Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de renktaşlarımdan şunu unutmamalarını isterim.

Ben neden Jose için "Ayağı düzgün" , "o yaş gurubunda oölçülü pasları atan ligde 2. bir oyuncu yok" deyip duruyorum ?

Türk futbol tarihinde kişisel gelişim için en çok çalışan, en profesyonel 2 futbolcu Galatasaray forması giydi; 1) Bülent Korkmaz 2) Hakan Şükür. Adamlar futbolu bırakalı yıllar oldu ama adamlar hala fit. Ancak bu oyuncuların pas, çalım yetenekleri hep düşüktü ve ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar hep bir yere kadar iyileştirebildiler. Ayakları o kadar düzgün değildi.

Sergen Yalçın ise profesyonelliklten zerre nasibini almamış, tembel, disiplinsizin önde gideni idi. Ama ayaklarına 20 yaşında iken de hakimdi. Sonuna kadar da hakim kaldı. Ölçülü pasları ile müthiş işler yaptı.

Bu Jose tabii Sergen kadar yetenkli değil ama ayakları iyi, biraz da geliştirirse kendini çok yararı olabilir. Heeeee baktın 2 yıl sonra olmuyor , adamı 22 yaşında (2017 yazında adam hala 22 yaşında olacak!!) elini öpene 4-5 milyon euroya satar para kazanırsın. Böylece ffp yüzünden başı dertte olan GS en kötü bir kaynak kazanır. Ama tarıkı , olcanı 5 e aldın, 1 e bile satamazsın. 2 sinden yenilen kazık 8 milyon euro !! ! Joseden ise en kötü 4 milyon euro para kazanırsın!!! Tarığın maaşı Jose nin maaşının 1,5 katından fazla !

Ben Telles ve Brumaya da karşıydım ama neden ? Maliyetleri yanlıştı. Brumaya 12 milyon verilmez, Tellese 6,5 milyon verilmez. Maliyetleri dogru olsa bunlara karşı olmazdım. Çünkü baktın olmuyor en kötü satarsın bu gençleri. Para kazanırsın. Ama maliyetlerinin yüksekliğinden ötürü Brumadan 4 milyon zarar, Tellesden de en fazla 2 milyon kar ederiz.

Böylece Bruma ve Telles ten en iyi ihtimalle toplamda 2 milyon zarar edeceğiz. Jose den ise en kötü 4 milyon kar edeceğiz!!

Doğru adamı doğru fiyata almak ve onlara sabretmek zorundayız. Bugün geldiğimiz nokta budur. Olmuş oyunculara milyonlar dökme zamanı geride kalmıştır. Hepimiz buna kendimiz alıştıralım ve kulübe destek olalım.

Ama kulüpte artık Burak-Umut-Sabri-Olcan-Hamit-Tarık-Jem gibi asalaklara GS formasını giydirmeyi bırakması şart!!
Jose nin teknigi gercekten iyi renktas ama sahada kayboluyor joseyi 4 e 5 e satmak hayalcilik gibi geliyor bana jose deportivoda kanat oynamisti bu yuzden diye hatirliyorum orta saha da fiziksel yetersizliginden ama cer cop adamlara milyonlar dokmektense boyle gelecek vaad eden oyunculari alma konusunda hemfikiriz

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK Aras ve Alexis'i KAP'a bildirmiş.

Bende sana katılmıyorum. Bu pişirmek işini fazla abartıyorsunuz. Kaliteli youncusu, zeki futbol bilgisi olan oyuncu her zaman kendini belli eder.Öyle pişirmeye falan gerek kalmaz. Yok biz genç oyuncu geliştiremiyoruz , biz yapamıyoruz falan bunlar palavra. Alırsan yetersiz adamları tabiki yetiştiremezsin.

Oğuzhan,Gökhan,Kerim,Cenk,olcay gibi adamları biz alsaydık çok rahat oynarlardı. Ama yedek ama 11 çok rahat kadroda olurlardı vede göndermezdik. Yahu atiba denen adam 1 milyon alrken bizde tarık 1300 para alıyor.

Yahu büyük takım küçük takım farkı diyorsun. Eyvalla Biz türkiyenin en büyük klübüyüz.Fakat Küçük takım gibi davranan bizim çapsız yönetimler.
Yapılan transferleri görmüyormusun. türkiyeden kaliteli bir oyuncu çıkıyor diğer iki klüp bizden daha fazla mücadele ediyor. Biz gidip nerde yeteneksiz diğer iki camianın ilgilenmediği adam var onları alıyoruz. yapılan transferlerle takımı anadolu klübündan farksız yaptılar neden bahsediyorsunuz.

Senelerdir aynısı. Bu üç camia içinde yönetimsel olarak en kötü klübüz.
Bunun en büyük sebebi ise o kabuğunu kırmamak için elinden geleni yapan Galatasaraylılktan nasibini almamış liseliler ve iş bilmez genell kurulu üyeleridir.Bu klüp üye alım sistemini değiştirmeli ve kabuğunu kırmalıdır.
bu konuya cuk oturan örnek Linnestir adam hemen katkı sağladı böyle oyuncular bulmamız şarttt

Sezon başında başkanın ''ibrahimoviç'i alacakmısınız ?'' sorusuna gülmesi UEFA açıklamasıyla anlam kazandı.

Demek başkan taraftarla dalga geçmemiş. Halimiz ortadaymış :D

Gayet iyi savunma bence. Hem mültecilerin durumuna da duyarlılığı artırabilir ki bu da şahane olur. Çok iyi ve doğru bir savunma eğer aktarılmayan ayrıntılarda saçmalanmadıysa ki bizim hukukçuların kalitesinden saçmalama beklemem çok iyiler.

Allah aşkına bizim yerli topçulara haybeye verilen milyon eurolarla saçma saçma adamlara komisyonculara dağıtılan servetle yönetimsel hatalarla bir bebeğin cansız bedeninin ne gibi bir alakası olabilir ve uefa fifa bunu yer mi işin hukuki yönünde bir tutarlılık olsa bile böyle bir konuyu bizim beceriksizliğimize bahane etmek nekadar etik

iskandinav akımını öneriyorum Linnes tarzı oyuncuları çok ucuza alıp parlatabiliriz hem bize de yakın adam portoya niye gitsin

Aynen öyle.

Ama kulüpteki futbol aklı kim ? Dursun ? Utkucan ? işte kulüpte yönetimler değişse bile bir futbol komitesi olmalı ve onlar futbol kararlarını vermeli. En önemli değişiklik bu olur bence ama tüm yönetimler futbol tamamen ellerinde olsun istiyorlar ve o olmayan futbol bilgilerinin olduğunu sanıp kulübü milyonlarca euro borçlandırıp sonra tası tarağı toplayıp gidiyorlar. Borç GS a kalıyor!!!

Bu kış döneminde zaten bitmiş olan iskandinav ligleri bulunmaz fırsat. Linnens için burada olumsuz konuşan 1 kişi oldu mu ? Ben bile "helal olsun yönetim" demedim mi ?

Heee adam Allah korusun belki çok iş yapmaz belli olmaz ama doğru fiyat, doğru mantalite ve doğru yaşta adam aldık. Baktın en kötü kar ederek satarsın. Güney amerikadaki sahtekarlıktan ben hep korktum. Orada başka burada başka oynuyor karaktersizler genelde. Bu yüzden ben de iskandinav ve Ligue2 pazarı derim hep.

Mesela Carole iyi ama öyle ahım şahım ekstrası olmayan adam. Heee baktın yeterli değil sat 3 milyona. adamı 1.5 e almıştın ama 6.5 luk Tellesten daha iyi bir sol bek bence.

Aynen öyle.

Ama kulüpteki futbol aklı kim ? Dursun ? Utkucan ? işte kulüpte yönetimler değişse bile bir futbol komitesi olmalı ve onlar futbol kararlarını vermeli. En önemli değişiklik bu olur bence ama tüm yönetimler futbol tamamen ellerinde olsun istiyorlar ve o olmayan futbol bilgilerinin olduğunu sanıp kulübü milyonlarca euro borçlandırıp sonra tası tarağı toplayıp gidiyorlar. Borç GS a kalıyor!!!

Bu kış döneminde zaten bitmiş olan iskandinav ligleri bulunmaz fırsat. Linnens için burada olumsuz konuşan 1 kişi oldu mu ? Ben bile "helal olsun yönetim" demedim mi ?

Heee adam Allah korusun belki çok iş yapmaz belli olmaz ama doğru fiyat, doğru mantalite ve doğru yaşta adam aldık. Baktın en kötü kar ederek satarsın. Güney amerikadaki sahtekarlıktan ben hep korktum. Orada başka burada başka oynuyor karaktersizler genelde. Bu yüzden ben de iskandinav ve Ligue2 pazarı derim hep.

Mesela Carole iyi ama öyle ahım şahım ekstrası olmayan adam. Heee baktın yeterli değil sat 3 milyona. adamı 1.5 e almıştın ama 6.5 luk Tellesten daha iyi bir sol bek bence.
carole defans yapmayı biliyo ve çok atletik kazma da değil açıkcası orta da yapıyo bu adamın sürekli oynaması gerekiyo ben çok memnunum caroledan.. arjantini brezilyayı salla zaten Forvete zenci power Famara gelmeli

Jose nin teknigi gercekten iyi renktas ama sahada kayboluyor joseyi 4 e 5 e satmak hayalcilik gibi geliyor bana jose deportivoda kanat oynamisti bu yuzden diye hatirliyorum orta saha da fiziksel yetersizliginden ama cer cop adamlara milyonlar dokmektense boyle gelecek vaad eden oyunculari alma konusunda hemfikiriz

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte zaten konu bu. Bunu 20 yaşında yakalayıp işlemek ZORUNDAYIZ ARTIK. Adam net olarak tekniğe sahip, doğru yönlendirmen önemli. Yönlendirebilirsen kazanırsın. Ama zaten birileri ki onlar Teknik direktörler oluyor, yönlendirsin diye 4 milyon maaş alıyor!! Yoksa GS hamza ile bile 3 kupa alabiliyor!! :)

Bu yetenekli genç adamları işleyip geliştiremiyorsan GS TD olarak benim böyle vasıfsız TD lere 4 milyon verme lüksüm yok. Ozaman TD gidecek.

Spalvis diyorlar twitterda bakalım nolcak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence hem famara hem spalvis gelsin umutu satsınlar burakta sezon sonuna kadar kulup bulsum kendıne

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Madem Benitez'e 5-6 milyon eurolara çıkılabiliyor.

O zaman bu paraya taraftarın gelirse mutlu olacağı Famara ve scout önerisiyle bir kanat tamam.
Bu takıma forvet alınmazsa taraftar rahat edemez. Her maçı bir karış suratla izlemekten maça konsantre olamıyorum,totem yapamıyorum yahu.

Spalvis vasat birine benziyor. Kısa youtube videolarında bile fark yaratmıyor gibi. Famara ama tam tersi. Gara Gobra

CZO-qctWkAE2749.jpg

Bence Lucescu rica edip ucuz ve yetenekli birkaç isim önermesini isteyebiliriz adam cin gibi böyle mevzular da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt