Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA Gergin transfer bekleyen sanli galatasaray taraftari

Ünal Aysal: "UEFA'daki kurulun başındaki kişi yakın dostum. Yönetim eğer destek istiyorsa beni araması yeterli. Elimden geleni yaparım."
Ünal Aysal: "Galatasaray’ın mali durumu UEFA’da çok daha iyi anlatılabilirdi. O zaman böyle bir ceza gelmezdi."
Ünal Aysal: "Galatasaray yönetimi şubat ayı sonundaki yargı komisyonuna daha iyi hazırlanarak gitmeli."
Ünal Aysal: "Hesaplar ortada. Bu yalnızca bizim döneme ait bir borç değildir. Son üç yılda ne kadar borca girildiğine bakılsın."
Ünal Aysal: "Yapılan uyarılar vardı. Bu konuda daha hassas davranılabilinirdi."

Son düzenleme:
BDGGrG.jpg

Beyler kendinizi KAPtırmayın (:

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Ünal Aysal: "UEFA'daki kurulun başındaki kişi yakın dostum. Yönetim eğer destek istiyorsa beni araması yeterli. Elimden geleni yaparım."
Ünal Aysal: "Galatasaray’ın mali durumu UEFA’da çok daha iyi anlatılabilirdi. O zaman böyle bir ceza gelmezdi."
Ünal Aysal: "Galatasaray yönetimi şubat ayı sonundaki yargı komisyonuna daha iyi hazırlanarak gitmeli."
Ünal Aysal: "Hesaplar ortada. Bu yalnızca bizim döneme ait bir borç değildir. Son üç yılda ne kadar borca girildiğine bakılsın."

Dursun capsizi bize uefa'dan ceza aldiracak bu gidisle.

Unalcim susar misin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ünal Aysal kadar şero bir adam yok. Kulübü kendisi batırdı bir de üstüne beni arayın onlarla görüşürüm diyor. Ulan çok Galatasaraylıysan onlar aramadan görüşmen lazım zaten. Kendi menfaatini düşünüyor halen. Hayır bir de röportaj yaptığı kişiler de Bahri Havadır ve Can Karadeniz. Bu 2 adam Ünal Aysal başkanken GS TV'de görev alıyordu. Bahri Havadır denen kişi lig tv'de fb köpekliği yapıyordu bir zamanlar, GS TV'ye geçti Rıdvan'ı falan getirtecekti. Can Karadeniz denen adam BloGs diye bir programda Galatasaray'a twitter'da söven kişileri programa çıkartıyordu. Bu ikisine röportaj vermesi şaşırtmadı.

FT olayında haklı diye Ünal Aysalcı olacak değilim. 1 doğru yapması 10 yanlışını da götürmez.

Bu adam bu lafları soylemiş mi gercekten?
Insanda utanma, sıkılma olur biraz..
Bu kulup men cezası alırsa bunun 1 numaralı sorumlusu Unal Aysaldır..
Tabii onu ibra edenler de bu işin vebalini odeyemezler..

Sene başı Dzsudzsák 1,5 a
Devre arası Edmilson 1,5 a

İsteseler kanat problemini çözerlerdi tabi biz her zaman ki gibi izlemeyi tercih ettik

Forvet de aynı tarz alternatifler vardı bir sürü

Valla bilmem ama en fazla 300 bin euro maas aliyordur. Adam kanat ama o asirtma ve diiger zeka dolu gol vuruslarini bizim 2 milyonluk 3 milyonluk golcu(!)lerimiz ruyasinda bile atamaz.

Nasıl oyuncu bilmiyorum ama önermen doğru.3-4 tane iyi oyuncun olacak diğerleri de vasat olacak.Kuzey ülkerinden çok rahat bulunur.Disiplinli ve iş ahlakı olan oyuncuları bulduktan sonra illaki başarı gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt