Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan'i banko 11e koyan tipki zamanında Yasin'i koydugu gibi aptallik yapiyor.

Benitez acilen gelmeli.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

benitezi hiç beğenmedim ben dünkü maçta. tek maç kıstas değil ama fiziksiz oyuncunun ekstra süratli veya yetenekli olması lazım. Dokundukça yerdeydi dün.

Cevabi Burda Transfermarkt a göre degeri 750 bin euro bizim akillilar 8-9 milyon euro verecek,hayir ne basarisi var anlamadim son 7 ( 630 dakika ) macta sadece 1 gol 1 asist yapmis begenmedigimiz sinan 700 dakikada 4 gol 4 asist yapmis...

MARTÍN BENÍTEZ Argentinien Primera División CA Independiente de Avellaneda
Martín Benítez
Geburtsdatum:
17.06.1994 in Posadas Argentinien
Nationalität: Argentinien Argentinien
Größe: 1,73 m
Vertrag bis: -
Im Team seit: 01.07.2011
Aktueller Verein: CA Independiente de Avellaneda ( Argentinien 1.Liga)
Position: Hängende Spitze
Spielerberater: COMUNIGOAL
Ehemaliger Nationalspieler: Argentinien Argentinien U17
Marktwert:
750 Tsd. €
Letzte Änderung: 14.07.2015

Bana da öyle geliyor. Nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama 7-8 milyonluk piyasası olmadığı kesin.

transfermarkt bilgileri gec guncelliyor .. piyasa degeri 750 en son transfer piyasasi diye biliyorum ..

ya haklisin en son güncelleme 6 ay önceymis ,zaten yaziyor ama bu adam 6 ayda degerini 12 ye nasil katlamis??? hadi olsun 2-3 milyon 8 milyon ne arkadas??? kimse sinana yildiz demiyor ama bence ne idügü belirsiz adama 8 verecegime sinana sans veririm,hem bizim madem bu kadar paramiz var önceligimiz kanat oyuncusu degil forvet...bu takimin forvete ihtiyaci var...

kesin sinan oynamali .. adam'da potansiyel var ..

bizim auwww diye aglayan taraftarimiza bakma , sayelerinde Amrabat/Bruma yok oldu gitti . Ama baska ulkelerde adamlar parladi ... Telles ayni ...

Valla hem zorunluyuzda şu an. Elimizde en iyi kanat o. Öyle transfer yapmama cezasi gelmeyecekse zorlamayalim bu seneyi. Şampiyon olamayacagimizi hepimiz biliyoruz. 3. oluruz herhalde. Bir forvet gelsin yeter. Sinanda seviyesini arttirirsa bizim için iyi olur.

Son düzenleme:
ce08de8c40d466e83baea8f289ac378f.jpg

benitez gerçekten çok yetenekli.ayrıca dün geceki maç hazırlık maçıydı.transfer olayları falan kafa başka yerdedir..ama bence de 4 milyon avro falan eder şu an .fazlası değil.

sinan gümüşe gelince hakan delikanlı abinin de beğeneceği bi oyuncu aslında.dikine iyi giden,çalım yeteneği olan biri ama oynatmaya oynatmaya bu hale getirdik.sinan şu an istenen
düzeyde değil bence ki onu en çok destekleyenlerden biriyim ben.

Bjknın transfer politikasını beğeniyorum

Lınnesı de ıstedıler alamadılar.adam mermı gıbı cıktı.

Varın ısın ciddiyetini sız düşünün
aynen öyle.çok iyiler.ve ben onlardan kerim frei'ın gökhan töreden bile yetenekli oldugunu düşünüyorum.bence haksızlık edilyo ona.

Transfermarktı niye bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kimseyi almadk/almıyor muyuz? Fena söylemler var piyasada kapattık tarzı. Öyleyse 2. yarı izlemeyeceğim maçları.

dünya üzerindeki herhangi bir futbolcu hakkinda ögrenmek istedigin herseyi en dogru sekilde burdan bulabiliyoruz,misal burda herkesin hem fikir oldugu Famara Diedhiou adli oyuncunun fransada tam 6 takim degistirdigi ve bu 6 takimada bonservis ücreti ödenmedigini biliyormuydunuz :) sadece bu sene sochaux bir senelik kiralama ücreti olarak Clermont takimindan 300 bin euro almis..simdi bu oyuncuya biz gider 4-5 milyon euro verirsek bilinki kulüpte hirsiz var ve aradaki komisyon onlarin cebine gidiyor,benitezde böyle bir örnek..

Bende anlamiyorum kardes orayida bizim gibi kisiler yonetiyor simdi bende bir site acsam kafama gore transfer yapsam takimlara veya kafama gore istatistic veriler olustursam futbolculara inanmayan kisiler kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt