Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli transfer yapılmasını istedi ancak Dursun Özbek ellerinden oyuncu çıkarmadan bunun mümkün olmadığını belirtti. (Hürriyet)

SAT o zaman Burak'ı

Mustafa Denizli transfer yapılmasını istedi ancak Dursun Özbek ellerinden oyuncu çıkarmadan bunun mümkün olmadığını belirtti. (Hürriyet)

SAT o zaman Burak'ı
yalan haber basın toplantısında böyle birşey demedi.hürriyet her daim düşmanımızdır.

Tum yaz "Hayir Melo ikna edilmeli" diye bas bas bagirdim buralarda. Cunku gecen sene Melo nun ameliyatli oldugu donemde takim her mac ama istisnasiz her mac minimum 1 gol yedi. Melo dondugu gunden itibaren o sonunda sampiyonlugumuzu ilan ettigimiz 6 macta yenen toplam gol sayisi ise SIFIR dı!!

Bunu tesaduf sanan bi dolu renktas Melo nun kilit oyuncu oldugunu bilip onu gondermek icin "Melo ne yaptiki" yayinlari ile onlari burada papagan gibi tekrarlayan insanlar ve bu kayiga binen dursun capsizinin 3 milyon euro icin yollamasi bugunku 11 puanin en temel.sebebidir.

Simdi ayni basin Joseyi "gereksiz, kotu futbolcu" ilan etti!! Hangi Joseyi ? 21 yasina daha gecen ay girmis 0 bonservis ve 800 bin maasa oyanayan Jose.

Peki o yas gurubunda kosmaya calisan memeli Ozan Tufan icin neden "Cop, rezil, yeteneksiz" demedi ayni yavsak basin?

Cunku fenerde oynuyor.

Fenerde oynayan birinin degeri dusurulurse aziz onlarin kulaklarini ceker.

Cunku ozana 7 milyon euro bonservis odediler.

Cunku Ozan 1.5 milyon maas aliyor.

Josenin ozandan 100 kere fit ve ayaklarina hakim oyuncu oldugu gercegini gormeyen renktaslar yine fenerli basiningazina geliyorlar. Ayni fenerli yavsak basin 5 milyon euro maliyetli ve 1.3 milyon maasli tarika, 5 milyon bonservisli Olcana, umuta, buraka, 1.8 milyon maasli semihe Jose yi gomduklerinin %1 ini bile yapmiyorsa bu FENERLİ YAVŞAK BASIN olmalarindandir.

Helal be :005:

Tum yaz "Hayir Melo ikna edilmeli" diye bas bas bagirdim buralarda. Cunku gecen sene Melo nun ameliyatli oldugu donemde takim her mac ama istisnasiz her mac minimum 1 gol yedi. Melo dondugu gunden itibaren o sonunda sampiyonlugumuzu ilan ettigimiz 6 macta yenen toplam gol sayisi ise SIFIR dı!!

Bunu tesaduf sanan bi dolu renktas , Melo nun kilit oyuncu oldugunu bilen yavsak ifb basının onu gondermek icin yaptigi "Melo ne yaptiki" yayinlarinin gazina gelip onlari burada papagan gibi tekrarladilar ve bu kayiga binen dursun capsizinin da 3 milyon euro icin yollamasi bugunku 11 puanin en temel sebebidir.

Simdi ayni basin Joseyi "gereksiz, kotu futbolcu" ilan etti!! Hangi Joseyi ? 21 yasina daha gecen ay girmis 0 bonservis ve 800 bin maasa oyanayan Jose.

Peki o yas gurubunda kosmaya calisan memeli Ozan Tufan icin neden "Cop, rezil, yeteneksiz" demedi ayni yavsak basin?

Cunku fenerde oynuyor.

Fenerde oynayan birinin degeri dusurulurse aziz onlarin kulaklarini ceker.

Cunku ozana 7 milyon euro bonservis odediler.

Cunku Ozan 1.5 milyon maas aliyor.

Josenin ozandan 100 kere fit ve ayaklarina hakim oyuncu oldugu gercegini gormeyen renktaslar yine fenerli basiningazina geliyorlar. Ayni fenerli yavsak basin 5 milyon euro maliyetli ve 1.3 milyon maasli tarika, 5 milyon bonservisli Olcana, umuta, buraka, 1.8 milyon maasli semihe Jose yi gomduklerinin %1 ini bile yapmiyorsa bu FENERLİ YAVŞAK BASIN olmalarindandir.
bu forumun yüzde 80 i gazla çalışıyo yani futboldan anlamıyo jose bir maç kötü oynayına bitti Chedjou yeteneksiz diyen oldu (aydın aslan) ben bunlara hiç bişey demiyorum cidden gözlük taksınlar.

Koç holding yönetim kurulu başkanı Mustafa Koç Kalp krizi geçirmiş yaşam savaşı veriyomuş Allah acil şifa versin Allah yardım etsin

SAT o zaman Burak'ı

Bu haber Hürriyet'in degil Milliyet'in.Nevzat Dindar imzalı yine taraftarın canını sıkacak,yine olumsuz bir haber.Evren Göz ve Nevzat.Fenerli olup Galatasaray muhabirligi yapan iki isim.

Transfer yapılır,yapılmalı da.Özbek'de dedi zaten bunu.Bir mac Umut bir mac Burak yuhalanıyor.Su ortamda forvet transferi yapmayan beyinsizdir.İleride cok büyük olayların cıkacagini idrak edemeyen kisilerdir.Taraftar doldu artık.Bundan sonra bu is yuhalamakla kalmaz fiziki siddete dönüsür.Forvet transferi yapılacaktır her ne olursa olsun.

Transfer falan hayal olur.

Yasin'i,Burak'ı,Umut'u,Olcan'ı sevmeye bakacaz.

Beyler Sneijder gidicek habei yaptı satılmış Fanatik adam dün Galatasaray paylaşımı yaptı Allah belanızı...

yasinin neden bukadar kötü oldugunun cevabini buldum.

AYDIN YILMAZ LANETI. Herseyi o 7 numarayi alirken basladi Yasinde. Kilitleyin su numarayi. 55 numarayi da kilitleyin ki kimseye o ikili lanet gelmesin !

yasinin neden bukadar kötü oldugunun cevabini buldum.

AYDIN YILMAZ LANETI. Herseyi o 7 numarayi alirken basladi Yasinde. Kilitleyin su numarayi. 55 numarayi da kilitleyin ki kimseye o ikili lanet gelmesin !
Ronaldo gelsin de lanet kalıymou görürüz bunlar hurafe hep oynayan adam oynar yasin hep kazma sadece geçen sene şansı yaver gitti

bu forumun yüzde 80 i gazla çalışıyo yani futboldan anlamıyo jose bir maç kötü oynayına bitti Chedjou yeteneksiz diyen oldu (aydın aslan) ben bunlara hiç bişey demiyorum cidden gözlük taksınlar.

Bir de renktaşlarımdan şunu unutmamalarını isterim.

Ben neden Jose için "Ayağı düzgün" , "o yaş gurubunda oölçülü pasları atan ligde 2. bir oyuncu yok" deyip duruyorum ?

Türk futbol tarihinde kişisel gelişim için en çok çalışan, en profesyonel 2 futbolcu Galatasaray forması giydi; 1) Bülent Korkmaz 2) Hakan Şükür. Adamlar futbolu bırakalı yıllar oldu ama adamlar hala fit. Ancak bu oyuncuların pas, çalım yetenekleri hep düşüktü ve ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar hep bir yere kadar iyileştirebildiler. Ayakları o kadar düzgün değildi.

Sergen Yalçın ise profesyonelliklten zerre nasibini almamış, tembel, disiplinsizin önde gideni idi. Ama ayaklarına 20 yaşında iken de hakimdi. Sonuna kadar da hakim kaldı. Ölçülü pasları ile müthiş işler yaptı.

Bu Jose tabii Sergen kadar yetenkli değil ama ayakları iyi, biraz da geliştirirse kendini çok yararı olabilir. Heeeee baktın 2 yıl sonra olmuyor , adamı 22 yaşında (2017 yazında adam hala 22 yaşında olacak!!) elini öpene 4-5 milyon euroya satar para kazanırsın. Böylece ffp yüzünden başı dertte olan GS en kötü bir kaynak kazanır. Ama tarıkı , olcanı 5 e aldın, 1 e bile satamazsın. 2 sinden yenilen kazık 8 milyon euro !! ! Joseden ise en kötü 4 milyon euro para kazanırsın!!! Tarığın maaşı Jose nin maaşının 1,5 katından fazla !

Ben Telles ve Brumaya da karşıydım ama neden ? Maliyetleri yanlıştı. Brumaya 12 milyon verilmez, Tellese 6,5 milyon verilmez. Maliyetleri dogru olsa bunlara karşı olmazdım. Çünkü baktın olmuyor en kötü satarsın bu gençleri. Para kazanırsın. Ama maliyetlerinin yüksekliğinden ötürü Brumadan 4 milyon zarar, Tellesden de en fazla 2 milyon kar ederiz.

Böylece Bruma ve Telles ten en iyi ihtimalle toplamda 2 milyon zarar edeceğiz. Jose den ise en kötü 4 milyon kar edeceğiz!!

Doğru adamı doğru fiyata almak ve onlara sabretmek zorundayız. Bugün geldiğimiz nokta budur. Olmuş oyunculara milyonlar dökme zamanı geride kalmıştır. Hepimiz buna kendimiz alıştıralım ve kulübe destek olalım.

Ama kulüpte artık Burak-Umut-Sabri-Olcan-Hamit-Tarık-Jem gibi asalaklara GS formasını giydirmeyi bırakması şart!!

Hiç katılmıyorum buna ya. Beşiktaş'ın şu an iyi gibi gözüken oyuncularını biz alsaydık 3-5 maç sonra çöp deyip kenara bırakırdık. 4-5 sene şampiyon olmadan oyuncu pişirmek gibi bir lüksümüz yok bizim. Küçük takım, büyük takım farkı var. Beşiktaş 5 senede bir sabredip iyi kadro yakalayabilir ama ötesi gelmez.

Bende sana katılmıyorum. Bu pişirmek işini fazla abartıyorsunuz. Kaliteli youncusu, zeki futbol bilgisi olan oyuncu her zaman kendini belli eder.Öyle pişirmeye falan gerek kalmaz. Yok biz genç oyuncu geliştiremiyoruz , biz yapamıyoruz falan bunlar palavra. Alırsan yetersiz adamları tabiki yetiştiremezsin.

Oğuzhan,Gökhan,Kerim,Cenk,olcay gibi adamları biz alsaydık çok rahat oynarlardı. Ama yedek ama 11 çok rahat kadroda olurlardı vede göndermezdik. Yahu atiba denen adam 1 milyon alrken bizde tarık 1300 para alıyor.

Yahu büyük takım küçük takım farkı diyorsun. Eyvalla Biz türkiyenin en büyük klübüyüz.Fakat Küçük takım gibi davranan bizim çapsız yönetimler.
Yapılan transferleri görmüyormusun. türkiyeden kaliteli bir oyuncu çıkıyor diğer iki klüp bizden daha fazla mücadele ediyor. Biz gidip nerde yeteneksiz diğer iki camianın ilgilenmediği adam var onları alıyoruz. yapılan transferlerle takımı anadolu klübündan farksız yaptılar neden bahsediyorsunuz.

Senelerdir aynısı. Bu üç camia içinde yönetimsel olarak en kötü klübüz.
Bunun en büyük sebebi ise o kabuğunu kırmamak için elinden geleni yapan Galatasaraylılktan nasibini almamış liseliler ve iş bilmez genell kurulu üyeleridir.Bu klüp üye alım sistemini değiştirmeli ve kabuğunu kırmalıdır.

Bir de renktaşlarımdan şunu unutmamalarını isterim.

Ben neden Jose için "Ayağı düzgün" , "o yaş gurubunda oölçülü pasları atan ligde 2. bir oyuncu yok" deyip duruyorum ?

Türk futbol tarihinde kişisel gelişim için en çok çalışan, en profesyonel 2 futbolcu Galatasaray forması giydi; 1) Bülent Korkmaz 2) Hakan Şükür. Adamlar futbolu bırakalı yıllar oldu ama adamlar hala fit. Ancak bu oyuncuların pas, çalım yetenekleri hep düşüktü ve ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar hep bir yere kadar iyileştirebildiler. Ayakları o kadar düzgün değildi.

Sergen Yalçın ise profesyonelliklten zerre nasibini almamış, tembel, disiplinsizin önde gideni idi. Ama ayaklarına 20 yaşında iken de hakimdi. Sonuna kadar da hakim kaldı. Ölçülü pasları ile müthiş işler yaptı.

Bu Jose tabii Sergen kadar yetenkli değil ama ayakları iyi, biraz da geliştirirse kendini çok yararı olabilir. Heeeee baktın 2 yıl sonra olmuyor , adamı 22 yaşında (2017 yazında adam hala 22 yaşında olacak!!) elini öpene 4-5 milyon euroya satar para kazanırsın. Böylece ffp yüzünden başı dertte olan GS en kötü bir kaynak kazanır. Ama tarıkı , olcanı 5 e aldın, 1 e bile satamazsın. 2 sinden yenilen kazık 8 milyon euro !! ! Joseden ise en kötü 4 milyon euro para kazanırsın!!! Tarığın maaşı Jose nin maaşının 1,5 katından fazla !

Ben Telles ve Brumaya da karşıydım ama neden ? Maliyetleri yanlıştı. Brumaya 12 milyon verilmez, Tellese 6,5 milyon verilmez. Maliyetleri dogru olsa bunlara karşı olmazdım. Çünkü baktın olmuyor en kötü satarsın bu gençleri. Para kazanırsın. Ama maliyetlerinin yüksekliğinden ötürü Brumadan 4 milyon zarar, Tellesden de en fazla 2 milyon kar ederiz.

Böylece Bruma ve Telles ten en iyi ihtimalle toplamda 2 milyon zarar edeceğiz. Jose den ise en kötü 4 milyon kar edeceğiz!!

Doğru adamı doğru fiyata almak ve onlara sabretmek zorundayız. Bugün geldiğimiz nokta budur. Olmuş oyunculara milyonlar dökme zamanı geride kalmıştır. Hepimiz buna kendimiz alıştıralım ve kulübe destek olalım.

Ama kulüpte artık Burak-Umut-Sabri-Olcan-Hamit-Tarık-Jem gibi asalaklara GS formasını giydirmeyi bırakması şart!!
iskandinav akımını öneriyorum Linnes tarzı oyuncuları çok ucuza alıp parlatabiliriz hem bize de yakın adam portoya niye gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt