Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taarabt spalvisi şimdi alalım famara ve zivkovici sene sonuna anlaşalım şimdiden

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adamlarda enayiydi sirbistanin gelecegini bize ucuza verecekler, hayal etmeye gerek yok unut o isi

Benitez'i 8 milyon euro'ya alacagimiza...o parayi basip ZIVKOVIC'e rahatça veririm

Ama haklisin zor olan bir transfer, avrupa'nin büyük takimlarin göz bebegi oldu çünkü.

Benitez'i 8 milyon euro'ya alacagimiza...o parayi basip ZIVKOVIC'e rahatça veririm

Ama haklisin zor olan bir transfer, avrupa'nin büyük takimlarin göz bebegi oldu çünkü.

allahini seversen aklin yolu bir sen inaniyormusun 8mionun bu capsizlarin verebilecegine

Volkanin yeni kocasi geliyor.....FAMARA DIEDHIOU

famara_diedhiou.jpeg

foot-clermont-nancy_2236545.jpeg

famara-diedhiou-L2.jpg

ligue-2-clermont-foot-contre-nimes-diedhiou_2221272.jpeg

Dursun : bayiliyorum ... Hem zenci hem forvet...masallah

a4aef6d12f8f41d09b8d5086f0e5576b_ozbekk.jpg

Son düzenleme:
Zivkovic'in sözleşmesi bitiyor sezon sonu ne 8 milyonu.

Zivko 1.70 olmasına rağmen pire gibi bir kardeşimizdir. İnşallah gelir diyelim. Birde Farfara veya Remy alırsak 16/16 16/15 hiç de zor değil.

...................muslera...................
linnes....chedjou....denayer....carole
...............donk....selçuk...............
....podolski....sneijder....taarabt....
.....................XXXXX..................

cenk , hakan , olcan , emre , bilal , sinan , burak/umut

10 11 gun kaldi transferin bitimine yaprak kipardamiyor

ya arkadaş alalım işte Adebayor'u hem boşta nasıl olsa iş yapar daha 31 yaşında en kötü Çin min alır bonservise paramı veriyoruz sanki ha onun yanında bir de genç alırlarsa ucuza bana yeter zira başka birini de alamayacak bu tursun ve şürekası

Renkdaşlar konu dışı ama yardımcı olursanız sevinirim.Bana Topkapı sarayındaki Hz. Davut peygamberin kılıcının büyütülmüş resmi lazım ne kadar büyük olursa o kadar iyi 1280/1024 bulabildim ama bu çok ufak bir resim detaylı incelemem lazım

ya arkadaş alalım işte Adebayor'u hem boşta nasıl olsa iş yapar daha 31 yaşında en kötü Çin min alır bonservise paramı veriyoruz sanki ha onun yanında bir de genç alırlarsa ucuza bana yeter zira başka birini de alamayacak bu tursun ve şürekası

Cok yevmiye ister o , genc ucuz maliyetli ve kalite lazim Linnes gibi

@Hakan Delikanlı hacı sen bu Benitez'i nerede izledin yahu? Neden bu akdar çok istiyorsun bize de anlat. Ben izlemedim bilmiyorum adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt