Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joseyi yollayan biri daha.

Fener medyasinin kayigina binmis bir baska renktasimiz.

Yazinda ayni yavsaklarin kayigina binenler "Melo gitsin ne yapiyor ki" diyordu buralarda!!! :(

Joseyi oraya yazmamın sebebi elimizdeki yabancı oyuncular arasında en verimsiz olanı olmasıydı.Muhtemelen bir renktaşımız çıkar da neden hepsi Türk bunların ne yabancı hayranısınız demesin diye,elimizdeki en verimsiz yabancı oyuncuyu da göstermelik olarak yazdım.Değil fener medyasının kayığı,o gevşeklerin girdiği denize bile girmemek boynumuzun borcudur.Melo'nun gönderilmesinde katkısı geçen ne kadar insan varsa hepsi Galatasaray'ın içerdeki hainleridir.Kayıkla mayıkla açıklanmaz içimizdeki İrlandalılar yolladı Meloyu.O 20 dakika destek tezahüratı yapılan Burak Yılmaz'dan başlayaşım Melonun gönderilişine sebep arıyorsak.Çakma kaptan bozuntusu Sabri'ye gelelim sebep arıyorsak.Evlat dediğimiz hainler...

merhaba arkadaşlar iyi nöbetler bol şanslar allah gönlümüze göre versin az olsun iyi olsun ben ümitliyim transfer olacaktır şimdi bu son gelişmelerden sonra bize düşen takımımıza camiamıza sporcularımıza destek vermektir 12 < ci adam ayakta olursa o takım diz çökmez inşallahta böyle olacaktır tüm renkdaşlarıma sevgiler saygılar
HOŞGELDİniz

En azından forvet alınmalı

Muslera
Linnes chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Sinan sneijder poldi
Famara

Olsun bari ön tarafta topu tutarız en azından

Semih ilk onbir çıktığı her maç yuhalanmalidir

?すべての鳥をファック?

M.Yasin Çakmak
@NajaLegionis
Adel Taarabt ile alakalı bir transfer çalışmamız yokmuş. İşine saygısı olmayan bir futbolcu olduğunu bildiğimden memnun oldum açıkçası.
16:52 · 21 Oca 16

?すべての鳥をファック?

M.Yasin Çakmak
@NajaLegionis
Adel Taarabt ile alakalı bir transfer çalışmamız yokmuş. İşine saygısı olmayan bir futbolcu olduğunu bildiğimden memnun oldum açıkçası.
16:52 · 21 Oca 16

??????すべての鳥をファック??????

herkesi veto edebilen tek transfer komitesi bizimki herhalde

Spalvis'in gollerinden ziyade top ile iliskisini gösteren videosu veya mac görüntüleri yok mu?

Gollerinin hepsi hemen hemen cok vasat. Bu golleri Burak'ta atiyor. Bana mac icinde ki faydasi ve etkinligi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt