Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 YıL dile kolay.. Şampiyon olamamış bir kulup şuan Bu ligin en başarılı takımıysa herşeyin üstesinden geliriz evelallah !!! En kötü gün bugünse Bugün daha yüksek sesle GALATASARAY ulan!!! Herkese iyi geceler...

Bu ülkede devlet batar ancak Galatasaray batmaz.. :) Canınızı sıkmayın, herkese iyi geceler..

ula kodugumun moldesi,elen şu avrupadan ..biz devam edek de linnesi oynatabilek

Iskandinav liler okadar iyi ise Şampiyonlar Ligini alırlardı.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

iyi futbolculari bir arada toplayamadiklari icindir belki...hem galiba yanlis anlasildim ben bizim kasap ligi icin demek istedim..yoksa ispanya-italya-ingiltere ligi icin iskandinav oyuncular pek cazip olmuyor..ama bizim ligde fizik gücün yoksa maclarda gercekten zorlaniyorsun... bu arada MELO candir, tipik bir güney amerikali degil,oda fizik ve mental olarak kuvvetli oldugu icin bizde is yapmistir..

Luiz Adriano transferi yatmis

Pablo Moyano: Independiente kulubunun istedigi, 7 milyon euro bonservis + 2x 500.000 Euro + bidaki satistan 5% kar payi

https://independientesincensura.blogspot.nl/2016/01/pablo-moyano-sobre-benitez-la-contra.html#more

Galiba o 2x 500.000 hazirlik maclari mi neymis oyle deniyordu dun.

Bizden haber bekliyorlar, cunku galiba yeni stad mi ne yapiyorlarmis ve nakit para lazimmis bazi borclarini odemeleri gerekiyormus.

Koseye domaldik ucak parasinide karsilariz merak etmesinler sanarsin maradona aliyoruz.

Bunlara kocaman sie yazan faks gondermek lazim

bence avrupadan men edilmiycez.daha verilmiş bi karar da yok zaten.şubatta inşallah hayırlı bir netice çıkar : )

bütün bu kötü olayların dışında linnes ilaç gibi geldi.yani ben gaza geldim.dedim ulan şöyle linnes gibi 2-3 topçu daha olsak fena mı olur?zaten sneijder ve muslera gibi dünya klasında isimlere sahipsin.denayer var,1 sene daha kiralarsan degme keyfine.koy yanına aynı kalitede 2-3 genç ve iyi oyuncu daha kim tutar seni ? ligde işin kolaylaşır önümüzdeki senelerde..şampiyonluk için sıkıntı çekmezsin.

avrupada başarı da gelir doğru oyuncularla.

Son düzenleme:
Di Marzio ya göre BJK, Diego Lopez ile anlasmaya yakin.

Bakalim Boyko mi Lopez mi.

bence avrupadan men edilmiycez.daha verilmiş bi karar da yok zaten.şubatta inşallah hayırlı bir netice çıkar : )

bütün bu kötü olayların dışında linnes ilaç gibi geldi.yani ben gaza geldim.dedim ulan şöyle linnes gibi 2-3 topçu daha olsak fena mı olur?zaten sneijder ve muslera gibi dünya klasında isimlere sahipsin.denayer var,1 sene daha kiralarsan degme keyfine.koy yanına aynı kalitede 2-3 genç ve iyi oyuncu daha kim tutar seni ? ligde işin kolaylaşır önümüzdeki senelerde..şampiyonluk için sıkıntı çekmezsin.

avrupada başarı da gelir doğru oyuncularla.
Onerdigim reis striker ile ilgili goruslerin nedir Sergenim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt