Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
West Ham are keen on Turkish hitman Burak Yilmaz of Galatasaray. (The Sun)

West Ham are keen on Turkish hitman Burak Yilmaz of Galatasaray. (The Sun)

Burak is an extreme player West fans. İ ain't shitting you. He is a very cunning striker. He also has a very good personality. He loves it when his teammates score. He celebrates them as if he scored. So if you really want him , it won't be an easy transfer. You gotta chip out at least 10m Euros...

Son düzenleme:
Bende anlamiyorum kardes orayida bizim gibi kisiler yonetiyor simdi bende bir site acsam kafama gore transfer yapsam takimlara veya kafama gore istatistic veriler olustursam futbolculara inanmayan kisiler kalmaz.

Sen açma Tuncay birşey. 2 günde batirirsin.:D

west ham emenikeyi alacak galiba forumlarında paso onu konuşuyorlar :( ulan bilic

Yo West fans. Convince your manager Biliç not to buy Emenike. Such a oor personality...

Don't think he is good enough for EPL...

Just my 2 cents...

3 Milyon avro civari bir paraya Famara´yi alip, transferin kapanmasina fitim. Kanatlarda Sinan ile Podolski oynar, alternatif olarak iki forvetli bir sistem de olabilir. Famara bu takima ilac olur, adam resmen "BEN FUTBOLCUYUM" diye bagriyor.

Allahınızdan bulun pısırık herifler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cok kotu bir transfer donemi daha. Ulan dursun yine iyi yedin taraftarlari

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Iskandinav liler okadar iyi ise Şampiyonlar Ligini alırlardı.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Takımı oluşturamadıklarından İbranın yanında Erkan Zengin ve Jimmy miydi neydi o herifler oynarsa olacağı bu :)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçimden bir ses forvet gelecek ama Burak sağ açık oynatılacak diyor,

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt