Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben 2 sene once yaptim bunu 92 seviyesindeydim boy 1.75 balon gibi duruyordum. 81kiloya dustum once sonra sporla duzene girip 73kiloya getirdim kendimi.
Ama hareketsizlik cok kotu etkiliyor. Nisan gibi 73 olurum yine pesine yaz gelecek zaten.

Spor yapacaksın o zaman tek çaren odur.Bende 9 saat oturarak çalışıyorum.Eve gidiyorum yemek yiyip 1-2 saat sonra spor yapıyorum.Yoksa tekrardan kilo alırdım.Su içsem yarıyor :D

Hayatım gece sucuk ekmek yemekle geçti. Ben de sorun var. Yemekle ilgili en ufak sorunum yok ama alamıyorum kilo
Benimse bi arkadas var ben tek lavas durum ile doyuyorum ve kilo alirken o en kotu cift lavas yiyip 15 dakika sonra ben aciktim ya diyen bir insan.
Baksan beyaz afrikali zannedersin deri disindan iskeleti belli adamin.

2-3 sene once 4 porsiyon doner yiyip pesine 2 adet cift lavas yedigini gordum en son soru 1 tek daha mi yesem acaba idi.
Bazi bunyelerde kilo aldirmiyor en guzeli keske oyle olsam sonsuz yemek

hizlandirilmis protein diyeti yap diyecegim ama cok zor yahu ilk 4 gun intiharin esiginden donuyorsun :D
1 hafta 10 gün spor yapabilirim benim çapraz bağlar koptu bruma gibi halısahada.. ondan maçları bıraktım ağırlık çalışıyorum sadece eliptik bile yapamıyorum bacağımdan dolayı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt