmis protein diyeti yap diyecegim ama cok zor yahu ilk 4 gun intiharin esiginden donuyorsun Öyle olacak tabi buna bir itirazımız yok. Oda sizin gönül verdiğiniz takım.
evet beyler sonunda ortaya çıktı Selçuğu burağı savunan Aydın aslan fenerliden başkası olamazdı ha şöyle ajanlık bi yere kadar.Öyle olacak tabi buna bir itirazımız yok. Oda sizin gönül verdiğiniz takım.
last word is memeler
evet beyler sonunda ortaya çıktı Selçuğu burağı savunan Aydın aslan fenerliden başkası olamazdı ha şöyle ajanlık bi yere kadar.
1 hafta 10 gün spor yapabilirim benim çapraz bağlar koptu bruma gibi halısahada.. ondan maçları bıraktım ağırlık çalışıyorum sadece eliptik bile yapamıyorum bacağımdan dolayıhizlandirilmis protein diyeti yap diyecegim ama cok zor yahu ilk 4 gun intiharin esiginden donuyorsun
![]()