- 6 Eylül 2014
- 95.622
- 66.049
- 4.608
gucsuz oyuncu istemiyorum artik
buffalo gibi olacak
Su aygiri gibi olmali. Timsahi parçalayan cinstten.
https://www.youtube.com/watch?v=iSRxnOEKQI4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gucsuz oyuncu istemiyorum artik
buffalo gibi olacak
Joseyi yollayan biri daha.
Fener medyasinin kayigina binmis bir baska renktasimiz.
Yazinda ayni yavsaklarin kayigina binenler "Melo gitsin ne yapiyor ki" diyordu buralarda!!!![]()
net izlememişsin famara yı.
HOŞGELDİnizmerhaba arkadaşlar iyi nöbetler bol şanslar allah gönlümüze göre versin az olsun iyi olsun ben ümitliyim transfer olacaktır şimdi bu son gelişmelerden sonra bize düşen takımımıza camiamıza sporcularımıza destek vermektir 12 < ci adam ayakta olursa o takım diz çökmez inşallahta böyle olacaktır tüm renkdaşlarıma sevgiler saygılar
denayer nereye gittiEn azından forvet alınmalı
Muslera
Linnes chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Sinan sneijder poldi
Famara
Olsun bari ön tarafta topu tutarız en azından
Semih ilk onbir çıktığı her maç yuhalanmalidir
Adel Taarabt ile alakalı bir transfer çalışmamız yokmuş. İşine saygısı olmayan bir futbolcu olduğunu bildiğimden memnun oldum açıkçası.
16:52 · 21 Oca 16
99,9% fake profil hayirli olsun.evet isim ve soyismim foruma üyelik sırasında yaşadığım bir hatadan dolayı gözümden kaçan bir detay olmuştur ve küçük harfle yazılmıştır dikkat ve ve tespit için teşekkür ederim
Spalvis'in gollerinden ziyade top ile iliskisini gösteren videosu veya mac görüntüleri yok mu?
HOŞGELDİniz
Eyv kardeşim memnun olurum sarışın mavi gözlüyüz öyle derlerabi sende zaten bi kuzey havası var ha?